Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

VILDE 99 KR. TILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

Ny hos nicehair
*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

You can read more about our processing of your personal data, including the logic behind profiling and targeting our communications, in our [Privatlivspolitik].

Your consent can be withdrawn at any time by using the unsubscribe link in our communications. You can also withdraw your consent by contacting us at ordre@nicehair.dk. However, please be aware that you will automatically be unsubscribed from the NiceHair & Me customer club if you withdraw your consent.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Klik her for at modtage en ny email

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Charme, selvtillid og knivskarpe bryn!

Charme, selvtillid og knivskarpe bryn!

LAD DINE BRYN SKABE DIT ANSIGT

Ens øjenbryn er nok et af de vigtigste træk, når det kommer til ens ansigt, det er derfor vigtigt for mig at finde en øjenbrynsblyant, som ikke hurtigt kommer til at se træls ud. Jeg døjer lidt med fedtet hud, og skal derfor helst have en så ”tør” blyant, som muligt, at arbejde med.

Jeg har ikke de der lækre, store flotte bryn, som bare sidder lige der, hvor de skal være, og der mangler lige lidt farve, og lidt ekstra fylde ville da heller ikke skade… Jeg farver derfor altid mine bryn med refectocils sensitive brynfarve hvor jeg bruger den farve der hedder Dark Brown. Jeg benytter derfor kun min øjenbrynsblyant til at fylde brynet ud, der hvor jeg føler, der mangler lidt fylde.

Jeg har testet en universal øjenbrynsblyant fra Billion Dollar Brows samt en øjenbrynsblyant fra Jane Iredale, som er vandfast.

MIN VURDERING

De har begge det gode, at de faktisk har to funktioner, først farver du brynet og bagefter blender du med børsten, som sidder i den anden ende, her kan man redde dem til et lidt mere busket look – nemt, enkelt og super lækkert.

Mit favoritblyant af disse to er: Jane Irendale, da den er noget mere tør end BDB, og dermed synes jeg, at det holder bedre på mine bryn. Den er lidt tyndere i selve blyanten, hvilket for mig gør den noget nemmere at arbejde med og kontrollere. Derudover er den også vandfast, hvilket er super rart, når man cykler til og fra skole eller arbejde, og det stadig holder. Jeg synes også, at Jane Iredale holdte i længere tid, og det giver et kæmpe plus hos mig.

Ønsker du at definere brynene endnu mere, kan du med fordel anvende denne highlighter fra BDB, som placeres lige under brynet.

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...