Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ KROPSPLEJE OG SELVBRUNERE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

DUFFlashes - Vilde intense vipper

Duff Lashes - Vilde intense vipper


DUFFlashes - Vilde intense vipper


Duff Lashes er et nyt dansk mærke, der gør sig fantastisk i kvalitetsvipper. Deres vipper er håndlavede i faux mink, hvilket giver en 3D effekt, da fibrene optræder anderledes end på standard vipper af plastik. De lover en holdbarhed på op til 20-25 ganges brug.

DUFFlashes - Vilde intense vipper


Jeg har været ret så begejstret og positivt overrasket over vipperne. Jeg har prøvet vipperne Date Night og Red Carpet 3D. Jeg har haft dem på en del gange hver især, og har også haft dem på længere tid ad gangen.

DUFFlashes - Vilde intense vipper


DUFFlashes - Vilde intense vipper


Sensuelle og dramatiske vipper

Begge sæt er dramatiske og giver et sensuelt og intenst blik på hver deres måde. Kvaliteten kan da også mærkes og holdbarheden har, som nævnt før, været helt i top.

DUFFlashes - Vilde intense vipper


Jeg har fået en del komplimenter med dem på, og selvom det er tydeligt, at mine vipper er frække og intense, har 3D effekten og kvaliteten på hvert hårstrå alligevel gjort folk i tvivl, om det er mine egne vipper, der bare lige har fået en omgang med en god mascara.

Det skal lige nævnes, at jeg ikke har brugt mascara på noget tidspunkt, og det anbefales heller ikke at bruge mascara på vipperne. Med det sagt, er det vigtigt at understrege, at man ikke behøver mascara, da vipperne er så tætte og intense.

Follow
Ghinwa Habta

Jeg hedder Ghinwa. Jeg er 32 år og mor til snart 4 piger. Jeg er uddannet designer, men min viden og kærlighed indenfor makeup, styling og skønhed førte mig andre veje. Til dagligt arbejder jeg med foto, makeup og styling og er fast makeup artist og stylist for en lille skare af kendte. Du kan følge mig og mine blogs på nicehair.dk og ilovestyle.dk

Loading...