Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE ALLE VORES VILDE TILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Sugarbearhair
Sugarbearhair
Sugarbearhair
Viser 3 produkter
Filtrering:
Filtrering

Sugarbearhair

Nicehair.dk er de eneste officielle forhandlere online i DK af de små blå bjørne, Sugarbearhair

De små blå bjørne: SugarBearHair er et kosttilskud til håret, iform af velsmagende og sjove vingummier. Desuden er de beriget med biotin der bidrager til at vedligeholde et normalt hår. SugarBearHair bestræber sig på maksimal sikkerhed og optimale resultater. Produkterne fremstilles i USA i faciliteter, der følger FDA-godkendte retningslinjer for at sikre kvaliteten af produkterne, hvilket også har gjort dem til de bedst sælgende vitaminer siden 2016. De bruger kun de bedste ingredienser, der samtidig dufter og smager godt. SugarBearHair fik hurtigt stor succes på det danske marked, men blev for en tid taget af marked igen, idet vitaminerne ikke opfyldte de danske standarder om biotin indholdet. Dette blev dog justeret og de populære bamser er nu i dansk handel igen.

NEJ TAK: SugarBearHair siger NEJ TAK til rigtig mange ingredienser, der kan påvirke din sundhed negativt. Bamserne er derfor FRI for gelantine, hvede, gluten, soya, mælkeprodukter, peanuts og animalske ingredienser. De er desuden hormonfrie, og så indeholder bamserne kun halvdelen af det sukker, du finder i andre lignende tyggevitaminer.

JA TAK: SugarBearHair er vegetariske og indeholder blandt andet vitamin A, vitamin C, vitamin D, vitamin E, vitamin B-6, folinsyre, vitamin B-12, biotin, pantothensyre, jod og zink, som aktive vitaminer og mineraler kombineret til en unik hårplejeformel. Bamserne er lavet med ægte bær, kokosolie og et strejf sukker.

Med mere: SugarBearHair indeholder lige så meget:

  • A vitamin, som i 4 kopper med broccoli.
  • B12 vitamin, som i 4 økologiske æg.
  • C vitamin, som i 1 kop med tranebær.

SugarBearHair og Nicehair: Der findes mange efterligninger af produktet, så vær opmærksom herpå, da ikke alle lever op til kvalitet og effekt. Du kan finde de ægte SugarBearHair vitaminer hos Nicehair.dk. Hos Nicehair.dk mener vi, at de blå bamser er anbefalelsesværdige og garanterer, at Hr. Nicehair him self, Tonny Nielsen Bruun, IKKE selv har benyttet disse vitaminer:) Som med alle andre kosttilskud, er det altid en god idé at tale med din læge inden indtagelse. Har du spørgsmål til produktet, så tag endelig kontakt til vores fantastiske kundeservicemedarbejdere, som vil gøre sit bedste for at besvare dem.

SugerBearHair - Eat the blue bear, and get healthy hair

Loading...