Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Stella McCartney
Stella McCartney
Stella McCartney
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Stella McCartney

Stella McCartney

Dyk ned i sensuelle dufte og friske noter, når du besøger Stella McCartneys online univers hos NiceHair. Her finder du nemlig alt fra duftende body lotions til et væld af parfumer for både mænd og kvinder. Samtidig er alle produkterne indpakket i fabelagtige flakoner, der vil pynte på ethvert badeværelse. Find derfor dine favoritter blandt Stella McCartney hos NiceHair.

En duft af erfaring

NiceHair tilbyder Stella McCartneys produkter med stor stolthed - det er nemlig ikke hvilke som helst parfumer, der lavet af en hvilken som helst producent. Tværtimod. Stella McCartney er nemlig en britisk modedesigner og datter af en af det 20. århundredes mest ikoniske par: Paul McCartney, tidligere medlem af The Beatles, og den afdøde Linda McCartney, fotograf og musiker. Stella er derfor født og opvokset i London.

En tidlig interesse for mode manifesterede sig allerede i Stellas liv i en alder af blot 13 år, da hun designede sin første jakke. Og herefter gik det stærkt: Pludselig arbejdede hun nemlig som praktikant for Christian Lacroix og Edward Sexton, Paul McCartneys skrædder. Efterfølgende har Stella studeret formel mode på Central St. Martins College, og hun producerede en signaturstil af skarp skræddersyning, naturlig tillid og sexet kvindelighed til sit afgangsprojekt.

Denne stil har Stella McCartney ført over i sine parfumer, som første gang så dagens lys i 2003. Siden da har du derfor kunnet nyde de naturlige, men sensuelle, dufte fra Stella McCartney, der passer til enhver kvinde og mand.

Stella McCartney og L’Oréal

Stella McCartney-mærket har siden 2003 tilbudt fantastiske parfumer i samarbejde med L'Oréal. Det var blandt andet også i dette samarbejde, at den første parfume, Stella, blev lanceret. Stella-duften oplevede stor succes, mange re-edition og i særlige "Sheer"-udgaver, der tilbydes hvert forår i nydesignede flakoner og "Print Collection" med limited editions.

Heldigvis er Stella-parfumen langt fra den eneste parfume, som du kan vælge fra brandet. Designeren Stella McCartney har nemlig skabt 28 parfumer i alt sammen Jacques Cavallier, der arbejder med at udvikle alle parfumerne.

Lily, pop og Linda

Stella McCartneys parfumer er ikke kommet ud af det blå. De har været mange rejser undervejs - både professionelle og personlige. Blandt andet er Stella McCartneys anden parfume, L.I.L.Y., der blev lanceredes i 2012, inspireret af hendes barndoms minder og er til ære for Stellas mor, Linda.

Udover at holde moderens kælenavn, så står initialerne også for: "Linda, i love you". Samtidig er navnet er også fra liljekonval-ingrediensen, som både Stella McCartney og hendes mor elskede. I parfumen kan liljen derfor duftes som en delikat, feminin og uskyldig note.

Med sine parfumer har Stella dog også udforsket sin mørkere, mere maskuline side. Stella McCartney lancerede nemlig sin tredje parfume "Pop" i marts 2016, og den beskrives som en blomstret, træ-agtig parfume produceret af P&G Prestige.

Find din Stella McCartney-duft

Stella McCartneys dufte er ligesom hendes modekollektion: En fusion af bløde og sexede linjer med kant og sensualitet, hvor det maskuline og feminine mødes og indfanger kompleksiteten hos det moderne, selvsikre individ. Stella McCartneys livlige duftkollektioner favner derfor bredt og går på tværs af generationer til mennesker, der tør være sig selv.

Derfor kan du finde alt fra blide, lette og rosenagtige dufte, der indfanges i delikate flakoner, som matcher flaskens indhold, til tunge, bombastiske og skarpe parfumer, der bliver indrammet af mørke farve og spændende designs. Stella McCartney har et væld af forskellige parfumer, der både er traditionelle, betagende og revolutionerende. Så hvilken er din favorit?

En duft til dit liv

Stella McCartneys parfumer afspejler livet, som Stella har levet. Det betyder, at alle noter og bouquetter har et strejf af bestemte perioder fra Stellas liv, som blandt andet minder Stella selv om hendes engelske rødder. Derfor kan du også bruges Stella McCartney parfumer til at minde dig selv om dine rødder eller konkrete episoder og hændelser i dit liv.

Er det duften af den første store kærlighed? Parfumen, der minder om gymnasietiden? Eller har du brug for en anden venlig påmindelse om en bestemt tid i dit liv? Så vælg Stella McCartney. Her får du personlige dufte i fantastiske flakoner, som tidløst kan minde om og forskønne ethvert minde.

Stella McCartney hos NiceHair

Hos NiceHair kan du finde et væld af lækre parfumer til både mænd og kvinder. Og netop derfor er Stella McCartney selvfølgelig også at finde i udvalget. Du kan derfor nemt købe din - eller dine - favorit dufte fra det populære mærke, der favner over et væld af fantastiske noter.

Hos os har du samtidig adgang til de bedste nyheder inden for skønhedsprodukter, og vi giver dig også de bedste tilbud på nogle af markedets mest ekstravagante mærker. Hos NiceHair er det således nemt at finde netop de dufte, artikler og andre dejlige detaljer, som lige tiltaler dig.

Loading...