Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

REDKEN 500ML - 99 KR. | TIGI DUO'S - 98 KR.

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 8%
Gratis fragt!

ZarkoPerfume Supercharged Molécule Parfum Serum 30 ml (U)

800,00 kr
729,00 kr
Antal

Udgået
Beskrivelse

ZarkoPerfume Supercharged Molécule Parfum Serum er en helt ny form for parfume. Den er modnet på franske egetræsfade, som er medium ristet, ligesom vin. Dette er med til at give en mere fyldig og rund duft. Herefter tilføres top- og hjertenoter, og herefter er produktet klar til at blive fyldt på flakoner. I modsætning til de dufte som vi kender igennem EDP og EDT, så er koncentrationen af parfume meget højere i dette parfum serum, faktisk er den på mere end 50 %. Der er undladt at bruge deklarationspligtige allergene parfumestoffer og kunstigt fremstillede konserveringsmidler, så derfor kan denne duft roligt påføres på huden. Det er ved kontakt ved huden at molekylernes mange egenskaber udnyttes.

Supercharged Molécule: Denne duft er som på den originale ZarkoPerfume Molécule 234-38 EDP 100 ml, den er bare givet mere styrke og dybde, som er kommet gennem modningen på de franske egetræsfade. Duften kan bruges af både kvinder og mænd.

Vær opmærksom på at denne duft ikke sprayes på, men kommer med pipette. Da den er meget koncentreret skal der kun bruges en lille mængde.

Find mere fra dette mærke:
Loading...