Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE WEEKENDENS VILDE TILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
LastObject
LastObject
LastObject
Viser 6 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Indhold
Økologisk/ Naturlig
Køn
Til Voksne
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

LastObject

Bæredygtige hygiejneprodukter fra LastObject

LastObject har en vision om at formindske engangsforbruget, når vi udfører vores daglige hygiejne processer. Bruger du den hvide genkendelige vatrondel til vask i ansigtet eller fjerner du overskydende mascara med den traditionelle vatpind? Så kender du til konceptet med at anvende, smide ud og købe nyt.

Dette kan blive en omkostelig affære for miljøet, og dyrt i længden for pengepungen, når der skal anskaffes nye produkter hele tiden, da engangsprodukterne ikke er genanvendelige. Så prøv i stedet LastObject, hvor genanvendelighed, miljøvenlighed, bæredygtighed og ansvarlighed er nøglebegreber.

Udforsk et væld af LastObject-produkter

Hos Nicehair støder du på et væld af hårplejeprodukter, hudplejeprodukter og makeup produkter, hvor der er fokus på omtanke. LastObject sørger nemlig for, at du har de helt rette remedier til at udføre de forskellige hygiejne processer. Find genanvendelige produkter såsom:

  • Bomuldsvatpind
  • Lommetørklæder
  • Vatrondeller

På trods af at fokusset er rettet mod bæredygtighed, så går LastObject ikke på kompromis med den endelige funktion af produktet. Der er derfor altid garanti for at få produkter i høj kvalitet og med en intens effektivitet, når du vælger vatpinde, vatrondeller og andre produkter fra LastObject.

Loading...