Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 22% PÅ ALT MAKEUP | KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Guide til brille-makeup

Guide til brille-makeup

Hvis du som jeg bruger briller, kender du det sikkert. Du skal til fest og vil gerne gøre lidt ekstra ud af dig selv. Du lægger en perfekt makeup, (syntes du selv), som undervejs var en kamp bare at se ordentligt til, men endelig til sidst er du tilfreds og tager brillerne på - VUPTI - så forsvandt makeup’en og hverken du eller nogen anden for den sags skyld, kan se alle dine anstrengelser.

Derfor giver jeg dig her mine tips til, hvordan du lægger en smuk brille makeup, som man faktisk kan se.

Tips

1) Lysne godt op under øjet samt øjenkrogen
2) Markér dine bryn
3) Brug en eyeliner til at indramme øjet
4) Giv den gas med mascara’en
5) Sæt evt fokus på dine læber og kinder i stedet

Guide til brille-makeup

Lysne op

Sørg for at lysne godt op under øjet. Briller har nemlig tendens til at fremhæve de mørke rande under øjet. Jeg brugte New Cid I-Conceal Ekstra Light.

Guide til brille-makeup

Markér dine bryn

Sørg for at dine bryn ikke forsvinder bag brillestellet. Så makér dem op som du ønsker. Dette er også med til at løfte ansigtet, så du ser mere frisk ud, samt fremhæve din memik. Jeg brugte Billion Dollar Brows Universal Brow Pencil.

Indram dine øjne

Glassene tager ca. 20% af makeup’en og hvis du samtidig har et markeret brillestel forsvinder der endnu mere. Så vær ikke bange for at bruge lidt ekstra på øjnene. Her har jeg brugt øjenskygge sættet fra New Cid I-Shadow og eyeliner pennen fra Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner.

Guide til brille-makeup

Giv den gas med mascara’en

Brug gerne en der giver masser af volume og fylde. Hvis du lige som jeg, har lange vipper, så hold igen med en, der også giver længde. For så støder de imod glasset, når du blinker. Denne gang brugte jeg Maybelline Volume Express Colossal WP Glam Black.

Flyt fokus

Hvis du ikke er glad for en markeret øjen makeup, kan du i stedet vælge at sætte fokus på dine læber og kinder. Fremhæv gerne dine kindben, brug evt. en farvet blush der matcher din læbestift. Her har jeg brugt Jane Iredale PlayOn Lip Crayon Luscious.

Tip

Til hverdag bruger jeg en eyeliner, mascara og en pink blush og en neutral læbestift. Så får du et friskt og naturligt look.

Follow
Debbie Uhre

Hej. Jeg har den 4-årige frisøruddannelse og har der igennem opnået stor produktkendskab og viden omkring håret. Jeg har en stor passion og elsker alt omkring hår, opsætninger, make-up og beauty generelt. Jeg er ansat hos Nicehair, og vil løbende blogge om hår og produkter, her på Magazine.

Loading...