Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE ALLE VORES VILDE TILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Karl Lagerfeld
Karl Lagerfeld
Karl Lagerfeld
Viser 28 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Kategorier
Pris
Dufte
Deo Spray
Deo Stick
Eau De Parfume
Eau De Toilette
Køn
Til Kvinder
Til Mænd
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Karl Lagerfeld Women EDP 45 ml
520,00 kr
Karl Lagerfeld Women EDP 25 ml
350,00 kr

Karl Lagerfeld

Dufte til mænd og kvinder.

Begyndelsen starter i Tyskland: -Karl Lagerfeld, også kaldet Kaiser Karl, er en af verdens mest eftertragtede og berømte modedesignere. Han er specielt kendt for at have øje for æstetikken i det særprægede, men luksuriøse look. Multikunstneren, Karl Lagerfeld, blev født i Hamburg i 1933.
Efter endt studietid flyttede Lagerfeld til Paris, hvor han hurtigt fik foden indenfor i modeverdenen og allerede i 1958 vandt han Woolmark-prisen med en fantastisk flot pels lavet af Pierre Balmain.
Karrieren tog hurtigt fart. Den unge innovative og visionære designer blev udnævnt til kreativ direktør for modehuset, Maison Jean Patou.
Senere fik han også stor succes hos blandt andet Chloé og Chanel.
Omkring 1984 præsenterede Lagerfeld sit eget mærke. Han beskrev stilen, som værende "Intellektuel Sexet". Brandet vakte stor begejstring og fik ry for at være af høj kvalitet. Ca. 10 år senere solgte Lagerfeld det til Tommy Hilfiger.
Udover mode, består Lagerfelds bedrifter blandt andet også af duftserier, filmproduktion, fotografi og kunstdesign.

Næse for forførende dufte i flotte flakoner:

-Lige såvel, som Karl Lagerfeld har øje for mode, så har han også næse for dufte. Med tiden har Lagerfeld introduceret hele verden for sine fantastiske dufte, som tager sig luksuriøst ud i de særligt designede flakoner. Blandt de Lagerfeldt dufte, der virkelig hitter lige nu, kan nævnes... -Karl Lagerfeld woman EDP...som er en klassisk og sensuel Eau de Parfum. Duften er kunstnerisk designet til den feminine, men samtidig sexet og selvsikre kvinde. Duftens topnoter emmer af frisk lemon og fløjlsblød fersken. Herefter følger noter af blandt andet rose og magnolia.. Det hele afrundes og intensitiveres af noter af rav og træ. Denne Eau de Parfum har en sofistikeret elegance i en skøn forening med et dristigt og moderne twist. Den præsenterer sig i en enkel og stilfuld flakon. -Karl Lagerfeld har også udviklet en herre-duft i denne serie. Duften har en hårfin balance mellem det robuste, det aromatiske og det forførende. Topnoter af for eksempel mandarin og lavendel, der blandes med frisk æble og viol, giver denne Eau de Perfum et helt unikt førstehåndsindtryk. Når den friske citrus og frugtagtige duft så også kombineres med den mere jordnære sandaltræ og rav, afrundes duften maskulint og sensuelt. Der er samtidig kredset for øjet i form af den rå, dybsorte flakon, der er udført med så fin geometrisk præcision, at den i sig selv er kunst.

Lagerfeld dufte til ham og hende hos Nicehair.dk:

-Hos NiceHair.dk holder vi os naturligvis ikke tilbage for at have Lagerfelds lokkende dufte i vores sortiment. Vi har valgt nogle få, men meget populære dufte, som frister både mænd og kvinder. Vi har valgt lidt forskelligt, idet vi gerne vil give plads til den individuelle købers smag.
Nogle er til tunge dufte, andre til de mere friske dufte. Find ud af, hvad der passer sammen med din egen naturlige kropsduft og opnå herved det bedste resultat. Hvis du eventuelt har spørgsmål i forbindelse med Lagerfelds dufte, så tag endelig kontakt til vores dygtige kundeservice-medarbejdere.

Lagerfeld...Change is the healthiest way to survive.

Loading...