Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
K18
K18
K18
Viser 7 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Stylingprodukter
Hårolie
Hårpleje
Conditioner
Hårkur
Shampoo
Hårtype
Alle Hårtyper
Skadet
Indhold
Parabenefri
Phthalatfri
Silikonefri
Sulfatfri
Uden Farvestoffer
Vegansk
Produktegenskaber
Afrensende
Anti-Frizz
Farvebeskyttende
Fugt/ Blødhed
Glans
Repair/ Genopbyggende
Udglattende
Varmebeskyttende
Størrelse
Rejsestørrelse
Køn
Til Kvinder
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

K18

K18 er et revolutionerende hårmærke, der blev lanceret i 2020 af stifterne Britta Cox og Suveen Sahib, som desuden er skaberne bag produktet, Aquis hårhåndklædet. K-18 Biominmetic Hairscience, som er mærkets fulde navn, findes primært i frisørsaloner, men er også blevet store inden for e-handel.

K18 blev til en millionforretning på meget kort tid, hvilket skyldtes ét primært produkt, nemlig K18 Leave-In Molecular Repair Hair Mask.

Banebrydende videnskab

K18 bygger deres brand på det banebrydende molekyle, nemlig K18Peptide. Efter et årti med forskning, blev denne unikke teknologi opdaget, som nu kendt for at skabe mirakler.

Dette patenterede K18Peptide er det molekylære gennembrud inden for hårindustrien, der har gjort det umulige muligt - aldrig flere skader, kruset hår eller spaltede spidser.

Kemiske behandlinger

K18 blev udviklet med henblik på at finde et middel, der effektivt kunne reparere et beskadiget hår - udsat for kemiske behandlinger samt varmestyling.

Kemiske behandlinger er noget af det, der skader håret allermest. Skaderne kan være forårsaget af affarvning, afblegning, permanentning, hårfarvning, andre kemiske behandlinger eller skader fra varmestyling. De kemiske behandlinger går ind og ødelægger hårets styrke, elasticitet, smidighed og fugtbalance.

K18 består af et småt men varigt sortiment, som sikrer et sundt, blødt og glansfuldt hår. Alle produkter er veganske, farvesikre og kan anvendes til alle hårtyper, og er særlig god til meget tørt hår og/eller ekstremt skadet hår.

Leave-in

Har du afprøvet flere forskellige former for balsammer og bonding-produkter, som stadig ikke har virket? Så er du kommet det helt rette sted hen! Med denne molekylære behandling, kommer håret til at stråle mere end nogensinde før.

En midlertidig løsning, som balsam og bonding-produkter, har oftest en kortvarig virkning i håret, i og med, at produkterne bliver skyllet ud over tid.

K18 Leave-In Molecular Repair Hair Mask er en hårmaske, der leverer intet mindre end langvarige resultater, ved at fremme hårets sunde tilstand og stimulerer hårets naturlige keratin. K18Peptide helbreder håret indefra og ud, ved at reparere og gendanne hårets styrke og elasticitet, og genopbygger de brudte svovlbroer i håret. K18Peptide er med til at genskabe keratinkæder inde i håret, hvilket resulterer i et modstandsdygtigt, blødt og stærkt hår.

Hårmasken er klinisk bevist at reparere beskadiget hår på blot fire minutter! Hårmasken genvinder 91% af hårets egen styrke samt 94% af hårets elasticitet.

Jo mere beskadiget håret er, jo større slutresultater vil der være.

Shampoo

Sortimentet består derudover af to forskellige slags shampooer, K18 Peptide Prep Detox Shampoo til en god omgang detox, og K18 Peptide Prep Maintenance Shampoo til hverdagsbrug, som er beriget med milde og skånsomme ingredienser. Alle K18 produkter komplimenterer hinanden helt fantastisk, og er intet mindre effektive og virksomme produkter til håret.

Hair Mist

K18 har udviklet en leave-in hårspray til professionelt brug, der beskytter, forbedrer og genopbygger håret under kemiske behandlinger. Denne spray anvendes derfor før en behandling, der forebygger kommende skader.

Bæredygtighed

Produkterne fra K18 er Plastic Neutral of Plastic Bank certificeret, og de er i samarbejde med Plastic Bank med til at stoppe havplast, ved at bidrage til indsatsen om at opbygge etiske genbrugsøkosystemer.

K18 tager udgangspunkt i udtrykket "Less is more" for både dit hår og planeten. Du får altså hårpleje, der er fremstillet med få ingredienser, genbrugsplast og få ressourcer. Derudover er det udviklet til, at du kun skal bruge få, næringsrige produkter til håret, der gør alt arbejdet for dig, samtidig med at du sparer enormt meget tid og energi.

Find dit yndlingsprodukt fra K18 lige her på Nicehair.dk. Hårplejeprodukter der er pengene værd!

Loading...