Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB GAVEÆSKER FOR MIN. 199KR. OG SPAR 25%* | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Rodial
Rodial
Rodial
Viser 2 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Kategorier
Pris
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Rodial

Rodial

Luksuriøs make-up, skin-, body- og suncare

Revolutionens begyndelse: Maria Hatzistefanis startede sin karriere, som skønhedsskribent, inden hun flyttede til New York for at tage en MBA ved Columbia Buisness School. Hendes passion og instinkt for skønhed trak hende dog væk fra finansverdenen. Hun havde fundet en niche indenfor hudpleje, som var rimelig uberørt. Maria grundlagde Rodial - innovative hudplejeprodukter baseret på højteknologi. Rodial revolutionerede skønhedsmarkedet. Produkterne har en yderst effektiv virkning, der viser tydelige resultater på ret kort tid. Denne opdagelse har gjort ikke bare Rodial til en banebrydende og verdensomspændende succes, men også Maria. Hun er meget eftertragtet og yderst respekteret indenfor skønhedsverdenen, hvor der bliver lyttet til og handlet på hendes råd og holdninger. Hun har medvirket i TV shows, som for eksempel; "Projekt Runway". Desuden har hun for nyligt udgivet sin første bog; "How to be an Overnight Success"! I 2014 tog Maria endnu et skridt op ad succes-stigen med sin fantastiske make-up serie; "Sculpt and Define", som er eminent til at forme dine ansigtslinier, således du kan fremhæve og nedtone de områder, du ønsker.

Alternativ til skønhedskirurgi: Rodial produkterne er så virkningsfulde, at de bliver omtalt, som havende sammen effekt, som skønhedsmæssige kirurgiske indgreb og Botox. Hemmeligheden ligger gemt i kombinationen af alternative ingredienser og højteknologiske fremstillingsmetoder. Produkterne indeholder blandt andet Bi-gift, Super Acids, Drageblod og kunstigt fremstillet tempel hugormegift (Syn-ake). Disse ingredienser kan sammen med diverse vitaminer, aminosyrer, mælkesyrebakterier, plantestamceller og Omegas være med til at fjerne skønhedsudfordringer, såsom leverpletter, Cellulitis, strækmærker, Akne og rynker på forholdsvis kort tid.

Drageblod, Super Acids og kunstig slangegift: Drageblod stammer fra det Sydamerikanske træ; Croton Lechleri, som har et tykt mørkerødt latex under barken. De indfødte har brugt drageblodet i århundrede til medicinske og helende formål. Det smøres på, tørrer ganske hurtigt og lægger sig, som et beskyttende hudlignende lag. Drageblodet indeholder blandt andet Hyaluronsyre, som er et sukkermolekyle, der forekommer i næsten alle levende organismer. Det vigtige, i forbindelse med hudpleje, er, at denne syre er ansvarlig for transporten af næringsstoffer og for hudens fugtbalance.

Syn-ake er kunstigt fremstillet slangegift uden konserveringsmidler og patogener. I skønhedseksperters munde også kaldet naturlig Botox, idet peptiderne kan få ansigtsmuskulaturen til at slappe af og herved udglatte eventuelle rynker og dybe linier.

Peptider er små kæder af aminosyrer, som fungerer som signalstoffer, der kan få huden til at opføre sig mere normalt. Afhængigt af hvilken type peptider, det er, kan de få din hud til at producere mere Collagen, Elastin og Hyaluronsyre.

Med Super Acids menes, i Rodial- forbindelse, Probiotika, som er mælkesyrerbakterier, der blandt andet er meget effektive mod Akne, Rosacea og eksem. Mælkesyrebakterierne i hudpleje er, som en minihær, der beskytter huden mod udefrakommende udfordringer.

Rodial hos Nicehair.dk:

Nicehair.dk sælger naturligvis Rodials fantastiske produkter. Vi har valgt at have mest fokus på Rodials 5 store serier, men vi kan da også tilbyde lidt fra de andre serier. Serierne er farvekodet, både så det giver mening i forhold til indholdet, men også så det overskueliggør, hvilke produkter, du bør vælge til netop din hud.

  • Bee Venom (Bi-gift) er honningfarvet og er meget effektive antiaging produkter, der specielt gavner den noget aldrende hud.
  • Dragon´s blood er naturligvis rød og er specielt velegnet til den særlig sensitive hud. Produkterne opstrammer og forebygger rødmen. Huden tilføres elasticitet, fugt og beskyttelse.
  • Snake er sort - majestætisk og dyster på en og samme tid. Også disse produkter er til antiaging. Huden efterlades blødere og markant yngre, idet få dages brug tydeligt udligner linier og rynker.
  • Super Acids er den grønne serie, der henvender sig til den problemfyldte hud, du specielt oplever hos den yngre generation. Produkterne forebygger udbrud, giver en mere jævn hudtone og booster hudens glans. Samtidig indeholder produkterne enzymer, der exfolierer de døde hudceller og hermed speeder op på cellefornyelsen.
  • Stem Cell er blå, perfekt til huden, der virker tør, kedelig og glansløs. Smækfyldt med Alperose stamceller, vitamin A,C og B5, samt Omega 3,6 og 9. Back to basic, hvor huden plejes og fugtes, så den bliver sund, smidig og nærmest glødende. Skulle du have brug for mere vejledning og guidning, end du kan få her og ved at klikke på de enkelte Rodial produkter på Nicehair.dk, så kontakt endelig vores fantastiske kundeservicemedarbejdere.

Rodial - Nature - Science - Skincare

Loading...