Le Mini Macaron

Le Mini Macaron - Køb Le Mini Macaron gel neglelakker her! Le Mini Macaron er revolutionerende og sikre produkter til hjemmebrug. Disse gel neglelakker er matchet af professionelle negle saloner, og holder op til 14 dage, uden at skalle af. De er hurtige at lægge på og god til hende som er på farten. Med dette betyder det, at du får gel neglelakker som er i en høj kvalitet og at der ikke er gået på kompromis med standarten.

Prøv det geniale 3 i 1 system, som er base coat, farve og top coat i en og samme lak! Le Mini Macaron er hurtigt og sikkert til hjemmebrug. Gele neglelakken er designet til at sikre mod hudirritationer eller gener, samt er lampen designet med LED lys, som ikke er skadeligt for huden, som UV lys kan være. LED lampen er med USB adapter så du nemt kan lakere negle med Le Mini Macaron når du er på farten. Efter bare 30 sekunder i LED lampen er gel neglelakken helt tør.
Le Mini Macaron er udviklet i mange flotte og smarte farver så man let kan finde sin yndlingsfarve. Med en super holdbarhed i op til 14 dage, sikrer gel neglelakkerne en fantastisk glans uden at afskalle!

De populære Le Mini Macaron starterkit indeholder LED lampe, 3 i 1 gel neglelak, USB adapter, remover pads, neglefil og neglebåndspen til at lave fine og runde neglebånd.

Udover de smarte starterkit med flotte farver, købes gel neglelakkerne også separate. Gel Neglelakkerne som både er base coat, farve og top coat i en og helt samme lak. Disse gel neglelakker er i en super kvalitet der er matchet af professionelle negle saloner. Le Mini Macaron gel neglelakkerne fjernes let ved de smarte remover pads.

Find dit Le Mini Macaron starterkit her hos Nicehair.dk og udforsk de smarte gelelakker og de mange fine farver!

Filtrer produkter
Le Mini Macaron Gel Manicure Kit - Cassis
Vejl. pris 350,00 kr
Din pris 229,00 kr
Le Mini Macaron Gel Manicure Kit - Cherry Red
Vejl. pris 350,00 kr
Din pris 229,00 kr
Le Mini Macaron Gel Manicure Kit - Peach
Din pris 350,00 kr
Le Mini Macaron Gel Manicure Kit - Rose Gold
Din pris 350,00 kr
Le Mini Macaron Gel Manicure Kit - Strawberry Pink
Vejl. pris 350,00 kr
Din pris 229,00 kr
Le Mini Macaron Gel Polish - Baby Blue 10 ml
Din pris 130,00 kr
Le Mini Macaron Gel Polish - Bordeaux 10 ml
Din pris 130,00 kr
Kundeservice
Ring til os på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt