Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ 25 MÆRKER - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Rodial
Rodial
Viser 101 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Kategorier
Pris
Ansigtspleje
Dagcreme
Farvet Dagcreme
Halscreme
Læbepleje
Maske
Multifunktionelle produkter
Natcreme
Olie
Scrub/ Peeling
Serum
Skintonic/ Toner
Øjencreme
Øjengel
Øjenmaske
Kropspleje
Bodylotion
Hånd- og fodpleje
Håndcreme
Ansigtsmakeup
Primer
Setting Spray/Mist
Øjenmakeup
Vippe/Brynserum
Læber
Lip Plumper
Hårpleje
Multifunktionelle produkter
Renseprodukter
Makeup fjerner
Micellar Water
Rensemælk/Rensecreme
Renseservietter
Hudtype
Alle Hudtyper
Kombineret Hud
Moden Hud
Normal
Pigmenteret Hud
Tør Hud
Indhold
Oliefri
SPF 15 og under
SPF 16-30
Produktegenskaber
Anti-Age
Beroligende
Cellulite
Energigivende
Fugt
Glød
Kølende
Mørke Rande
Opstrammende
Poreminimerende
Regenererende
Rynker/ Fine Linjer
UV-Beskyttelse
Størrelse
Rejsestørrelse
Køn
Til Kvinder
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering
Gratis fragt!
Gratis fragt!
Gratis fragt!
Rodial Vit C Brightening Mask 50 ml
645,00 kr
579,00 kr
Gratis fragt!
Gratis fragt!
Rodial Super Fit Boob Job 120 ml
1.025,00 kr
929,00 kr
Gratis fragt!
Gratis fragt!
Rodial Vit C Glow Tonic 200 ml
375,00 kr
339,00 kr
Gratis fragt!
Gratis fragt!
Rodial Soft Focus Glow Drops 31 ml
425,00 kr
389,00 kr
Gratis fragt!
Rodial Lash & Brow Booster 7 ml
650,00 kr
519,00 kr
Gratis fragt!
Gratis fragt!
Rodial Bee Venom Body Serum 200 ml
650,00 kr
589,00 kr
Gratis fragt!
Gratis fragt!
Rodial Bee Venom Day Cream SPF 30 - 50 ml
1.595,00 kr
1.439,00 kr
Gratis fragt!
Rodial Snake Serum O2 30 ml
1.195,00 kr
Gratis fragt!
Gratis fragt!
Gratis fragt!
Rodial Super Fit Tummy Tuck 150 ml
1.025,00 kr
899,00 kr
Rodial Dragon's Blood Eye Gel 15 ml.
475,00 kr
355,00 kr
Gratis fragt!
Rodial Glamoxy Snake Mask 50 ml. (U)
645,00 kr
449,00 kr
Gratis fragt!
Rodial Super Fit Arm Sculpt 100 ml
625,00 kr
599,00 kr
Gratis fragt!
Gratis fragt!
Rodial Vit C Face Soufflé 50 ml
795,00 kr
719,00 kr
Gratis fragt!
Rodial Vit C Eye Soufflé 15 ml
695,00 kr
629,00 kr
Gratis fragt!
Rodial Vit C Drops 31 ml
695,00 kr
629,00 kr
Gratis fragt!
Gratis fragt!
Rodial Dragon's Blood Kit (U)
395,00 kr
359,00 kr
Gratis fragt!
Rodial Bee Venom Night 50 ml (U)
1.095,00 kr
989,00 kr
Gratis fragt!
Gratis fragt!
Gratis fragt!
Rodial Dragon's Blood Collection (U)
1.395,00 kr
1.259,00 kr
Gratis fragt!
Gratis fragt!
Gratis fragt!
Gratis fragt!
Gratis fragt!
Gratis fragt!
Gratis fragt!
Gratis fragt!
Gratis fragt!
Gratis fragt!
Rodial Hero Collection Kit (U)
495,00 kr
469,00 kr
Gratis fragt!
Gratis fragt!
Gratis fragt!
Gratis fragt!
Gratis fragt!
Gratis fragt!
Gratis fragt!
Gratis fragt!
Gratis fragt!
Rodial Bee Venom Eye 25 ml (U)
1.345,00 kr
1.209,00 kr

Rodial

Luksuriøs make-up, skin-, body- og suncare

Revolutionens begyndelse: Maria Hatzistefanis startede sin karriere, som skønhedsskribent, inden hun flyttede til New York for at tage en MBA ved Columbia Buisness School. Hendes passion og instinkt for skønhed trak hende dog væk fra finansverdenen. Hun havde fundet en niche indenfor hudpleje, som var rimelig uberørt. Maria grundlagde Rodial - innovative hudplejeprodukter baseret på højteknologi. Rodial revolutionerede skønhedsmarkedet. Produkterne har en yderst effektiv virkning, der viser tydelige resultater på ret kort tid. Denne opdagelse har gjort ikke bare Rodial til en banebrydende og verdensomspændende succes, men også Maria. Hun er meget eftertragtet og yderst respekteret indenfor skønhedsverdenen, hvor der bliver lyttet til og handlet på hendes råd og holdninger. Hun har medvirket i TV shows, som for eksempel; "Projekt Runway". Desuden har hun for nyligt udgivet sin første bog; "How to be an Overnight Success"! I 2014 tog Maria endnu et skridt op ad succes-stigen med sin fantastiske make-up serie; "Sculpt and Define", som er eminent til at forme dine ansigtslinier, således du kan fremhæve og nedtone de områder, du ønsker.

Alternativ til skønhedskirurgi: Rodial produkterne er så virkningsfulde, at de bliver omtalt, som havende sammen effekt, som skønhedsmæssige kirurgiske indgreb og Botox. Hemmeligheden ligger gemt i kombinationen af alternative ingredienser og højteknologiske fremstillingsmetoder. Produkterne indeholder blandt andet Bi-gift, Super Acids, Drageblod og kunstigt fremstillet tempel hugormegift (Syn-ake). Disse ingredienser kan sammen med diverse vitaminer, aminosyrer, mælkesyrebakterier, plantestamceller og Omegas være med til at fjerne skønhedsudfordringer, såsom leverpletter, Cellulitis, strækmærker, Akne og rynker på forholdsvis kort tid.

Drageblod, Super Acids og kunstig slangegift: Drageblod stammer fra det Sydamerikanske træ; Croton Lechleri, som har et tykt mørkerødt latex under barken. De indfødte har brugt drageblodet i århundrede til medicinske og helende formål. Det smøres på, tørrer ganske hurtigt og lægger sig, som et beskyttende hudlignende lag. Drageblodet indeholder blandt andet Hyaluronsyre, som er et sukkermolekyle, der forekommer i næsten alle levende organismer. Det vigtige, i forbindelse med hudpleje, er, at denne syre er ansvarlig for transporten af næringsstoffer og for hudens fugtbalance.

Syn-ake er kunstigt fremstillet slangegift uden konserveringsmidler og patogener. I skønhedseksperters munde også kaldet naturlig Botox, idet peptiderne kan få ansigtsmuskulaturen til at slappe af og herved udglatte eventuelle rynker og dybe linier.

Peptider er små kæder af aminosyrer, som fungerer som signalstoffer, der kan få huden til at opføre sig mere normalt. Afhængigt af hvilken type peptider, det er, kan de få din hud til at producere mere Collagen, Elastin og Hyaluronsyre.

Med Super Acids menes, i Rodial- forbindelse, Probiotika, som er mælkesyrerbakterier, der blandt andet er meget effektive mod Akne, Rosacea og eksem. Mælkesyrebakterierne i hudpleje er, som en minihær, der beskytter huden mod udefrakommende udfordringer.

Rodial hos Nicehair.dk:

Nicehair.dk sælger naturligvis Rodials fantastiske produkter. Vi har valgt at have mest fokus på Rodials 5 store serier, men vi kan da også tilbyde lidt fra de andre serier. Serierne er farvekodet, både så det giver mening i forhold til indholdet, men også så det overskueliggør, hvilke produkter, du bør vælge til netop din hud.

  • Bee Venom (Bi-gift) er honningfarvet og er meget effektive antiaging produkter, der specielt gavner den noget aldrende hud.
  • Dragon´s blood er naturligvis rød og er specielt velegnet til den særlig sensitive hud. Produkterne opstrammer og forebygger rødmen. Huden tilføres elasticitet, fugt og beskyttelse.
  • Snake er sort - majestætisk og dyster på en og samme tid. Også disse produkter er til antiaging. Huden efterlades blødere og markant yngre, idet få dages brug tydeligt udligner linier og rynker.
  • Super Acids er den grønne serie, der henvender sig til den problemfyldte hud, du specielt oplever hos den yngre generation. Produkterne forebygger udbrud, giver en mere jævn hudtone og booster hudens glans. Samtidig indeholder produkterne enzymer, der exfolierer de døde hudceller og hermed speeder op på cellefornyelsen.
  • Stem Cell er blå, perfekt til huden, der virker tør, kedelig og glansløs. Smækfyldt med Alperose stamceller, vitamin A,C og B5, samt Omega 3,6 og 9. Back to basic, hvor huden plejes og fugtes, så den bliver sund, smidig og nærmest glødende. Skulle du have brug for mere vejledning og guidning, end du kan få her og ved at klikke på de enkelte Rodial produkter på Nicehair.dk, så kontakt endelig vores fantastiske kundeservicemedarbejdere.

Rodial - Nature - Science - Skincare

Loading...