Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Milluminate
Milluminate
Milluminate
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Milluminate

Milluminate...Make-up-spejle med lys.

Super smarte og yderst praktiske sminkespejle med LED-lys, der oplyser dit ansigt perfekt. Lysdioderne er placeret langs kanten i hver side, således de fjerner alle skygger i ansigtet og du har derved optimale betingelser for at lægge den flotteste makeup. Lysstyrke og tone kan let indstilles ved hjælp af en touch knap på spejlet.

"Mirror, mirror..."

At lægge en flot make-up, der synes let og naturlig, kræver nogle velvalgte produkter, en smule teknik-kendskab og lidt øvelse, samt nogle gode skønhedsværktøjer...og så kræver det LYS Tiltrækkeligt lys sikrer, at du vælger de rigtige farver til din hudtone, så du ikke risikerer at se anderledes ud end forventet, når du for eksempel kommer ud i dagslyset. Når det kommer til sminke-processen hænder det ofte, at det perfekte lys mangler i vores boliger, derfor er det en fremragende idé at anskaffe sig et specifikt spejl til formålet. Milluminate make-up-spejlene er udviklet til at give det perfekte lys til dit ansigt, mens du sminker dig. LED-lyset, der jo sidder på begge sider, fjerner drilske skygger fra dit ansigt, således du har samme udgangspunkt i begge sider. Det er muligt at justere lysstyrken, samt at indstille til kold og varm tone, så du kan få et tydeligt overblik over effekten af din make-up i forskelligt lys. Et godt sminke spejl er et uundværeligt og værdifuldt redskab. Det smarte ved Milluminate spejlene er desuden, at du kan flytte dem til hvilket, som helst rum, du må ønske at opholde dig i, mens du lægger din make-up. Spejlene er samtidig utrolig flotte og dekorative i sit udtryk, så du kan sagtens lade dem stå fremme, som en del af udsmykningen i dit hjem.

LED, BEDRE, BEDST:

Der findes mange forskellige former for make-up spejle og i forskellige prisklasser. Du behøver ikke nødvendigvis vælge det største og det dyreste for at få et godt spejl. Det anbefales dog, at du vælger et spejl med LED-lys. Her er du nemlig sikker på, at lyskilden er i top og har lang levetid. LED afgiver et konstant ensartet lys, modsat glødepærer, som ofte kan blive svagere med tiden. Nogle spejle med lys kan godt virke blændende for øjet, da de relativt skarpe lyskilder er placeret direkte foran ansigtet. Det fantastiske ved LED-lys på Milluminate spejlene er, at det kan dæmpes efter behov. Spejlene giver også, som nævnt, mulighed for at skifte tonen på lyset, så du kan se hvordan din makeup ser ud, når du for eksempel sidder i de varme toner fra stearinlysenes romantiske skær eller i det kraftige kolde lys fra de lysstofrør, der hænger i dit supermarked. DÈT ER SMART!

Køb Milluminate spejle hos Nicehair.dk:

Hos Nicehair.dk har vi øje for vigtigheden af detaljer. Derfor har vi naturligvis Milluminate spejle i vort store sortiment af skønhedstilbehør. Vi elsker, når tingene går op i en højere enhed...og det må vi indrømme, at Make-up og Milluminate spejle gør. Det kan godt betale sig at give lidt ekstra for at få det perfekte sminke-spejl for dig. Det fabelagtige ved Milluminate er, at funktionalitet og design er i skøn forening. Du får både det bedste udgangspunkt for et flot resultat og samtidig en genstand, der pynter på ethvert badeværelse og sminkebord. WHAT`S NOT TO LIKE!?! Find Milluminates spejle og andre lækre skønhedstilbehør på de efterfølgende links...

Spejle Make-up

Milluminate - Perfect light.

Loading...