Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB UDVALGTE DUFT BRANDS FOR MIN. 299KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Få flotte negle til sommer

Få flotte negle til sommer

Der er rigtig mange mennesker, der ikke er glade for deres negle. Mange oplever problemer med neglerødderne eller misfarvede negle, og samtidig er det de fleste, der gerne bare vil have pæne negle – Dette er ikke uopnåeligt.

Især for kvinder er pæne og lange negle lig med femininitet, og det er en lille ting, der kan give selvtilliden et ekstra boost. Med ganske få trin kan du komme de hyppige negleproblemer til livs, og så er der et utal af forskellige lakker, der kan pifte dit sommer outfit lidt op.

Til dig der døjer med neglerødder

Du slipper bedst af med tørre og flosset neglebånd, ved jævnligt at bruge en god håndcreme. Det er også altid en god idé at skubbe neglebåndene en smule ned f.eks med en vatpit. Et godt råd er at gøre det med håndklædet, efter du har været i bad, så er huden mere medgørlig.

Er dine negle gullige?

Oplever du en svag gullig misfarvning af neglene, så kan det være et resultat efter neglelak, klor eller nikotin. Et godt råd er at blege neglene med en lille smule citronsaft. Derudover så er det altid en god ide at bruge en topcoat. Det betyder selvfølgelig, at det tager lidt længere tid, men det er bedre for neglene, og lakken holder bedre.

Har dine negle hvide pletter?

Hvide pletter på dine negle kan være et tegn på, at du lider af zinkmangel. Både zink og kalcium er nødvendige for sunde negle, og du finder det i en række madvarer som kød, nødder, æg og broccoli.

Med en god håndcreme, olie til neglebåndene og en flot neglelak så er du helt sikkert på rette vej.

Her er vores forslag:

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, behandle din hud eller sætte dit hår. Vi kommer løbende med masser af nye artikler om alt, hvad der rører sig inden for skønhedsuniverset. Så vi håber, du vil læse med, og at du bliver inspireret!

Relaterede produkter

Biotherm Body Biomains Hand & Nail Treatment 100 ml
115,00 kr
Vejl. pris 210,00 kr
CND SolarOil Nail Care 3,7 ml
45,00 kr
Loading...