Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ NÆSTEN ALT VED KØB FOR 119,- * (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Bevar eller genskab sommergløden med makeup fra MAC Cosmetics

Bevar eller genskab sommergløden med makeup fra MAC Cosmetics

Ville du også ønske, at du kunne beholde din solbrændte kulør hele året? Så følg Trines guide til, hvordan du kan forlænge din sommerglød ved at bruge nogle af MAC Cosmetics’ lækre produkter.

Trine har nemlig valgt nogle af de effektive og glødgivende makeupprodukter fra MAC, som er med til at give lidt ekstra kulør og glow" på selv de mest grå og triste dage.

Bevar eller genskab sommergløden med makeup fra MAC Cosmetics

Sådan skaber du et look fyldt med sommerglød

Her kan du se Trine kreere det smukke look:

Skab din egen glød

Har du fået lydt til at genskabe dit eget gyldne look? Med MAC Cosmetics kan du være helt sikker på, at du får makeup fyldt med farvepigment, som du let kan opbygge til lige præcis den farve og tone, som du ønsker. Så behøver du ikke være bange for ujævn makeup eller farver, der ikke helt lever op til forventningerne.

Du kan se hele vores sortiment af MAC Cosmetics her, hvor vi altid opdaterer med nye spændende produkter og farver fra det ikoniske makeup-brand.

Har du selv skabt et look, som du vil dele med os, eller har du spørgsmål til makeup, MAC eller andet, kan du blive medlem af vores Facebook-community, NiceHair & Me, hvor vi og andre der elsker skønhedsprodukter deler vores erfaringer og spørgsmål med andre ligesindede. Vi håber du vil være med!

Bevar eller genskab sommergløden med makeup fra MAC Cosmetics
Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, behandle din hud eller sætte dit hår. Vi kommer løbende med masser af nye artikler om alt, hvad der rører sig inden for skønhedsuniverset. Så vi håber, du vil læse med, og at du bliver inspireret!

Relaterede produkter

Loading...