Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ 25 MÆRKER - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
GlamGlow
Viser 60 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Farve
Lilla
Lyserød (Pink)
Mat (Matterende)
Orange
Rosa
Rød
Shimmer
Ansigtspleje
Dagcreme
Læbescrub
Maske
Natcreme
Olie
Scrub/ Peeling
Serum
Skintonic/ Toner
Øjencreme
Øjenmaske
Ansigtsmakeup
Bronzer
Highlighter
Paletter
Setting Spray/Mist
Læber
Lipgloss
Læbepomade/ Balm
Renseprodukter
Ansigtssæbe
Makeup fjerner
Rensegel
Rensemælk/Rensecreme
Hudtype
Acne/ Uren Hud
Alle Hudtyper
Fedtet Hud
Kombineret Hud
Moden Hud
Normal
Pigmenteret Hud
Stresset Hud
Tør Hud
Indhold
Alkoholfri
Glutenfri
Oliefri
Parabenefri
Phthalatfri
Silikonefri
Sulfatfri
Sæbefri
Vegansk
Produktegenskaber
Anti-Age
Fast
Fugt
Glød
Mørke Rande
Opstrammende
Poreminimerende
Regenererende
Reparerer Huden
Rynker/ Fine Linjer
Størrelse
Rejsestørrelse
Køn
Til Kvinder
Til Teens
Unisex
Kits
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering
GlamGlow Supertoner 200 ml
280,00 kr
210,00 kr
Gratis fragt!
Gratis fragt!

GlamGlow

Backstage skønhedsprodukter fra Hollywood

GlamGlow skønhed: Produkterne er udviklet til at kunne målrettes præcis de fokusområder, du måtte have ønske om at gå i dybden med. Derfor er de udviklet til afrensning, pleje, fugtning, opstramning og transformering. Du vil efter kort tids brug kunne se fantastiske resultater og din hud vil, som navnet antyder, se sund og glødende ud.

GlamGlow masker:

Der findes nærmest en maske til ethvert formål. Alle indeholder de den fantastiske udrensnings-ler fra Sydfrankrig. Derudover er hver mudmask propfyldt med kvalitets-ingredienser, der på hver sin måde har sin berettigelse i masken. Alle maskerne er naturligvis uden parabener og andre skadelige stoffer, hvilket nærmest er en selvfølge for at kunne gøre huden sund. Maskerne er kategoriseret i farve alt efter virkning. De fleste er unisex, hvilket også giver mænd flere produkter at vælge imellem.

  • Sort er Youth Mud Tinglexfoliating Treatment, der eksfolierer, blødgør og udglatter huden.
  • Orange er Brightning Treatment Flashmud, der giver langvarig highlightning og udglatning.
  • Grøn er Power Mud Dualcleanse Treatment, der kombinerer olie og ler til fordel for en effektiv dybderens, der fjerner ugens snavs og urenheder. Huden efterlades fløjlsblød og lækker.
  • Turkis er Thirsty Mud Treatment, der er fugtgivende, ernærende, udglattende og regenererende.
  • Hvid er Super Mud Treatment, der renser i dybden for at løse de mest gængse hududfordringer, som for eksempel udvidede porer, misfarvninger, urenheder og irritationer.
  • Lilla er Gravity Mud, som er en peel off maske, der opstrammer og udglatter.

Dagens lys:

GlamGlow blev opfundet og grundlagt af Glenn og Shannon Dellimore i 2010. Meningen med produkterne var, at de skulle målrettes til brug af professionelle i blandt andet Hollywoods underholdningsbranche og modeindustri. Idéen til produkterne opstod i parrets hjem i Hollywood Hills, hvor en skuespiller-ven efterlyste et produkt, der kunne gøre huden maksimal klar til kameraerne. Glenn og Shannon satte sig for at udvikle produkter, der kunne imødekomme deres skuespiller-venners ønsker og behov. Tanken var i første omgang, at disse produkter udelukkende skulle være til deres venner. De gik igang med at undersøge markedet for mulige ingredienser og teknologier. Glam Glow blev til i parrets eget hjem. En aften fik de pludselig et telefonopkald fra en af de helt store luksus virksomheder indenfor skønhedsindustrien. Vedkommende havde fået en produktprøve og var efter brug heraf blevet ret så interesseret i at lave forretning med Glenn og Shannon. GlamGlow gik så fra at være en vennetjeneste til at blive en global succes. Idag er Glam Glow ikke kun at finde i Hollywood, men istedet i mere end 80 lande og mere end 6500 butikker, Spas, luksus hoteller, flyselskaber og krydstogtskibe. Glam Glow har vundet mange forskellige priser og fået vigtige patenter på deres teknologi, ligesom de har fået verdensomspændende anerkendelse for at udvikle produkter, der leverer hurtige og synlige resultater.

Nicehair.dk og Glam Glow:

Selvfølgelig kan du købe Glam Glow produkter hos Nicehair.dk. Vi har det kunderne kan lide og efterspørger. Vi forsøger at have fingeren på pulsen, benene solidt plantet på jorden og øje for kundernes behov. Klik på de enkelte produkter på vores hjemmeside og læs mere om dem. Har du brug for at få noget uddybet eller for en guidning til det rigtige valg, så tag endelig kontakt til vores hjælpsomme kundeservice enten på telefon eller pr. mail.

Glam Glow - Glødende og lækker hud for alle

Loading...