Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE DE VILDE DAGSTILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
weDo/
weDo/
weDo/
Viser 6 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Ansigtspleje
Multifunktionelle produkter
Kropspleje
Body Mist
Stylingprodukter
Hovedbundsspray/ Serum
Hårolie
Leave-in Creme
Leave-in Spray
Dufte
Body Mist
Hårpleje
Conditioner
Hårkur
Multifunktionelle produkter
Hårtype
Alle Hårtyper
Fint
Kruset
Normalt
Skadet
Tørt
Indhold
Miljøvenlig emballage
Silikonefri
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Anti-Frizz
Beroligende
Fugt/ Blødhed
Glans
Irritation/Kløe
Køn
Til Kvinder
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

weDo/

Udforsk weDo’s naturlige hårplejeprodukter

weDo producerer et bredt sortiment af hårplejeprodukter, der skal hjælpe med at skabe beskyttelse af dine hårlokker. Hos Nicehair kan du derfor købe det gode mærke, da det er altafgørende for os, at du finder mærker, der har fokus på den bedste kvalitet.

Forskellige faktorer er med til at bestemme, hvilken hårtype du har. Så hvis du leder efter nye hårplejeprodukter, kan en grundig vurdering af din hårtype være behjælpelig. På den måde kan du være sikker på at finde de rette weDo produkter. Det vil fremme effekten af produktet, hvis du kender til hårtypen, som er afhængig af:

  • Hårdensiteten
  • Hårdiameteren
  • Hårteksturen
  • Hårelasticiteten
  • Hårporøsiteten
  • Hårstrukturen

Benyt forskellige hårplejeprodukter

NiceHair byder indenfor til et væld af weDo-produkter, der kan anvendes som hårplejeprodukter med forskellige formål. Det vil sige, at du kan finde produkter, der er gennemarbejdede, veganske, silikone-frie, uden kunstige farvestoffer og hypoallergene.

Giv håret et frisk pust med en blødgørende balsam, rensende shampoo eller restituerende maske. De fungerer til forskellige hårtyper, og efter anvendelse af disse hårplejeprodukter vil dine hårlokker være taknemmelig for den eksklusive behandling.

Loading...