Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 20% PÅ AL MAKE UP | KLIK HER!*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Stella McCartney
Stella McCartney
Viser 12 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Kropspleje
Bodylotion
Dufte
Eau De Parfume
Eau De Toilette
Køn
Til Kvinder
Til Teens
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Stella McCartney er en britisk modedesigner og datter af en af det 20. århundredes mest ikoniske par. Hun er født og opvokset i London, og er uddannet fra Central St Martins i 1995. Forældrene er Paul McCartney, tidligere medlem af The Beatles, og den afdøde Linda McCartney, fotograf og musiker. Stella blev født i 1971 og blev opkaldt efter hendes oldemor. Hun brugte meget af sin barndom på turné med sine forældre, som blev kaldt The Wings. En tidlig interesse for mode manifesterede i en alder af 13 år, da Stella skabte sin første jakke. Hun arbejdede også som praktikant for Christian Lacroix og for Edward Sexton, Paul McCartneys skrædder. Stella studerede formel mode på Central St. Martins College, og hun producerede en kollektion til sit afgangsprojekt. En signaturstil af skarp skræddersyning, naturlig tillid og sexet kvindelighed var umiddelbart synlig i hendes første kollektion, og efter kun to kollektioner, blev hun i 1997 ansat som kreativ direktør for Chloé i Paris og nød stor succes under hendes embedstid. Stella McCartney er livslang vegetar, og bruger ikke nogen former for læder eller pels i sine designs. Hendes kollektioner omfatter kvindetøj, tilbehør, lingeri, briller, dufte og børnetøj.

Parfumerne har været tilgængelige under Stella McCartney-mærket siden 2003, som tilbydes i samarbejde med L'Oréal, hvor hun lancerede sin første parfume, Stella. Denne duft oplevede stor succes og mange re-editions. Hendes første duft blev introduceret med begrænsede "Sheer" udgaver, der tilbydes hvert forår i nydesignede flasker, og en "Print Collection" med limited editions, udstedt i 2011. Designeren Stella McCartney har skabt 28 parfumer. Den tidligste udgave blev som sagt skabt i 2003 og den nyeste er fra 2016. Næsen, der arbejder på duftene er Jacques Cavallier. Hendes anden parfume lanceredes i 2012 som L.I.L.Y., og den er inspireret af hendes barndoms minder. Duften kommer fra hendes fars kælenavn til hendes mor: "Linda, i love you". Navnet er også fra linjekornval-ingrediensen, idet hun elsker den blomst, og ligeså gjorde hendes mor. Blomsten er delikat, feminin og uskyldig. Det var tillige en del af hendes brudebuket. Men hun ønskede også at udforske sin mørkere, mere maskuline side. Stella McCartney lancerede sin tredje parfume "Pop" i marts 2016, og den beskrives som en blomstret, træ-agtig parfume, som er produceret af P&G Prestige.

Stella McCartneys dufte er ligesom hendes modekollektion, en fusion af bløde sexede linjer med kant og sensualitet, hvor det maskuline og feminine mødes og indfanger kompleksiteten hos den moderen selvsikre kvinde. Hendes livlige duftkollektioner omfavner bredt, og går på tværs af generationer til piger eller kvinder, der tør være sig selv.

Loading...