Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ 10 LÆKRE MÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Wet Brush

Wet Brush

Viser 28 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Farve
Blå
Grøn
Lilla
Lyserød (Pink)
Orange
Sort
Hårbørster & Kamme
Pladebørste
Wet Brush
Hårtype
Alle Hårtyper
Indhold
Miljøvenlig emballage
Produktegenskaber
Fugt/ Blødhed
Glans
Udglattende
Køn
Til Børn
Til Kvinder
Til Teens
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Wet Brush Pro Detangler - Pink
149,00 kr

Wet Brush…Skånsomme og innovative hårbørster.

Wet Brush er udviklet med helt unikke intelliflex børster med softtips. Børsternes fleksibilitet og bløde spidser tager ubehaget ud af enhver frisering. Med Wet Brush mindskes risikoen for splittede ender, brud på håret og hårtab, idet børstens fleksible pigge glider lettere gennem håret uden at trække i og slide på hårstråene. De bløde spidser fremmer samtidig blodcirkulationen i hovedbunden, hvilket skaber bedre vækstbetingelser for håret.

Break Up:

Tidligere hørte vi Wet Brush nævnt i forbindelse med brandet HH Simonsen, men Wet Brush har opsagt samarbejdet med HH Simonsen og er derfor nu et selvstændigt brand. De populære børster blev udviklet af Jeff Rosenzweig fra J&D Beauty Products. Han startede umiddelbart i 1977 med at sælge diverse hårbørster og skønhedsartikler på et loppemarked på Long Island. Som far til tre døtre, der dagligt skulle have friseret håret, oplevede Jeff udfordringerne ved filtret, langt hår. Han kunne jo se, det gjorde ondt at få redt håret ud, og han oplevede, at børstningerne i længden kunne beskadige hårstråene. Jeff besluttede derfor at udvikle en effektiv, men skånsom børste, der fjernede ubehaget ved udredning og endvidere slid af håret. Jeff´s næsten 40 års erfaring med børster gjorde, at han og hans samarbejdspartnere fandt på at lave en kombination af fleksible børster med afrundede bløde spidser på en luftig og bølgende pude….præcis, som vi kender Wet Brush i dag.

Skabt til succes:

Tanken med Wet Brush var i første omgang at være ”en frelser” til alle forældre…men overraskende nok, blev Wet Brush de professionelle´s foretrukne redskab og deres anbefalinger til kunderne satte for alvor skub i børstens succes. Wet Brush fandt hurtigt ud af…”If the Pros love it…so will their clients”. Det er ud fra denne erfaring, at virksomheden tager virkelig god hånd om deres professionelle samarbejdspartnere, således deres ønsker og behov tages med i nyudvikling.

Den rigtige børste:

Vigtigheden af at vælge den helt rigtige børste ligger i hårets opbygning. Hvert enkelt hårstrå består af et skællag, der er sammensat af overlappende celler, som beskytter det inderste lag for vejrforhold, varmepåvirkning og udtørring. Det sunde skællag giver blødhed og glans til håret. Når håret vaskes åbner skællaget sig, således fugt og nærende ingredienser kan trænge ind i hårstråenes kerne og pleje håret indefra. Hvis skællaget, af forskellige årsager, beskadiges mister håret sit panser, hvilket kan have langvarige konsekvenser for dit hårs sundhed. En børste, som Wet Brush, er med til at sikre, at hårets beskyttende lag bevares, således du kan forebygge slid, krus og knæk.

TIPS!

Herunder kommer et par gode tips til en god og skånsom friseringsmetode med din Wet Brush...

 • Wet Brush kan, trods navnet, også anvendes i tørt hår.
 • Red dit hår igennem inden hårvask, da hårets indre kerne er bedre beskyttet i tørt hår.
 • Red ikke for meget i dit våde hår, da det i denne tilstand er mere strækbart og kernen er blottet.
 • Glem alt om at redde håret oppefra og ned. Red i stedet spidserne ud først og ryk derefter lidt op ad gangen og red ned. På denne måde undgår du at trække for mange hår ud og du slider mindst muligt på hårstråene.
 • Når håret er redt ud, så gør dig selv og dit hår en stor tjeneste ved at massere hovedbunden med din Wet Brush. Blodcirkulationen styrkes til gavn for cellefornyelse og hårvækst, samt hovedbundens naturlige olier kan efterfølgende børstes med ud i resten af håret, hvilket kan give glans til dit hår.

KORT & GODT:

Wet Brush´s nævneværdige fordele…

 • Anvendes af begge køn og alle aldre.
 • Kan benyttes i såvel, vådt, som tørt hår.
 • Specielt velegnet til at udrede filtret hår uden smerter.
 • Skånsom mod hårstråene.
 • Forebygger slidtage og knækkede hår.
 • Bidrager til sundt og glansfuldt hår.
 • God til hovedbundsmassage til fremme af hårets vækstbetingelser.

Wet Brush giver Nice Hair:

Hos Nicehair.dk vil vi gøre meget for, at vores kunder bliver præsenteret for de absolut bedste produkter og løsninger. Vi lægger os fladt ned og siger gerne, at Wet Brush er en er de bedste børster på markedet. Børsten har virkelig løst mange års skrig og skrål med filtret hår. Find Wet Brush og andre lignende produkter, samt hårplejeartikler på følgende link…

Børster og Accesories

Wet Brush – Leave pain, breakage and effort in the past.

Loading...