Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Foundation

Viser 273 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Farve
Mat (Matterende)
Nude (Beige)
Perlemor
Shimmer
Ansigtspleje
Farvet Dagcreme
Ansigtsmakeup
Concealer
Farvet Dagcreme
Fast Pudder
Foundation
Makeup Pensler
Makeup Svamp
Hudtype
Alle Hudtyper
Fedtet Hud
Tør Hud
Indhold
Miljøvenlig emballage
Oliefri
SPF 15 og under
SPF 16-30
Produktegenskaber
Cremet
Fast
Flydende
Fugt
Glød
Høj Dækkeevne
Let dækkeevne
Mat (Matterende)
Medium dækkeevne
Poreminimerende
Rødme
Vandfast
Køn
Til Kvinder
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

MAC foundation

Foundation betyder grundlag. Eller fundament. Det er her, dit makeup-ritual begynder. Ved at sørge for, din foundation spiller max, skaber du et godt grundlag for, at resten af din makeup bliver lagt optimalt.

MAC foundation findes i mange forskellige typer og konsistenser. Faste, flydende og i pulverform. Du kan altså vælge lige præcis den type foundation, du bedst kan lide at arbejde med, og som passer din hud allerbedst. Alle MAC foundations er åndbare og sunde for din hud, så du kan bære din foundation hver dag uden at bekymre dig om dit ansigts sundhed. Samtidig betyder det, at du altid får et naturligt look.

Vælg den rigtige MAC foundation

Hos NiceHair har vi et bredt udvalg af forskellige foundationfarver til forskellige teinter. Når du trykker ind på en MAC foundation, kan du se hele farvepaletten. Dermed kan du finde lige præcis den farve, der matcher din hudtone, og opnå et naturligt look. MAC foundation findes i hundredvis af farver og konsistenser. Lad dig dog ikke skræmme af det store udvalg, men se det i stedet som en mulighed for at finde lige præcis dén farve og konsistens, der passer din hud allerbedst.

Når vi siger, du skal vælge den rigtige foundation, så mener vi ikke kun, at du skal finde den rigtige farve til din hud. Det handler i lige så høj grad om at finde den konsistens, du bedst kan lide at arbejde med. På den måde sikrer du dig, at det bliver en god og let oplevelse hver gang, du skal påføre din foundation på din hud. Det kan også afhænge af årstiden, hvilken type der er den rette for dig.

Om vinteren har vores hud brug for lidt tungere makeup, ligesom du bør bruge en fed ansigtscreme om vinteren. Her kan du altså med fordel vælge en flydende foundation. De varme sommerdage indbyder derimod til en let makeup, såsom en pudderfoundation.

Det er dog individuelt, hvad man foretrækker, så prøv dig lidt frem. Måske foretrækker du en flydende foundation året rundt, fordi den giver den absolut mest dækkende effekt. Eller også er du måske mere til en pudderfoundation, fordi den føles let på huden.

Sådan får du et naturligt look

Foundation kan være vanskelig at få til at se naturlig ud. Vi kender alle skrækscenariet fra start 00’erne, hvor mange gik rundt og så orange ud i ansigtet. Heldigvis er der sket meget i makeuppens verden de sidste 20 år, og produkterne er blevet bedre siden dengang. For at opnå det bedste look, som samtidig ser naturligt ud, kan du følge denne guide:

  • Rens dit ansigt med et godt renseprodukt
  • Påfør en god ansigtscreme og lad den tørre i 10-15 minutter
  • Find din foundationbørste frem
  • Påfør lidt MAC foundation på børsten - uden at bruge fingrene - og påfør massen lidt efter lidt på din hud. Start fra næsen og arbejd dig ud i ydersiden af dit ansigt.

Følger du disse simple råd, og bruger du en god foundation fra MAC, så vil du opnå et godt resultat hver gang. Vi anbefaler også, at du undersøger, hvilken hudtype, du har. Det gør det nemmere at filtrere produkterne fra MAC, så du kan finde ud af, hvilken MAC foundation, der passer bedst til din hudtype.

En god pulverfoundation kan være et alternativ til den traditionelle flydende foundation. Du får et endnu mere naturligt look, og denne type foundation føles ikke helt så tung at bære, som den mere klassiske.

Hygiejne og hudpleje er altafgørende, når du påfører foundation

For at din MAC foundation altid bliver spot-on, så er det vigtigt med en god renserutine, så din hud er fugtig og klar til at tage imod din foundation. Du kan købe en god primer til at smøre på huden, inden du påfører foundation, så du beskytter huden endnu bedre, og samtidig mindsker risikoen for at sprede bakterier fra og til din hud.

Husk altid at have styr på hygiejnen.

Du vil altid opnå det bedste resultat med foundation, hvis du husker at rengøre din foundationbørste regelmæssigt. Brug eventuelt MAC’s egne rengøringsprodukter. Så sørger du for at holde bakterierne ude af din foundations og på den måde kommer der ikke snavs ind, som kan påvirke holdbarheden. Desuden undgår du også, at få bakterier på din hud og få eventuelle udslæt fra disse.

Du finder det store udvalg af MAC foundation her hos NiceHair. Vi har sørget for, at du har et stort sortiment at vælge imellem, så du kan finde frem til den helt perfekte foundation, der passer din hud.

Loading...