Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE ALLE VORES VILDE TILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

LastObject
LastObject
LastObject
Viser 8 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Indhold
Økologisk/ Naturlig
Køn
Til Voksne
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

LastObject

Bæredygtige hygiejneprodukter fra LastObject

LastObject har en vision om at formindske engangsforbruget, når vi udfører vores daglige hygiejne processer. Bruger du den hvide genkendelige vatrondel til vask i ansigtet eller fjerner du overskydende mascara med den traditionelle vatpind? Så kender du til konceptet med at anvende, smide ud og købe nyt.

Dette kan blive en omkostelig affære for miljøet, og dyrt i længden for pengepungen, når der skal anskaffes nye produkter hele tiden, da engangsprodukterne ikke er genanvendelige. Så prøv i stedet LastObject, hvor genanvendelighed, miljøvenlighed, bæredygtighed og ansvarlighed er nøglebegreber.

Udforsk et væld af LastObject-produkter

Hos Nicehair støder du på et væld af hårplejeprodukter, hudplejeprodukter og makeup produkter, hvor der er fokus på omtanke. LastObject sørger nemlig for, at du har de helt rette remedier til at udføre de forskellige hygiejne processer. Find genanvendelige produkter såsom:

  • Bomuldsvatpind
  • Lommetørklæder
  • Vatrondeller

På trods af at fokusset er rettet mod bæredygtighed, så går LastObject ikke på kompromis med den endelige funktion af produktet. Der er derfor altid garanti for at få produkter i høj kvalitet og med en intens effektivitet, når du vælger vatpinde, vatrondeller og andre produkter fra LastObject.

Loading...