Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% på 10 MAKEUP BRANDS SOM MAC, YSL.. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Bambi vipper og kontaktlinser

Hvis jeg kun måtte tage ét eneste makeup produkt med til en øde ø, ville det helt sikkert være en mascara! Jeg er afhængig af det skidt – forstået på den måde, at jeg føler mig nøgen uden. Kender I det?

Samtidig er jeg nærmest muldvarpeblind, hvis jeg ikke bruger kontaktlinser eller briller, og jeg bruger stort set linser dagligt.

Bambi vipper og kontaktlinser

Jeg havde egentlig ikke overvejet, at makeup og kontaktlinser måske ikke er den bedste kombi, men det blev jeg opmærksom på ved sidste tjek hos min søde optiker. Hun konstaterede nemlig, at den mascara jeg bruger, er et rigtig godt produkt i forhold til at bruge kontaktlinser, da den ikke drysser og dermed efterlader mascara i øjet, der kan genere og ridse.

Så vidt så godt, for den mascara jeg bruger pt., er en af mine absolutte favoritter – Max Factors False Lash Effect i farven BLACK. Den giver fyldige og adskilte vipper, den ligger godt i hånden og er nem at påføre (også i flere lag), og så holder den all day long – og natten med – så dermed en klar anbefaling herfra!

Du kan finde Max Factors False Lash Effect her!

Ud over at jeg blev ekstra glad for min mascara, gjorde det mig samtidig nysgerrig på, hvilke faktorer der er vigtige at have i tankerne, når man bruger kontaktlinser og gerne vil flotte sig med fyldige bambi vipper. Efter lidt søgen på nettet fandt jeg frem til følgende tips, som giver god mening for mig:

  • Indsæt linserne, før du sminker dig (klart klart – så ser jeg også meget bedre hvor makeup’en ender ;)

  • Brug olie- og parfumefri makeup

  • Tag linserne ud inden du fjerner makeup'en

  • Brug vandbaserede produkter til at fjerne øjen makeup

  • Brug hellere en vandafvisende mascara end en helt vandfast

  • Undgå pulverbaseret øjen makeup, da partiklerne sætter sig imellem øjet og linserne

Det sidste punkt har jeg det lidt stramt med, da jeg ikke har de bedste minder om creme øjenskygger, men jeg må også tilstå, at det nok er over 10 år siden, jeg sidst har brugt en sådan (dengang sølv-indsmurte øjenlåg var toppen af poppen ;) – så det må komme an på en prøve.

Mere inspiration, se vores guide til den perfekte brille-makeup

Follow
Line Haase Jürgensen

Kvinde, årgang ’83 og arbejder som grafisk designer i min egen virksomhed. Jeg har en svaghed for mini- malistisk design, kaffe og Marabou – samt lækre skønhedsprodukter :) Jeg har ikke en faglig baggrund inden for skønhedsbranchen, og blogger udelukkende med udgangspunkt i egne meninger, oplevelser og erfaringer som forbruger af skønhedsprodukter. Ind i mellem vil jeg også lokke mand og børn til at deltage i tests af produkter.

Loading...