Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Den ultimative guide til GHD glattejern

Den ultimative guide til GHD glattejern

Efterhånden findes der et hav af forskellige glattejern og hvis du ikke lige er ekspert i elektronik og skønhed kan det være svært for dig, at vurdere, hvilket glattejern der er bedst til lige netop dit hår og dine behov. Hvilket jern skal du bruge hvis du har tykt hår, langt hår, fint hår eller kort hår?

Vi har derfor lavet en guide til dig, så du kan få indblik i de forskellige glattejern fra ghd og dens funktionaliteter og dermed finde det glattejern, der egner sig bedst til dit hår.

Guiden fremhæver disse 3 glattejern:

Når du køber ghd glattejern vil du ofte opleve, at der er angivet et modelnummer på glattejernet. Dette kan enten være et V eller IV. Det er romerske tegn for hvilket model nummer af glattejern det er. IV betyder model nummer 4 og V betyder model nummer 5.

Der er ikke den helt store forskel på disse to modeller, men der er nogle fordelagtige opdateringer og forbedringer i version 5, som helt sikkert er investeringen værd. Her snakker vi blandt andet om de keramiske plader, der er bedre på version 5. ghd har desuden også lagt vægt på at designet på version 5 også skal være beregnet til at lave krøller med.

Lad os nu kigge på de 3 forskellige bredder der findes på ghd glattejern. Der findes 3 forskellige bredder som er hhv. Mini, Classic og Max. Nedenstående uddyber nærmere:

ghd Mini

Den ultimative guide til GHD glattejern

ghd Gold Collection V Mini Styler

Dette glattejern er perfekt til dig med kort og fint hår eller til glatning af pandehår, da hovedet på glattejernet er smalt. Flere og flere bruger også deres glattejern til at lave krøller med og derfor er tromlerne på dette glattejern ekstra afrundede, så det er endnu nemmere at lave lækre krøller med.

Dette glattejern er med en særlig nano-silver belægning på varmepladerne, der er med til at give et ekstra glansfuldt hår.

Ekstra features i ghd Gold Mini

Ghd gold mini har indbygget spændingsomformer, som gør at man kan bruge glattejernet overalt i verden, uanset hvilken spænding, der er i stikkontakterne. Derudover er der også indbygget sleep mode funktion, der gør at glattejernet automatisk slukker efter 30 minutter, hvis det ikke har været i brug.

Fordele ved ghd Mini:

 • God til kort og fint hår, eller til glatning af pandehår
 • God til at lave fine små krøller med
 • Udstyret med nano-silver belægning
 • Kan bruges i alle stikkontakter verden over

ghd Classic

Den ultimative guide til GHD glattejern

ghd Gold Collection V Styler

Dette glattejern er det klassiske glattejern, som de fleste personer bruger. Glattejernet kan bruges til alle hårtyper, men velegner sig især til langt, fint hår. Selve hovedet på glattejernet er den klassiske bredde, hvilket netop gør at den velegner sig til de fleste hårtyper. Jernet er udstyret med vippeplader, hvilket betyder at du også nemt kan lave lækre krøller med dette jern.

ghd Gold Classic glattejernet har fået nye gyldne varmeplader, som er blevet endnu mere strømlinede og som samtidig har fået en nano-silver belægning, der sikrer at glattejernet glider let gennem håret. Temperatur 185° C.

Ekstra features i ghd Gold Classic

Ligesom sin forgænger har ghd Gold Classic indbygget spændingsomformer som gør at man kan bruge det overalt i verden uanset hvilken spænding der er i stikkontakterne. Derudover er der også indbygget sleep mode funktion som gør at glattejernet automatisk slukker efter 30 minutter hvis det ikke har været i brug.

Fordele ved ghd Classic:

 • God til alle hårtyper
 • Udstyret med vippeplader
 • God til at lave krøller med
 • Udstyret med nano-silver belægning
 • Temperatur på 185° C
 • Slukker automatisk efter 30 minutter, hvis det ikke er i brug

ghd Max

Den ultimative guide til GHD glattejern

ghd Gold Collection V Max Styler

Dette glattejern er udstyret med et bredt hoved, hvilket gør glattejernet perfekt til tykt og langt hår. Hvis du har mange krøller eller tykt hår, vil du opleve, at det bliver nemmere at glatte dit hår med dette jern, da jernet glatter større sektioner ad gangen.

Flere og flere bruger også deres glattejern til at lave krøller og derfor er tromlerne på dette glattejern ekstra afrundede så det er endnu mere effektivt til at lave smukke bløde krøller i håret. Temperatur 185° C.

Ekstra features i ghd Gold Max

Ligesom sin forgænger har ghd Gold Max indbygget spændingsomformer, som gør at man kan bruge det overalt i verden, uanset hvilken spænding der er i stikkontakterne. Derudover er der også indbygget sleep mode funktion som gør at glattejernet automatisk slukker efter 30 minutter, hvis det ikke har været i brug.

Fordele ved ghd Gold Max:

 • Har et bredt glatte-hoved
 • Perfekt til tykt og langt hår, samt krøller
 • Glatter større sektioner ad gangen
 • God til at lave store bløde krøller med
 • Kan bruges i alle stikkontakter verden over

Hvorfor skal jeg vælge et ghd glattejern?

Hvis du før har kigget på et ghd glattejern, så ved du nok også, at disse glattejern ofte er lidt dyrere end andre glattejern. Du skal tænke på ghd-glattejernet som en investering. Det kan være fristende at købe et billigere glattejern, men i det lange løb vil det altid kunne betale sig at give lidt ekstra og dermed få en bedre kvalitet samt længere levetid.

ghd er pionerer indenfor kvalitet og laver deres glattejern i en god kvalitet, som er designet til at blive brugt hver eneste dag, uden at jernet bliver slidt.

Hos ghd konkurrerer man ikke på pris, men på kvalitet, holdbarhed og oplevelse.

Tip: Husk at bruge varmebeskyttende produkter, når du glatter håret. Vi anbefaler at bruge:
ghd Style Heat Protect Spray

Find produkter der passer med Mini guide: Hårprodukter fra GHD

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...