Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB GAVEÆSKER FOR MIN. 199KR. OG SPAR 25%* | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Brushes & Tools

Viser 28 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Farve
Transparent
Ansigtsmakeup
Foundation
Løs Pudder
Makeup Pensler
Blush Børste
Concealer Pensel
Eyeliner Pensel
Foundation Pensel
Læbepensel
Pincet
Pudderbørste
Rens Til Børster/ Pensler
Øjenbrynsbørster
Øjenskyggepensel
Tilbehør
Blyantspidser
Vippebukker
Størrelse
Rejsestørrelse
Køn
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
MAC Brush Cleanser 235 ml
90,00 kr
120,00 kr
MAC Small Angle Brush - 263
139,00 kr
185,00 kr
MAC Pencil Brush - 219S
150,00 kr
200,00 kr
MAC Mascara Fan Brush - 205
113,00 kr
150,00 kr
MAC Tweezer 1 Piece
203,00 kr
270,00 kr
MAC Eye Liner Brush - 209
139,00 kr
185,00 kr
MAC Buffer Brush - 182S
222,00 kr
295,00 kr

MAC børste og tools

Forkæl din makeup med det bedste. Køb en MAC børste. MAC er synonym med kvalitetsmakeup, og bruger du kvalitet, bør du også tænke over valget af udstyr. Hos NiceHair har vi et godt sortiment af makeup-børster og -pensler fra MAC, der vil sikre dig et flot resultat hver gang, du påfører makeup-produkter.

Du finder alt fra foundationbørster til de helt fine og præcise eyeliner-pensler. Desuden kan du også købe renseprodukter til børsterne og på den måde holde dem rene og frie fra bakterier i det lange løb.

En makeup-børste er et uundværligt redskab for dig, som ønsker at skabe smukke og fejlfrie resultater med din makeup, hvad enten det er øjenskygge, læbestift eller din foundation. Se vores udvalg, og brug filterfunktion til at finde de bedste MAC børster lige her.

Vælg den rigtige makeup-børste og andet udstyr

Du vil altid opnå det bedste makeup-resultat, når du bruger det rette udstyr. Hos NiceHair kan du købe alt fra de helt fine og præcise eyeliner-pensler til de større pudderbørster.

En MAC børste er specielt udviklet til at få det allerbedste frem ved påføringen af deres øjenskyggerne samt sørge for, at makeuppen komplimenterer din hud mest optimalt.

Der findes mange forskellige MAC børster at vælge imellem, og alle har en rigtig god funktion. Det er en god ide med et basislager af gode børster, du kan bruge til dagligt. På denne måde kan du påføre din makeup bedst og få et godt resultat, når du bruger den rigtige børste eller pensel til formålet.

For at kunne opnå et flot look hver dag og udnytte makeup-produkterne optimalt, kan det anbefales at købe disse fire typer børster:

  • En foundationbørste. Du vil slippe for bakterier i bøtten og på huden, hvis du bruger en børste i stedet for dine fingre til at påføre foundation.
  • En blending brush. Med en blending brush kan du skabe præcis det look, du ønsker med dine øjenskygger, og de kan komme til udtryk på forskellige måder.
  • En spids pensel. Denne type pensel kan bruges til at påføre eyeliner og læbestift præcist, så du får et professionelt look.
  • En powder brush. Brug en stor pudderbørste til at skabe den sidste finish.

Derudover kan du også vælge at købe forskellige svampe til at opnå gode resultater med contouring af dit ansigt. Du finder både store og små modeller i vores udvalg af MAC børster.

**MAC børster i den fineste kvalitet

Når du køber makeup-udstyr fra MAC, kan du være sikker på, at du har købt en kvalitetsvare, som vil holde mange år. MAC børster er håndlavede i den fineste kvalitet. Skaftet er lavet af træ, og hårene på penslen er lavet af 100% syntetiske fibre. Fibrene i børsterne er udviklet med den nyeste fiber teknologi, der giver dig optimal påføring og længere levetid.

Har du købt en MAC børste eller pensel, så kan det godt betale sig at gøre lidt ud af at holde dem godt ved lige. For eksempel skal du være opmærksom på at rengøre dem. For at vedligeholde din makeup-børster bedst og holde god hygiejne, bør du rense dem minimum en gang hver anden uge med et godt rensemiddel. Bruger du derimod dine børster hver dag, så anbefaler vi, at du renser dem på ugentlig basis.

Selv om makeup-børster mindsker risikoen for bakteriespredning, så er de stadig i kontakt med din hud, når du påfører makeup. Derfor er det vigtigt at tænke over hygiejnen og huske at gøre penslerne rene regelmæssigt. Du kan også købe renseprodukter fra MAC, som er udviklet i samme gode kvalitet som MAC børster, og du kan derfor være sikker på ikke at gå på kompromis med hverken kvalitet eller holdbarhed.

Skab dit look som en professionel

De smukke look, du ser på catwalken og i modemagasinerne, kan du nemt opnå derhjemme. MAC børster er en del af hemmeligheden bag de flotte look, man ser, topmodellerne og popstjerner bære.

Brug blending brushen til at skabe det perfekte udtryk med smokey eyes, eller brug en rigtig lip brush til din læbestift, så du selv kan styre mængden, du påfører, og ikke får smurt en overdosis på. Det rigtige udstyr skaber de professionelle look, og det er derfor, professionelle makeupartister elsker MAC. Fordi det er nemt og enkelt at skabe showstoppers med minimal indsats. Så selvom du ikke er professionel, så kast dig ud i de sjove udtryk og unikke look - så du kan opnå et flot resultat derhjemme ved makeup-bordet.

Køb dine makeupbørster fra MAC hos NiceHair, hvor vi har et stort udvalg af både MAC makeup og de helt perfekte MAC børster til anledningen.

Loading...