Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 20% PÅ AL MAKE UP | KLIK HER!*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Brølere og tips til smukke hænder

Brølere og tips til smukke hænder

Her er 5 brølere vi alle laver, som giver endnu værre hænder.

1. Vi smører håndcremen ud i håndfladerne

Når du smører hænderne ind i håndcreme, skal du ikke smøre den ud i håndfladerne. Du vil nemlig føle, at dine hænder bliver meget fedtede, da der er mange svedkirtler i håndfladerne. Læg i stedet en lille klat creme på håndryggen og smør den ud med den anden håndryg.

2. Vi bruger helt sikkert ikke kørehandsker

Den tørre luft i bilen kan let gøre dine hænder tørre. Så selvom du har fået fyret godt op i bilen, så behold handskerne på.

3. Vi har kun én håndcreme

Har du din håndcreme med på farten? Hav gerne håndcremer liggende på din arbejdsplads, i hjemmet og eventuelt i bilen. Så er du sikker på, at du altid har en håndcreme lige ved hånden.

4. Vi bruger ikke håndcreme ofte nok

Du bruger måske kun håndcreme, når dine hænder råber om hjælp? Vend dig til at bruge håndcreme morgen, middag og aften og ellers efter behov, afhængig af hvilken håndcreme, du bruger.

5. Vi bruger denne samme håndcreme fra sidste år

Kan en håndcreme virkelig blive for gammel? Ja, det kan den faktisk, så prøv lige at tage et kig på din gamle håndcreme, som du købte for 5 år siden... måske du trænger til en ny? Det skader ikke dine hænder at bruge en håndcreme, der er gået over dato, da det ikke er ligesom mælk. Men en håndcreme indeholder forskellige ingredienser, der kan mindske virkningen, hvis den er over dato.

6 tips til hvordan du plejer dine hænder

1. Håndcreme

En god fugtgivende creme er et must, når hudens fugtniveau skal bevares, så fugt derfor dine hænde mindst 3 gange om dagen. Vand er med til at udtørre dine hænder, så en godt råd er at fugte dine hænder efter håndvask

2. Vandets temperatur

Vask dine hænder i lunkent vand. For varmt eller koldt vand er med til at skade huden på hænderne

3. Solbeskyttelse

Vi skriver nu juli måned, og derfor er det vigtigt at bruge solcreme - også til hænderne. Solskader får dine hænder til at se ældre ud, og derfor er en solcreme essentiel til at beskytte hænderne mod UV-lys

4. Massér hænderne

Når fugtighedscreme påføres, kan du samtidig massere hænderne. Derved sørger du for at cremen trænger dybt ind i huden.

5. Eksfoliering

Eksfolier dine hænder mindst en gang om ugen. Dette fjerner døde hudceller og giver en frisk udstråling

6. Velplejede negle

Sørg for at have velplejede negle. Se her hvordan du får flotte sommernegle: Få flotte negle til sommer

På NiceHair kan du finde et stort udvalg af håndcremer. Tjek dem ud her: Håndcreme

Follow
NiceHair

Velkommen til vores egen luksusblog. Her vil vi poste så ofte som muligt omkring opdateringer og nye luksusprodukter i vores sortiment. Du kan også finde guider, samt tips og tricks til hvordan du bedst kan anvende mange af de produkter vi sælger. Her er det NiceHair.dk's egne ansatte som deler med dig af vores egen kundskab og erfaringer. Du kan også læse nyheder omkring NiceHair.dk som forretning.

Loading...