Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Wet Brush
Wet Brush
Wet Brush
Viser 48 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Mærke
HH Simonsen
Wet Brush
Pris
Farve
Blå
Grøn
Lilla
Lyserød (Pink)
Orange
Sort
Hårbørster & Kamme
Detangling Børste
Kam
Pladebørste
Rundbørste
Wet Brush
Hårtype
Alle Hårtyper
Fint
Kraftigt
Krøllet
Indhold
Miljøvenlig emballage
Produktegenskaber
Fugt/ Blødhed
Glans
Udglattende
Volumen
Køn
Til Børn
Til Kvinder
Til Teens
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Wet Brush Original Detangler - Black
Vejl. pris 89,00 kr
56,00 kr
Wet Brush Pro Flex Dry Detangler - Black
Vejl. pris 139,00 kr
85,00 kr
Wet Brush Original Detangler - Pink
Vejl. pris 89,00 kr
67,00 kr

Wet Brush

Wet Brush…Skånsomme og innovative hårbørster.

Wet Brush er udviklet med helt unikke intelliflex børster med softtips. Børsternes fleksibilitet og bløde spidser tager ubehaget ud af enhver frisering. Med Wet Brush mindskes risikoen for splittede ender, brud på håret og hårtab, idet børstens fleksible pigge glider lettere gennem håret uden at trække i og slide på hårstråene. De bløde spidser fremmer samtidig blodcirkulationen i hovedbunden, hvilket skaber bedre vækstbetingelser for håret.

Break Up:

De populære børster blev udviklet af Jeff Rosenzweig fra J&D Beauty Products. Han startede umiddelbart i 1977 med at sælge diverse hårbørster og skønhedsartikler på et loppemarked på Long Island. Som far til tre døtre, der dagligt skulle have friseret håret, oplevede Jeff udfordringerne ved filtret, langt hår. Han kunne jo se, det gjorde ondt at få redt håret ud, og han oplevede, at børstningerne i længden kunne beskadige hårstråene. Jeff besluttede derfor at udvikle en effektiv, men skånsom børste, der fjernede ubehaget ved udredning og endvidere slid af håret. Jeff´s næsten 40 års erfaring med børster gjorde, at han og hans samarbejdspartnere fandt på at lave en kombination af fleksible børster med afrundede bløde spidser på en luftig og bølgende pude….præcis, som vi kender Wet Brush i dag.

Skabt til succes:

Tanken med Wet Brush var i første omgang at være ”en frelser” til alle forældre…men overraskende nok, blev Wet Brush de professionelle´s foretrukne redskab og deres anbefalinger til kunderne satte for alvor skub i børstens succes. Wet Brush fandt hurtigt ud af…”If the Pros love it…so will their clients”. Det er ud fra denne erfaring, at virksomheden tager virkelig god hånd om deres professionelle samarbejdspartnere, således deres ønsker og behov tages med i nyudvikling.

Den rigtige børste:

Vigtigheden af at vælge den helt rigtige børste ligger i hårets opbygning. Hvert enkelt hårstrå består af et skællag, der er sammensat af overlappende celler, som beskytter det inderste lag for vejrforhold, varmepåvirkning og udtørring. Det sunde skællag giver blødhed og glans til håret. Når håret vaskes åbner skællaget sig, således fugt og nærende ingredienser kan trænge ind i hårstråenes kerne og pleje håret indefra. Hvis skællaget, af forskellige årsager, beskadiges mister håret sit panser, hvilket kan have langvarige konsekvenser for dit hårs sundhed. En børste, som Wet Brush, er med til at sikre, at hårets beskyttende lag bevares, således du kan forebygge slid, krus og knæk.

TIPS!

Herunder kommer et par gode tips til en god og skånsom friseringsmetode med din Wet Brush...

 • Wet Brush kan, trods navnet, også anvendes i tørt hår.
 • Red dit hår igennem inden hårvask, da hårets indre kerne er bedre beskyttet i tørt hår.
 • Red ikke for meget i dit våde hår, da det i denne tilstand er mere strækbart og kernen er blottet.
 • Glem alt om at redde håret oppefra og ned. Red i stedet spidserne ud først og ryk derefter lidt op ad gangen og red ned. På denne måde undgår du at trække for mange hår ud og du slider mindst muligt på hårstråene.
 • Når håret er redt ud, så gør dig selv og dit hår en stor tjeneste ved at massere hovedbunden med din Wet Brush. Blodcirkulationen styrkes til gavn for cellefornyelse og hårvækst, samt hovedbundens naturlige olier kan efterfølgende børstes med ud i resten af håret, hvilket kan give glans til dit hår.

KORT & GODT:

Wet Brush´s nævneværdige fordele…

 • Anvendes af begge køn og alle aldre.
 • Kan benyttes i såvel, vådt, som tørt hår.
 • Specielt velegnet til at udrede filtret hår uden smerter.
 • Skånsom mod hårstråene.
 • Forebygger slidtage og knækkede hår.
 • Bidrager til sundt og glansfuldt hår.
 • God til hovedbundsmassage til fremme af hårets vækstbetingelser.

Wet Brush giver Nice Hair:

Hos Nicehair.dk vil vi gøre meget for, at vores kunder bliver præsenteret for de absolut bedste produkter og løsninger. Vi lægger os fladt ned og siger gerne, at Wet Brush er en er de bedste børster på markedet. Børsten har virkelig løst mange års skrig og skrål med filtret hår. Find Wet Brush og andre lignende produkter, samt hårplejeartikler på følgende link…

Børster og Accesories

Wet Brush – Leave pain, breakage and effort in the past.

Loading...