Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Er din hud vinterklar?

Er din hud vinterklar?

Vi går hastigt den kolde tid i møde, og det er tid til at passe ekstra godt på huden for at undgå tør og kedelig hud. Det vigtigste for mig er at have en god fugtighedscreme til ansigtet, så min hud ikke udtørrer og bliver irriteret.

Jeg har altid været fan af Ole Henriksen, hans produkter har bare lige det ’ekstra’, som fuldender oplevelsen. Særligt Ole Henriksen Express The Truth Moisturizing Créme virker rigtig godt for min hud i denne kolde tid.

Den tilfører en masse fugt til huden, uden på nogen måde at fedte. Den trænger hurtigt ind i huden og har en helt fantastisk duft af citrus og en form for nøddeagtig duft.

Den har en lækker cremet konsistens og en nougatbrun farve, som ikke påvirker hudfarven. Derudover får min hud sådan en lækker glød, selvom den er lys og porcelænsagtig.

Er din hud vinterklar?

Ingredienslisten er også en lækker cocktail; både afrikansk rød te, der er spækket med C-vitaminer, som virker beroligende på huden, macadamianøddeolie som virker fugtgivende og reparerende og jojoba frø, der er antiinflammatoriske.

Det bedste er, at den virker opstrammende på huden, grundet det naturlige peptid polylysin, der modvirker rynker. Elasticiteten bliver forbedret, og det ses ved en tydelig forbedring af huden. Jeg kan specielt se det på mine smilerynker, som jeg får ved øjnene, når jeg smiler.

De er knapt så synlige efter længere tids brug af denne creme.

Min sarte hud elsker denne creme, som jeg bruger morgen og aften efter rens af huden. Jeg kan mærke en tydelig forskel på min huds kvalitet; den er slet ikke så tør og trist, som den har tendens til, når det bliver koldt. Min hud har i hvert fald fået ’The Ole Glow’!

Har du lyst til at læse mere om Ole Henriksens lækre produkter, kan du trykke her:
Ole Henriksen

Vil du se nicehair.dks store udvalg af ansigtspleje, kan du trykke her:
Ansigtspleje

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...