Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 20% PÅ AL MAKE UP | KLIK HER!*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Awardvindende makeup

Jeg er blevet smask-forelsket i Custom Beauty Award vinderen New Cid I-Smoulder Smoky Eye Pencil & Shadow, der er et 2-i-1 produkt med øjenskygge og eyeliner.

Den findes i 10 lækre farver, og den er genial til at lave smokey-eyes med, selv for nybegyndere!

Smokey-eyes for nybegyndere

Den er super nem at anvende: Først bruges eyelineren, der i øvrigt har en såkaldt 'skru op' ende, og en smart facon, der gør det nemt at vinkle eyelineren, så man får den tykkelse man ønsker. Nede i den anden ende er der en svamp-applikator, hvor øjenskyggen sidder i låget, lige til at bruge, uden at skulle tænke på, om man nu har fået for meget øjenskygge på svampen. Skru låget af og brug svampen hen over øjet, og ja nemmere bliver det ikke!

Jeg har valgt farven Gold, da den gyldne farve fremhæver mine blå øjne.

Awardvindende makeup
  • Jeg starter med at tegne en streg langs øverste vippekant, og så trækker jeg den op ude i den yderste øjenkrog for at lave et slags "katte-øje".

  • Dernæst bruger jeg øjenskyggen henover eyelineren for at mildne looket lidt og give noget dybde til øjet. Jeg kører øjenskyggen hen over eyelineren for at udtone forskellen. Vil jeg gerne have det lidt mørkere, tegner jeg eyelineren op igen.
Awardvindende makeup

Tip: Det er en god idé, ligesom med andre øjenskygger, at bruge en primer på øjenlåget, inden øjenskyggen kommer på, da den ellers godt kan lægge sig lidt i rander, hvis man får det lidt varmt.

Eyelineren er i alle de forskellige nuancer mørkere end øjenskyggen, og dette er med til at give en rigtig fed effekt. Den er genial at have med på farten, for dens 2-i- 1 funktion gør, at makeuptasken ikke bliver proppet med mange forskellige produkter.

Det fede er, at man faktisk får 2 produkter for kun 1 produkts pris, og det er noget som alles pengepung kan lide!

Psst! Tjek lige de andre produkter ud fra New Cid! - flere af dem har også 2 produkter i ét!

Awardvindende makeup

Find New Cid Cosmetics her!

Vi tager forbehold for skiftende emballage-designs!

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Loading...