Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB DUFTE FOR MIN. 399KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Concealer

Viser 61 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Farve
Mat (Matterende)
Ansigtsmakeup
Concealer
Paletter
Hudtype
Alle Hudtyper
Indhold
Oliefri
Parfumefri
SPF 31-50
Produktegenskaber
Cremet
Flydende
Fugt
Høj Dækkeevne
Let dækkeevne
Mat (Matterende)
Medium dækkeevne
Vandfast
Køn
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
MAC Pro Longwear Concealer 9 ml - NC15
225,00 kr
168,75 kr
MAC Pro Longwear Concealer 9 ml - NW20
225,00 kr
168,75 kr
MAC Pro Longwear Concealer 9 ml - NC20
225,00 kr
168,75 kr
MAC Pro Longwear Concealer 9 ml - NC35
225,00 kr
168,75 kr
MAC Pro Longwear Concealer 9 ml - NC30
225,00 kr
168,75 kr
MAC Pro Longwear Concealer 9 ml - NC25
225,00 kr
168,75 kr
MAC Pro Longwear Concealer 9 ml - NC45
225,00 kr
168,75 kr
MAC Pro Longwear Concealer 9 ml - NC42
225,00 kr
168,75 kr
MAC Pro Longwear Concealer 9 ml - NW35
225,00 kr
168,75 kr
MAC Pro Longwear Concealer 9 ml - NW25
225,00 kr
168,75 kr
MAC Pro Longwear Concealer 9 ml - NW40
225,00 kr
168,75 kr
MAC Pro Longwear Concealer 9 ml - NW30
225,00 kr
168,75 kr
MAC Pro Longwear Concealer 9 ml - NW50
225,00 kr
168,75 kr
MAC Pro Longwear Concealer 9 ml - NW45
225,00 kr
168,75 kr

MAC concealer

Hvem kan leve uden en god concealer? Når urenheder og bumser kommer i vejen for et smukt look, så er concealeren din redning. Køb en god concealer og få optimal dækning.

MAC concealer er en samlet betegnelse for den brede vifte af produkter, MAC tilbyder til at dække urenheder og uønskede fejl i huden. Med produkter fra MAC er du altid sikker på at få den bedste kvalitet, og du får også mulighed for at vælge det helt rette produkt til din hud. Der findes mange forskellige typer concealer. Du kan købe følgende typer concealere:

  • Faste
  • Flydende
  • Cremede

Derfor bør du overveje, hvor du skal bruge din concealer og til hvilket formål, inden du køber en. Tænk gerne over, hvilken type makeup din hud normalt harmonerer bedst med. Om du er mest til den helt lette type makeup som fx en fast concealer, eller om du vil hav maximal dækning med en flydende concealer.

Kend dit formål med en MAC concealer

En concealer har et helt specifikt formål - nemlig at skjule et nøje udvalgt område af dit ansigt. Den kan noget, som dine andre makeup-produkter ikke kan - den kan skjule urenheder i sådan en grad, at du helt glemmer, at du havde en lille skønhedsfejl, der irriterede dig. Du skal helst bruge din MAC concealer, efter du har påført dig foundation. På denne måde undgår du, at din concealer løber og dermed ikke dækker det udsatte område. Herefter kan du eventuelt duppe lidt pudder på concealeren.

Concealere findes i mange forskellige nuancer og teksturer, fordi urenheder skal behandles forskelligt. Alt efter om du skal skjule uren hud, mørke rande, modermærker eller endda tatoveringer, så har du brug for et værktøj, der er målrettet netop denne opgave. Det er derfor, at MAC har et stort udvalg af forskellige concealere, så du kan få det bedste resultat alt efter, hvad din hud-udfordring er.

MAC concealer fås også i mange forskellige størrelser og former. Du kan købe en concealer med mange ml. til at have stående derhjemme. Men en concealer er jo din bedste ven, hvis du pludselig opdager en bums, når du er på job eller i skole. Derfor findes MAC concealer også i smarte taskestørrelser, så du nemt kan påføre produktet på det udsatte sted, når du er på farten. Derfor vil vi altid anbefale dig at købe din yndlingsconcealer i en mindre udgave også, så den er let tilgængelig i krisesituationer.

Sådan vælger du den rette concealer for dig

Fordi der findes et stort udvalg af MAC concealer, kan det virke uoverskueligt, hvilken concealer, du skal vælge. Du vil selvfølgelig gerne have en concealer, der rent faktisk dækker dine behov og samtidig passer til din hudtype. Hvis du for eksempel skal have dækket mørke rande under dine øjne, så kan du med fordel vælge en MAC concealer, der er en tone mørkere end din hudfarve. De mørke rande under huden har et blåt skær fra de fine blodårer under huden, og derfor kan du også sørge for, at din concealer har et orange skær, som går ind og modarbejder det blå.

Vi har gjort det let for dig at finde det helt rigtige farvematch hos NiceHair. Du skal blot trykke ind på den concealer, du ønsker at købe, og så kan du se, hvilke andre farver, du kan få den i. Dermed kan du være helt sikker på at finde den perfekte farve til det rigtige formål, og din makeup vil komme til at se naturlig og ensartet ud.

Concealer paletter - leg med teksturer og look

En god måde at sikre dig, at du altid har den rette concealer klar, er at købe en concealer palette. Med en MAC concealer palette får du et godt udvalg af forskellige farver og toner, og den er smart at tage med på ferier og lignende, fordi du kun skal pakke ét produkt.

Du kan korrigere din hudtone, når det passer dig bedst, fordi du har alle de vigtigste concealer-farver med dig. Det smarte ved en concealer palette er også, at du kan vælge at mikse farverne derfra og derved opnå resultater, der passer din hud endnu bedre end farverne enkeltvis vil gøre. Brug en smart concealer-børste fra MAC til at påføre din concealer. Så er du sikker på at få et pænt og jævnt resultat, og samtidig sørger du for at holde eventuelle bakterier væk fra både beholderen og din hud.

Du finder det spændende univers af MAC concealer her hos NiceHair, hvor du får adgang til et stort sortiment af dækkende cremer og praktiske paletter.

Loading...