Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB FOR 119KR. OG SPAR 25% PÅ 14 EKSKLUSIVE BRANDS* (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

S-Factor

Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
S-Factor

I 2005 syntes folkene bag Tigi, at der manglede en række produkter, som kunne opfylde alle de behov, som en kvinde har til håret, og som udstrålede ynde og skønhed. Derfor lancerede de i oktober 2005 S-factor.

Bevæg dig fra det ordinære og ind i det ekstraordinære! S-factor er det ultimative indefor hårpleje, hvor vi har lagt vægt på at udvikle et luksuriøst, sofistikeret og moderigtig mærke med de fineste ingredienser i den bedste emballage. Produkterne er til kvinder, som ønsker fantastisk hår hver dag, uanset om det skal være glat, blødt, frækt eller skinnende.

S-factor er skabt med en lidenskab og et engagement, der understøtter tidens trend indenfor hårmode.
Serien omfatter plejeprodukter i form af shampoo og balsam til forskellige hårtyper og behov, og så findes der forskellige special produkter. For eksempel er der et produkt kaldet Dream Drops, som er letvægts glansdråber. Disse dråber giver et fantastisk blødt og lækkert hår med en smuk glans, samtidig med at den reparerer og beskytter håret.

Derudover kan nævnes Tigi S-Factor True Lasting Colour Hair Oil, som er en fantastisk lækker hårolie, som virker farvebeskyttende samt varmebeskyttende. Få det smukkeste og mest velplejede og glansfulde hår med denne skønne olie.

Tigi S-factor er produkter til den selvbevidste kvinde, som ved præcis, hvad hun vil have.

Loading...