Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB HUD- OG/ELLER HÅRPLEJE FOR 119KR. OG SPAR 25%* (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Danish Beauty Award 17! De nominerede er..

Som mange af jer måske ved, så er der Danish Beauty Award på fredag d 28. april. Og jeg glæder mig virkelig til at se hvem vinderne bliver i de forskellige kategorier.
Vi har ret mange af de nominerede produkter her på NiceHair.dk. Derfor har jeg testet 10 af produkterne og kommer med min mening om disse lækre skønhedsprodukter.

I dette indlæg vil jeg starte med 5 produkter, og om et par dage kommer de sidste 5. Det gør det forhåbentlig lidt mere overskuelig for jer.

ÅRETS INNOVATION:

Jeg har valgt at skive om 3 produkter i denne kategori. Jeg syntes nemlig der er nogle vildt spændende produkter, som er værd at skrive om.

1: Self Tanning Age Serum fra Vita Liberata

Dette multiprodukt er virkelig lækkert! Brug det under dagcreme, natcreme eller bland nogle dråber i din foundation. Det er en fantastisk kombination af agurk og ros. Den giver virkelig en fantastisk glød. Allerede på 2. dagen kunne jeg virkelig se at jeg havde fået den flotteste naturlige kulør.

Danish Beauty Award 17! De nominerede er..

Dette produkt kan virkelig anbefales hvis man gerne vil have en naturlig kulør, men samtidig med man arbejder på ældningstegnene.

Jeg kan KLART anbefale dette produkt!

Bonus er at det er økologiske ingredienser, fri for parabener, dufte og alkohol.

Den fås lige her: Vita Liberata Self Tanning Anti Age Serum 15 ml

2: James Read Gradual Tan H2O Tan Mist

Endnu et selvbrunerprodukt jeg virkelig er overrasket over. Jeg var ellers ret skeptisk, da jeg læste at det var en face mist, som giver farve. Jeg havde derfor en del spørgsmål: Hvordan ville man nogensinde kunne få en ens farve?!? Kommer man lige meget på over alt? Og skal man smøre den ud?

Danish Beauty Award 17! De nominerede er..

Men hold nu op hvor er det nemt. Og hvor er den bare skøn, at spraye i ansigtet. Du kan både bruge den før makeuppen, som en primer eller efter makeuppen, hvor den så også fungerer som en settingsspray. VIRKELIG smart! Og ja, det virker. Man får også her den flotteste og mest naturlige farve. Det er SÅ nemt og man er fri for at tænke på, om man får kanter eller om man får produktet fordelt ordentlig.

Danish Beauty Award 17! De nominerede er..

Find den her: James Read Gradual Tan H2O Tan Mist 100 ml

3: 3 booster fra Clarins

Danish Beauty Award 17! De nominerede er..

Clarins har lavet 3 helt igennem formidable booster. En til sensitiv hud, en til overbelastet hud, som trænger til glød. Og en som giver huden et energi boost. Sidstnævnte har jeg valgt at skrive om.

Danish Beauty Award 17! De nominerede er..

Clarins Energy Booster er lavet til en træt hud, som tit er på overarbejde. Det kan være du rejser meget, du er på en diæt eller som mig, er mor.

Min hud har ændret sig meget efter jeg blev mor, og et energiboost kan den bestemt godt trænge til. Det gode ved denne booster er, at der skal blandes 3-5 dråber i din nuværende dagcreme, maske, foundation eller natcreme - så den er virkelig nem at bruge. Derudover kan jeg stadig anvende min normale hudplejerutine. Og huden kommer seriøst til at STRÅLE af denne booster.

Et råd til alle mødre: PRØV DEN!

Her kan du finde alle 3 booster:

ÅRETS NICHEDUFT

Hvis du endnu ikke har prøvet nogle af Zarkos fantastiske dufte, er det virkelig nu du skal give det en chance.

Med sin duftserum Supercharge Molecule er han nemlig nomineret til årets nicheduft.

Duftserum?!? Her taler vi om så høj en koncentration, at en lille dråbe er nok til at man dufter I MANGE timer. Og hele hemmeligheden bag disse serummer er, at de er brændt på franske egetræsfade for, at få en dybere og mere rund duft. Præcis som man gør med vin.

Danish Beauty Award 17! De nominerede er..

Endnu bedre er, at man påfører duften med en pipette (præcis som man gjorde for mange år tilbage). Det giver virkelig en oplevelse af, at det er noget helt særligt. Og endnu bedre, så kan den bruge af BÅDE mænd og damer.

Prøv den lige her: ZarkoPerfume Supercharged Molécule Parfum Serum 30 ml

ÅRETS ANSIGTSPLEJEPRODUKT – LUKSUS & DETAIL

Lancôme Énergie De Vie Liquid er et alt-i-et produkt, som giver virkelig meget fugt til huden. Den giver en lækker glød og en flot udstråling.

Da jeg første gang kom den ud i hænderne, måtte jeg lige læse endnu engang på produktet og forsikre mig selv om, at det nu også var en creme. Den er nemlig så lækker tynd og nærmest gennemsigtig. Føles som et serum men har alle egenskaber som en creme.

Danish Beauty Award 17! De nominerede er..

Den er perfekt til mig, da jeg elsker lette cremer, der stadig giver mig følelsen af gennemfugtet hud hele dagen.

Se den her: Lancôme Énergie De Vie Liquid Care 50 ml

Alle de nominerede

Vi har heldigvis en masse af de lækre produkter på NiceHair.dk - se dem her: Nominerede på NiceHair

Du kan også se alle de nominerede på DBAs egen hjemmeside lige her: Danish Beauty Award 17

Follow
Sabina Bakkegaard

Hej, Jeg har en uddannelse som kosmetolog, fodplejer og negletekniker. Jeg arbejdede som kosmetolog og spaterapeut i 5 år, inden jeg startede som salgskonsulent. Her får jeg virkelig udlevet min passion for hudpleje, da jeg dagligt er i kontakt med mange forskellige produkter. Jeg har en kæmpe kærlighed for naturlig skønhed med en twist af glamour. Og jeg er af den mening, at skønhed kommer indefra, da huden er et spejlbillede af, hvordan kroppen har det. Men med en fornuftig blanding af hudpleje, makeup og en naturlig udstråling så kommer man langt :)

Relaterede produkter

Loading...