Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
RevitaLash
RevitaLash
RevitaLash
Viser 8 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Øjenmakeup
Bryn Makeup
Eyeliner
Vippe/Brynserum
Indhold
Astma/ Allergi venlig
Oliefri
Parabenefri
Phthalatfri
Vegansk
Farve
Brun
Sort
Renseprodukter
Makeup fjerner
Micellar Water
Produktegenskaber
Fast
Flydende
Fugt
Vandfast
Ansigtspleje
Øjengel
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

RevitaLash

RevitaLash er et meget populært brand, som er opstået på en smukt grundlag. Det startede tilbage i 2006 hvor øjenlægen Dr. Michael Brinkenhoffs kone Gayle var syg af brystkræft. I forbindelse med den frygtelige sygdom og dens behandlingsforløb, var hendes vipper blevet svage og tynde. Hun havde både mistet hår, bryn og vipper, og følte derved at en stor del af hendes kvindelighed var forsvundet også, og hun havde et brændende ønske om igen at få smukke og stærke vipper. Michael Brinkenhoff ønskede ikke noget mere end, at opfylde sin kones ønske, så derfor udviklede han og et hold af dygtige kemikere, det produkt, som skulle blive starten på en fantastisk serie, som i dag omfatter mange produkter, og dette produkt var den meget berømte Eyelash Conditioner. Dette produkt er skabt igennem en meget omfattende forskning, men blev til sidst til verdens første og mest populære øjenvippeserum. Produktet er kendt og elsket af mange, for at give både længere og tykkere vipper på kort tid.

Hvad gør RevitaLash?

RevitaLash øjenvippeserum hjælper dig med at får mærkbart tykkere, længere, mere fyldige og mørkere vipper. Det er med til at styrke væksten, så man allerede efter 3-10 uger vil kunne se en mærkbar forskel. Formlen er en meget avanceret én af slagsen, og den er sammensat af harmløse kosmetiske ingredienser, som tilsammen bidrager til at nære og forskønne dine øjenvipper. RevitaLash hævder at med dette serum er det slut med kunstige øjenvipper! Produktet skal blot påføres over øjenvipperne, ligesom en eyeliner, og efter 3-10 ugers brug, vil man kunne mærke og ikke mindst se den store forskel.

Hvad har det udviklet sig til?

Siden det første produkt kom på markedet, må man sige, at det kun er gået en vej, og det er fremad. Der er forsket rigtig meget i produkterne, og det er blevet klart, at der er stor efterspørgsel og interesse i sådanne produkter, og serien omfatter nu både produkter til vipper, bryn og hår. Alle produkter fra RevitaLash er testet og godkendt af både øjenlæger og dermatologer, og så er det meget vigtigt for folkene bag (og især for Dr. Michael Brinkenhoff), at der samtidig bliver støttet i forskningen af brystkræft. Derfor doneres nogle af selskabernes indtægter til gavn for brystkræft forskning.

Udover de fantastiske produkter til bryn og vipper, så er der også lavet en lækker hårplejeserie, med både shampoo, conditioner, maske og andre specielle produkter, som er specielt udviklet til fint og tyndende hår. Denne serie heder ReGenesis, og er også en del af sortimentet hos Nicehair.dk.

Vi, ved Nicehair, synes, at det er en smuk historie, og vi er ellevilde med produkterne, og er sikre på at alle vores kunder bliver lige så vilde med dem, som vi er.

Loading...