Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ HÅRPLEJE OG HUDPLEJE VED KØB FOR MIN. 119KR.* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Clean
Clean
Clean
Viser 60 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Dufte
Deo Stick
Duftfrisker
Duftlys
Eau De Parfume
Eau De Toilette
Kropspleje
Bodylotion
Bodywash
Indhold
Miljøvenlig emballage
Parabenefri
Phthalatfri
Silikonefri
Sulfatfri
Uden Farvestoffer
Vegansk
Køn
Til Kvinder
Til Mænd
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Clean

CLEAN - Parabenefri duftserie.

Randi Shinder: Randi Shinder ved, om nogen, hvad skønhed er. Hun har skabt og lanceret fem skønhedsprodukter, der er så banebrydende, at de har dannet nye kategorier indenfor duft og hudpleje. Det prisbelønnede brand, CLEAN, er en af Randis helt store successer, som hun introducerede på markedet omkring 2002. CLEAN giver en unik duftoplevelse med det formål at genskabe det, Randi synes er indbegrebet af renhed...og dejlige minder hældt på flasker.

  • Følelsen af friskhed, når du renvasket træder ud af badet.
  • Følesen af renhed, når du ligger dig i sengen med nyvasket sengetøj.
  • Følelsen af forfriskning, når du dufter citrusfrugter og krydderurter.
  • Følelsen af frihed, når sommerregnen har ramt den varme vej og skovbund.
  • Følelsen af ren samvittighed, når du har gjort noget godt for andre og dig selv. Tanken er, at du skal kunne købe dufte, der er både enkle, rene og unikke. Så lette, at de kan kombineres på kryds og tværs. Samtidig er emballagen og flasken lige så enkelt i sit design, således indholdes afspejles udenpå. Som årene er gået har CLEAN lanceret en lang række af unikke dufte og brandet har formået ikke at gå på kompromis med konceptet og værdierne.

CLEAN MED STORT: CLEAN er en duftserie til kvinder og mænd. Alle produkter er baseret på friske og rene ingredienser af højeste kvalitet. Hver duft indfanger mindet om de enkle glæder i livet og er derfor helt unik i såvel duft, som navn. CLEAN er 100% Parabenefri, FRI for sulfater, FRI for kunstige farvestoffer, FRI for mineralske olier, FRI for animalske ingredienser og er IKKE testet på dyr.
Alle parfumer udvikles ud fra inspiration fra de enkle glæder i livet. Navnene fører dine tanker hen på bestemte oplevelser, vi alle har lagret i hukommelsen...og måske i hjertet. Duftminder og følelser indkapsles på flaske og tager udgangspunkt i en ren og frisk fornemmelse. Serien indeholder endvidere højteknologiske Bath & Body produkter i miljøvenlig emballage.

CLEAN for men: Du kan vælge mellem flere fantastiske dufte til mænd... Classic har en krydret træagtig moskusduft, der klart fanger hele essensen af den afslappede og samtidig sofistikerede gentleman. Den moderne mand, der har sin egen selvsikre stil og mål med livet. White Vetiver er en lækker maskulin duft til den stilsikre og klassiske mand. Duften har noter af Siciliansk bergamotte, blå enebær og appelsiner fra Provence, samt hvid vetiver, bomuld, skovmos og bark. En frisk og forførende maskulin duft til manden, der sætter pris på kvalitet og enkelthed. Black Leather signalerer "sex and rock'n roll" på den maskuline og rå måde. Black Leather dufter af ægte læder med et mandigt tvist af dybe og varme undertoner. Bergamotte og sorte pebberkorn, samt musk, læder og rav indfanger duften af havet inden et stormvejr.

Nicehair.dk og din CLEAN-Farvorit: CLEAN
WARM COTTON COOL COTTON BLOSSOM
SKIN RAIN FRESH LINEN FRESH LAUNDRY AIR SHOWER FRESH WARM CASHMERE LOVEGRASS WHITE WOODS SUMMERSUN Navnene på CLEANS dufte appellerer til fantasien og minderne. Luk øjnene og forestil dig duftene. Gå så ind på Nicehair.dk og klik på de enkelte dufte for at se om dine forestillinger passer med indholdet.

Vores altid venlige kundeservice sidder klar ved telefoner og taster i tilfælde af, du skulle få brug for dem.

CLEAN - Less is more!

Loading...