Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Sugarbearhair
Sugarbearhair
Sugarbearhair
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Sugarbearhair

Nicehair.dk er de eneste officielle forhandlere online i DK af de små blå bjørne, Sugarbearhair

De små blå bjørne: SugarBearHair er et kosttilskud til håret, iform af velsmagende og sjove vingummier. Desuden er de beriget med biotin der bidrager til at vedligeholde et normalt hår. SugarBearHair bestræber sig på maksimal sikkerhed og optimale resultater. Produkterne fremstilles i USA i faciliteter, der følger FDA-godkendte retningslinjer for at sikre kvaliteten af produkterne, hvilket også har gjort dem til de bedst sælgende vitaminer siden 2016. De bruger kun de bedste ingredienser, der samtidig dufter og smager godt. SugarBearHair fik hurtigt stor succes på det danske marked, men blev for en tid taget af marked igen, idet vitaminerne ikke opfyldte de danske standarder om biotin indholdet. Dette blev dog justeret og de populære bamser er nu i dansk handel igen.

NEJ TAK: SugarBearHair siger NEJ TAK til rigtig mange ingredienser, der kan påvirke din sundhed negativt. Bamserne er derfor FRI for gelantine, hvede, gluten, soya, mælkeprodukter, peanuts og animalske ingredienser. De er desuden hormonfrie, og så indeholder bamserne kun halvdelen af det sukker, du finder i andre lignende tyggevitaminer.

JA TAK: SugarBearHair er vegetariske og indeholder blandt andet vitamin A, vitamin C, vitamin D, vitamin E, vitamin B-6, folinsyre, vitamin B-12, biotin, pantothensyre, jod og zink, som aktive vitaminer og mineraler kombineret til en unik hårplejeformel. Bamserne er lavet med ægte bær, kokosolie og et strejf sukker.

Med mere: SugarBearHair indeholder lige så meget:

  • A vitamin, som i 4 kopper med broccoli.
  • B12 vitamin, som i 4 økologiske æg.
  • C vitamin, som i 1 kop med tranebær.

SugarBearHair og Nicehair: Der findes mange efterligninger af produktet, så vær opmærksom herpå, da ikke alle lever op til kvalitet og effekt. Du kan finde de ægte SugarBearHair vitaminer hos Nicehair.dk. Hos Nicehair.dk mener vi, at de blå bamser er anbefalelsesværdige og garanterer, at Hr. Nicehair him self, Tonny Nielsen Bruun, IKKE selv har benyttet disse vitaminer:) Som med alle andre kosttilskud, er det altid en god idé at tale med din læge inden indtagelse. Har du spørgsmål til produktet, så tag endelig kontakt til vores fantastiske kundeservicemedarbejdere, som vil gøre sit bedste for at besvare dem.

SugerBearHair - Eat the blue bear, and get healthy hair

Loading...