Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ HÅRPLEJE OG HUDPLEJE VED KØB FOR MIN. 119KR.* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

5 medarbejdere: Her er vores yndlingsprodukter!

5 medarbejdere: Her er vores yndlingsprodukter!

Anne fra kundeservice anbefaler Dermalogica Body Wash......

"Da jeg boede hjemme, brugte jeg min mors Dermalogica Body Therapy Conditioning Body Wash, og siden da har jeg været igennem et hav af forskellige badesæber, men jeg bliver ved med at vende tilbage til Dermalogicas lækre Body Wash. Duften er så fin og frisk - og fylder hele badeværelset, når den bliver brugt - og der skal en meget lille mængde til.

Jeg bruger gelen hver eneste dag, både med og uden en badesvamp, og den lette skum både renser og plejer, og efterlader huden blød og fugtet. Dermalogica Body Therapy Conditioning Body Wash er blevet en fast del af min rutine, som jeg bare ikke kan undvære - og så er den god til både mænd og kvinder!"

Læs mere om Dermalogica Body Therapy Conditioning Body Wash, ved at klikke her!

Marketingchef Simon fortæller her om en lækker shampoo fra Neccin:

"Den eneste shampoo der virker for mig (og min kæreste). Neccin Shampoo nr. 1 er oprindeligt lavet til at takle skæl og tørhed i hovedbunden. Jeg ved ikke om det er dét problem min kæreste og jeg har, men vi har begge tilfælles at vores hovedbund klør hvis vi ikke bruger Neccin nr. 1 hver gang vi vasker hår.

Tidligere har jeg slet ikke været i stand til at have hår, jeg havde samme frisure som Tonny fordi ellers kløede min hovedbund. Hverken Mette eller jeg har problemer med hovedbunden efter at vi bruger denne fantastiske shampoo"

Klik her og læs mere om Neccin Shampoo nr. 1

5 medarbejdere: Her er vores yndlingsprodukter!

Ejer Tonny beskriver en dagcreme fra Rønsbøl:

"Rønsbøl Day Cream er en fugtgivende og nærende creme som er meget let at bruge og fordele. Den giver huden et let mat look, så den ikke skinner. Den fedter på ingen måde og trænger hurtigt ind i huden, så huden kort efter føles dejlig blød. Selvom jeg ikke er fokuseret på, at produkter skal være uden parabener og parfumer, synes jeg at det er rart at vide, at jeg ikke smører noget i ansigtet som er spækket med kunstige stoffer, og er sikker på at huden i det lange løb har meget bedre af, at det er en creme som ikke indeholder disse ting.

Jeg bruger cremen hver gang jeg har været i bad, og nogle gange bruger jeg også Rønsbøl Night Cream inden jeg går i seng.

Og som man ser på mig, bekæmper cremen enhver form for ældningstegn:-)"

Vil du vide mere om Rønsbøl Day Cream, så klik her!

5 medarbejdere: Her er vores yndlingsprodukter!

Vores kosmetolog Maja har fundet hendes favorit-produkt fra Rodial:

"Jeg har valgt Rodials Super Acid X-treme After Party Scrub som mit ultimative favoritprodukt. Jeg har efterhånden prøvet en del forskellige scrub/peeling, men Rodials X-treme er den eneste jeg bliver ved med at holde fast i, da den virkelig giver synlige resultater. Scrubben er en 3-i-1, så den både forfiner mine porer, lysner og udjævner min hud. Huden stråler allerede efter første behandling!

Scrubben påføres fugtig hud og masseres rundt i ansigtet. Herefter skylles huden med masser af lunken vand. Jeg bruger scrubben 2-3 gange i ugen og har den altid stående i badet, så jeg husker at få den brugt!"

Se mere om Rodials Super Acid X-treme After Party Scrub her

Vinnie fra kundeservice/marketing om et produkt fra Moroccanoil:

"Efter en omgang lys ombre farve i spidserne, og en farvning tilbage igen til min egen mørke hårfarve, blev mine spidser godt trætte og slidte. De trængte til en oplivning og en masse fugt. Jeg blev anbefalet Moroccanoil Hydrating Mask, af min frisør, og dette er nu blevet fast inventar hjemme hos mig! Masken reparerer skadet hår og tilfører en masse fugt, så håret igen ser sundt og stærkt ud. Masken indeholder både proteiner og argan olie, som blødgør håret og efterlader det vildt lækkert efter brug.

Desuden fungerer masken perfekt sammen med hårolien, fra samme mærke, som jeg bruger dagligt.

Dette produkt er en sikker vinder hos mig, som jeg på ingen måde kan undvære!"

Læs mere om Moroccanoil Hydrating Mask her

Flere yndlingsprodukter? se awardvindende makeup

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...