Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Er din hud vinterklar?

Er din hud vinterklar?

Vi går hastigt den kolde tid i møde, og det er tid til at passe ekstra godt på huden for at undgå tør og kedelig hud. Det vigtigste for mig er at have en god fugtighedscreme til ansigtet, så min hud ikke udtørrer og bliver irriteret.

Jeg har altid været fan af Ole Henriksen, hans produkter har bare lige det ’ekstra’, som fuldender oplevelsen. Særligt Ole Henriksen Express The Truth Moisturizing Créme virker rigtig godt for min hud i denne kolde tid.

Den tilfører en masse fugt til huden, uden på nogen måde at fedte. Den trænger hurtigt ind i huden og har en helt fantastisk duft af citrus og en form for nøddeagtig duft.

Den har en lækker cremet konsistens og en nougatbrun farve, som ikke påvirker hudfarven. Derudover får min hud sådan en lækker glød, selvom den er lys og porcelænsagtig.

Er din hud vinterklar?

Ingredienslisten er også en lækker cocktail; både afrikansk rød te, der er spækket med C-vitaminer, som virker beroligende på huden, macadamianøddeolie som virker fugtgivende og reparerende og jojoba frø, der er antiinflammatoriske.

Det bedste er, at den virker opstrammende på huden, grundet det naturlige peptid polylysin, der modvirker rynker. Elasticiteten bliver forbedret, og det ses ved en tydelig forbedring af huden. Jeg kan specielt se det på mine smilerynker, som jeg får ved øjnene, når jeg smiler.

De er knapt så synlige efter længere tids brug af denne creme.

Min sarte hud elsker denne creme, som jeg bruger morgen og aften efter rens af huden. Jeg kan mærke en tydelig forskel på min huds kvalitet; den er slet ikke så tør og trist, som den har tendens til, når det bliver koldt. Min hud har i hvert fald fået ’The Ole Glow’!

Har du lyst til at læse mere om Ole Henriksens lækre produkter, kan du trykke her:
Ole Henriksen

Vil du se nicehair.dks store udvalg af ansigtspleje, kan du trykke her:
Ansigtspleje

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...