Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ NÆSTEN ALT VED KØB FOR 119,- * (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Charme, selvtillid og knivskarpe bryn!

Charme, selvtillid og knivskarpe bryn!

LAD DINE BRYN SKABE DIT ANSIGT

Ens øjenbryn er nok et af de vigtigste træk, når det kommer til ens ansigt, det er derfor vigtigt for mig at finde en øjenbrynsblyant, som ikke hurtigt kommer til at se træls ud. Jeg døjer lidt med fedtet hud, og skal derfor helst have en så ”tør” blyant, som muligt, at arbejde med.

Jeg har ikke de der lækre, store flotte bryn, som bare sidder lige der, hvor de skal være, og der mangler lige lidt farve, og lidt ekstra fylde ville da heller ikke skade… Jeg farver derfor altid mine bryn med refectocils sensitive brynfarve hvor jeg bruger den farve der hedder Dark Brown. Jeg benytter derfor kun min øjenbrynsblyant til at fylde brynet ud, der hvor jeg føler, der mangler lidt fylde.

Jeg har testet en universal øjenbrynsblyant fra Billion Dollar Brows samt en øjenbrynsblyant fra Jane Iredale, som er vandfast.

MIN VURDERING

De har begge det gode, at de faktisk har to funktioner, først farver du brynet og bagefter blender du med børsten, som sidder i den anden ende, her kan man redde dem til et lidt mere busket look – nemt, enkelt og super lækkert.

Mit favoritblyant af disse to er: Jane Irendale, da den er noget mere tør end BDB, og dermed synes jeg, at det holder bedre på mine bryn. Den er lidt tyndere i selve blyanten, hvilket for mig gør den noget nemmere at arbejde med og kontrollere. Derudover er den også vandfast, hvilket er super rart, når man cykler til og fra skole eller arbejde, og det stadig holder. Jeg synes også, at Jane Iredale holdte i længere tid, og det giver et kæmpe plus hos mig.

Ønsker du at definere brynene endnu mere, kan du med fordel anvende denne highlighter fra BDB, som placeres lige under brynet.

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, behandle din hud eller sætte dit hår. Vi kommer løbende med masser af nye artikler om alt, hvad der rører sig inden for skønhedsuniverset. Så vi håber, du vil læse med, og at du bliver inspireret!

Relaterede produkter

RefectoCil Sensitive - Mørk Brun 15 ml
49,00 kr
Vejl. pris 69,00 kr
Loading...