Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ KROPSPLEJE OG SELVBRUNERE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Er der overhovedet forskel på glattebørster?

Er der overhovedet forskel på glattebørster?

Til det kan jeg kun svare JA! Der er MEGET stor forskel på den originale Dafni glattebørste, og andre glattebørster. Nogle vælger at købe de uoriginale børster, da de er billigere end Dafni børsten, og de opnår derfor dårlige resultater, baseret på dårlig kvalitet. Nedenfor vil jeg beskrive nogle af de forskelle der er, på den originale Dafni børste og de uoriginale kopier.

Den originale børste er et højteknologisk redskab, hvor der virkelig er tænkt nøje over konstruktionen og detaljerne. Piggene er placeret nøje, så håret nemt bliver glattet, og den samtidig glider let igennem håret.

De små sorte pigge har en fjeder, der gør det meget behageligt at føre børsten igennem håret, fordi den former sig efter hovedbunden og præcis denne detalje, har jeg ikke set andre børster der har. En anden god ting ved Dafni børsten er, at det kun er det lilla keramiske område, der bliver varmt. Det betyder, at man kan sætte børsten helt ned til hovedbunden og ørerne uden at brænde sig.

Se forskellen på materialerne

Er der overhovedet forskel på glattebørster?

Piggene på Dafni børsten er fremstillet af en speciel varmeafvisende plast og med det keramiske område sikrer det en anti-statisk og skånsom glatning. Den keramiske belægning på Dafni børsten er af meget høj kvalitet, hvilket betyder at hårets glans bliver bevaret.

Andre børster har små silikonedupper på piggene, der med tiden kan knække af og varmelegemet derved kan komme i direkte kontakt med hovedbunden, hvilket kan give brandskader. Derudover er bagsiden af Dafni børsten lavet af varmeisolerende materiale, der gør, at børsten ikke bliver for varm at holde ved. De uoriginale børster har ikke dette materiale, hvilket betyder at børsten kan blive alt for varm at holde ved.

Er der overhovedet forskel på glattebørster?

En anden meget vigtig forskel på den originale Dafni børste og de uoriginale børster er temperaturen. Dafni børsten har en konstant temperatur på de optimale 185 grader, og så er den under 1 minut om at varme op. De uoriginale børster varmer helt op til 230 grader, hvilket er en unødvendig høj temperatur. Den høje temperatur beskadiger håret mere end nødvendigt, og med tiden kan håret komme til at se mat ud.

De uoriginale børster er også lang tid om at varme op, og derudover er varmen ikke konstant. Dette skyldes den meget lave watt, fordi børsten ikke genvarmer hurtigt nok. På grund af den konstante temperatur tager det derfor heller ikke lang tid at glatte håret med Dafni børsten, mit krøllede hår tog omkring 5 minutter, hvilket er hurtigt i forhold til de uoriginale, der først og fremmest er lang tid om at varme op, men også lang tid om at glatte håret.

Prøv den!

Er der overhovedet forskel på glattebørster?

Dafni børsten er en sand fornøjelse at bruge, og der er kun ganske få simple trin, der skal følges, for at få et lækkert glat hår.

  • Husk ALTID at håret skal være tørt, når Dafni børsten bruges. Hvis ikke, opnås et optimalt resultat ikke, og håret vil derfor ikke fremstå jævnt glattet.
  • Red altid håret igennem med en almindelig børste inden brug af Dafni børsten. Dette gøres for at undgå filtre og sikre en jævn glatning.
  • Sørg for at håret er fordelt mellem alle børstens pigge og at håret kommer helt ind til børstens bund.
  • Red håret igennem med en langsom bevægelse. Hold fast i hårspidserne med den anden hånd for optimalt resultat.
  • Børsten kan anvendes på både yder- og indersiden af håret.

Vil du vide mere om Dafni-børsten, så klik her!

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Relaterede produkter

DAFNI Hair Straightening Ceramic Brush
1.495,00 kr
699,00 kr
Loading...