Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

FÅ 27% RABAT PÅ MERAKI & KÉRASTASE! | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Moisture Recovery

Viser 4 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Hårpleje
Conditioner
Hårkur
Pumper
Shampoo
Hårtype
Kraftigt
Kruset
Tørt
Produktegenskaber
Anti-Frizz
Fugt/ Blødhed
Glans
Størrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Kvinder
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Har du tørt, svækket og livløst hår ? Savner du smukt, glansfuldt og velplejet hår? Så er Joico Moisture Recovery den ultimative produktlinje for dig. Serien omfatter en super skøn shampoo og balsam, som tilfører fugtighed, pleje og styrke. Der udover er der en lækker hårkur, samt en leave-in hårkur, som giver næring og pleje i dybden. Produkterne er super skønne og det er svært at modstå disse lækkerier til håret.

Joico Moisture Recovery Treatment Balm er en intensiv og dybdevirkende hårkur. Perfekt til et meget kraftigt og tykt hår, som har brug for ekstra meget kærlighed. Kuren genopretter hårets naturlige fugtighedsbalance og plejer og nærer håret i dybden. Faktisk kan hårkuren reducere skader på håret, med op til 80 %. Ønsker du dit sunde og velplejede hår tilbage, så er dette kuren for dig.

Joico Moisture Recovery serien er beriget med planteekstrakter og aminosyrer fra havet, som forvandler selv det tørreste hår til smukt og blødt hår, som stråler med fornyet liv. Håret renses, genoprettes og bliver fugtet i dybden.

Loading...