Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

Ny hos nicehair
*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

You can read more about our processing of your personal data, including the logic behind profiling and targeting our communications, in our [Privatlivspolitik].

Your consent can be withdrawn at any time by using the unsubscribe link in our communications. You can also withdraw your consent by contacting us at ordre@nicehair.dk. However, please be aware that you will automatically be unsubscribed from the NiceHair & Me customer club if you withdraw your consent.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Klik her for at modtage en ny email

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
JOICO®
JOICO®
JOICO®
Viser 31 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Hårpleje
Conditioner
Hårkur
Shampoo
Silvershampoo/ Conditioner
Stylingprodukter
Gelé
Hårlak
Hårolie
Hårskum (Hårmousse)
Leave-in Creme
Styling Cream
Tørshampoo
Hårtype
Alle Hårtyper
Farvet
Fedtet
Fint
Kraftigt
Kruset
Krøllet
Normalt
Skadet
Tørt
Produktegenskaber
Anti-Frizz
Farvebeskyttende
Fugt/ Blødhed
Glans
Mat Look
Medium Hold
Repair/ Genopbyggende
Stærkt Hold
Tekstur
UV-Beskyttelse
Varmebeskyttende
Volumen
Indhold
Alkoholfri
Køn
Til Kvinder
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

JOICO®

JOICO blev grundlagt i 1975 i Los Angeles af den succesfulde frisør Steve Stefano. I hans tid som aktiv frisør, blev han mere og mere frustreret over det udvalg af hårplejeprodukter, der var på markedet, og tog derfor sagen i egen hånd. Han startede på universitetet, for at studere kemi, så han selv kunne udvikle højteknologiske hårplejeprodukter. Han fik ydermere privatundervisning af en professor, for at få en bedre forståelse for kemien. Efterfølgende opbyggede han sin forretning fra 1 salon til en kæde af 34 saloner i det sydlige Californien. JOICO er derfor et helt unikt brand. Et brand der er udviklet af en stylist til en anden stylist.

Vi ønsker at give dig de bedst mulige hårplejeprodukter, samtidig med at vi beskytter planeten, de mennesker, der bor på den og vores fælles miljø. Derfor tester vi ikke på dyr under fremstillingen af JOICO’s produkter. Sikkerheden i vores produkter garanteres ved, at vi bruger godkendte råvarer, og hvor det er muligt, er der anvendt hudtest på frivillige personer under overvågning af en læge. Egne vindmøller leverer den strøm, der anvendes i produktionen i USA. Emballagen indeholder 70% genbrugsmaterialer og energiforbruget ved produktionen er nedbragt med 70%.

JOICO’s produkter indeholder proteiner, vitaminer, antioxidanter og olier, som også findes naturligt i håret. Dette er med til at beskytte, genopbygge og blødgøre dit hår samtidig med at det får glans og volumen.

Loading...