Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

FÅ 27% RABAT PÅ MERAKI & KÉRASTASE! | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Mini guide: Hårprodukter fra ghd

Mini guide: Hårprodukter fra ghd

Du kender sikkert ghd for deres fantastiske stylere, men vidste du, at de faktisk også laver hårprodukter?
Og endda hårprodukter i samme gode kvalitet som deres stylere.

To af produkterne er blevet nærmest umulige for mig at undvære.

ghd Straight And Smooth Spray

Mini guide: Hårprodukter fra ghd

Den første er ghd Style Straight And Smooth Spray, der er en varmebeskyttende spray, der hjælper med at udglatte og reducere kruset hår. Den har en lille smule hold, hvilket gør at håret ikke bliver flyvsk og elektrisk. Det fede ved denne spray er, at uanset om du krøller eller glatter dit hår, så holder håret sin facon i længere tid end normalt - uden at det er helt stift af produkter!

Desværre har den en lidt for kraftig duft for mig, men det forsvinder heldigvis kort efter den er kommet i håret, så det er ikke noget, jeg synes trækker meget ned.

Jeg sprøjter ca 5-6 sprøjt i mit håndklædetørre hår, og derefter føntørrer jeg håret. På billedet ses hvor glat jeg faktisk kan føntørre mit hår, når jeg bruger denne spray. Normalt har jeg mange krøller, der kruser helt vildt, men det kan denne spray lægge ned.

ghd Gold Collection V Max Styler

Mini guide: Hårprodukter fra ghd

Når håret er helt tørt, kommer jeg et par sprøjt mere i, hvorefter jeg styler håret med min ghd Gold Collection V Max Styler, der både kan lave flotte Hollywood krøller eller glatte det smukt og blankt.

ghd Final Fix Hairspray

Når jeg har stylet håret, som jeg ønsker det skal være, bruger jeg ghd Final Fix Hairspray til at afslutte looket. Den passer til alle hårtyper, fordi den ikke tynger håret, og samtidig er den modstandsdygtig overfor fugt, hvilket betyder, at selvom det er fugtigt i vejret, skal jeg ikke bekymre mig om, om håret begynder at kruse. Hårlakken har et godt hold, uden at den bliver stiv. Dysen sprayer en god stråle, der er nem at fordele over håret. Den har en fin duft af hårlak, uden at den bliver for kraftig.

Med disse top kvalitetsprodukter sikrer du en god beskyttelse af håret, samtidig med at frisuren holder hele dagen!

Mini guide: Hårprodukter fra ghd
Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Relaterede produkter

ghd V Gold Classic Max Styler
1.599,00 kr
1.519,05 kr
Loading...