Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Levering 2-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% RABAT PÅ GAVEÆSKER | -30% PÅ 10 BRANDS | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Er du ikke klar til at sige farvel til sommeren endnu?

Det er ikke meget sommer, vi har haft i Danmark i år, og mentalt føler jeg mig ikke helt klar til at gå den kolde og grå periode i møde endnu.

Er du ikke klar til at sige farvel til sommeren endnu?

Jeg forlænger min sommerfølelse med en skøn sommerduft, nemlig Clean Blossom EDP, der virkelig er en blomstrende og feminin duft. Den er intens i sin duft, der har duftnoter af de hvide blomster fra appelsintræet Neroli. Derudover har den andre blomsternoter som liljer, nelliker og fresia og den varme bundnote består af bomuldstræ og sandeltræ.

Forlæng sommeren med en lækker duft

Er du ikke klar til at sige farvel til sommeren endnu?

Den får mig virkelig til at tænke på en varm sommerdag i haven, hvor alle blomsterne er sprunget ud og dufter skønt. Selvom at den dufter meget af blomster, føler jeg mig på intet tidspunkt ’kvalmende’ i duften, men tværtimod velduftende, naturlig og ren.

Ligesom de andre parfumer fra Clean, er flakonen minimalistisk og enkel, men med et rosa skær. Den pynter absolut på badeværelset. En af de gode ting ved Clean er også, at de er parabene- og sulfatfri, og så er parfumerne desuden miljøvenlige, ikke testet på dyr og fri for animalske ingredienser. Derudover er parfumerne udviklet ud fra de små glæder i livet som eksempelvis følelsen af et rent bad, regnvejr, kashmir og bomuld og så findes de til både mænd og kvinder.

Er du ikke klar til at sige farvel til sommeren endnu?

Er du interesseret i at se NiceHair.dk’s store udvalg af Clean parfumer, så finder du linket her:
Clean

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Loading...