Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Neglelak

Viser 108 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Farve
Blå
Brun
Glimmer
Gold
Grå
Grøn
Gul
Hvid
Lilla
Lyserød (Pink)
Metallic
Multi
Nude (Beige)
Orange
Perlemor
Rosa
Rød
Shimmer
Silver
Transparent
Negle
Base Coat
Neglelak
Neglepleje
Top Coat
Indhold
Vegansk
Produktegenskaber
Flydende
Høj Dækkeevne
Let dækkeevne
Medium dækkeevne
Silver
Køn
Til Kvinder
Til Teens
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Julekalender
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Essie Gel Setter Top Coat 13,5 ml
109,00 kr
119,95 kr
Essie Nail Polish 13,5 ml - 895 Snooze Me In
Vejl. pris 109,00 kr
87,96 kr
Essie Nail Polish 13,5 ml - 1 Blanc
99,00 kr
109,95 kr
Essie Nail Polish 13,5 ml - 897 No To-Do
Vejl. pris 109,00 kr
87,96 kr
Essie Nail Polish 13,5 ml - 648 Summer Soul Stice
Vejl. pris 109,95 kr
69,00 kr
Essie Quick-E Drying Drops 13,5 ml
109,00 kr
119,95 kr
Neglelak

Essie neglelak

Der er neglelak, og så er der Essie neglelak. Essie er på rekordtid blevet et af verdens førende brands indenfor neglelak, og det er ikke uden grund.

Grundlagt af det populære ikon Essie Weingarten, der siden 1981 har været engageret i negle-branchen, har virksomheden vokset sig helt op på siden af de allerstørste makeup-giganter. Fokusset er på oplevelser i stedet for kun farve.

Negle-farve kommer i alle prisklasser, og vælger du en af de billige neglelakker, kommer du nogle gange til at gå på kompromis. Essie har forsøgt at gøre op med det, så du til en overkommelig pris kan få den skarpeste kvalitet. Essies pris er ikke lav, men hos NiceHair finder du det store sortiment til konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med.

Hold også øje med sektionen tilbud, hvor du af og til kan gøre et godt kup. Så får du mest ud af dine sparepenge, når du ikke vælger en billig neglelak.

Essie neglelak – den lille forskel

Lak er ikke bare lak. Hverken til bilen, til trægulvet eller til neglene. Med den rette lak kommer dine negle til deres ret, og den kan gøre en forskel, der på samme tid er lille og stor. Lille, fordi neglene ikke er et særligt markant område, men stor fordi den rigtige nuance enten kan komplementere et outfit, udtrykke din personlighed eller vise dit humør.

Det måske mest unikke ved Essie er kollektion-størrelsen. Her er rød ikke bare rød, og rosa er ikke bare rosa. Du vil opleve et væld af nuancer inden for hver farve, som giver dig en bred palet. Det betyder, at du altid vil kunne finde en nuance, der passer til det, du vil udtrykke. Hos NiceHair har vi derfor et stort udvalg af Essie neglelak, der prismæssigt ligger nogenlunde midt imellem de dyre og billige neglelakker.

Mere end kun en farve

Neglelak fra Essie er ikke bare lig med farve. Hos fru Weingarten er neglelak en hel oplevelse, der hæver sig op over kun at farvelægge hænder eller fødder.

Der er tale om den følelse, du som forbruger føler, når du ser farven. Hvad du associerer og forbinder den med. Hvordan den spiller sammen med dig – dit tøj, din stil, din personlighed, dit udtryk, dit humør og dine holdninger. Hvad den repræsenterer hos dig. Alt sammen på en lille flakon, du kan putte i lommen. Småt, men mægtigt.

Weingartens filosofi er videreført i navnene på nuancerne. De er ikke bare blevet tildelt et nummer, men derimod et navn, der siger noget. Et navn, der leger kispus med velkendte talemåder og et navn, der skaber følelser i stedet for logik.

Essie neglelak til alle lejligheder og personligheder

Eftersom Essies kollektion er så omfattende, vil der være noget for enhver smag. Hos NiceHair har vi et sortiment, der gengiver visionen, så alle kan bruge neglelak, som de ønsker.

Der er lakker til hverdag og fest. Den klassiske kvinde kan vælge en af de neutrale farver i den travle hverdag, der komplementerer outfittet eller sæsonens påvirkning. Det kan være en klassisk rød, en lidt mere lokkende lilla, en stærk gylden eller måske en grå nuance, der passer til alt.

Er din personlighed sprælsk og avantgarde? Prøv at mikse og matche sortimentets udvalg med prikker, striber eller andre grafiske mønstre. Lad fantasien blomstre på kryds og tværs. Du kan også vælge negletilbehør, hvor du rigtig kan ”pimpe” dine negle til den store guldmedalje.

Pleje er altafgørende

Skal din Essie neglelak blive flot og ikke give dig samme følelse som den billige neglelak, så er neglepleje alfa og omega. Velplejede negle giver det mest velfungerende lærred, som du kan bygge ovenpå med dine valgte farver.

Sådan kan en god neglepleje-rutine se ud:

  • Plej neglene med olie og neglebåndscreme et par gange om ugen.
  • Fjern rester af gammel neglelak. Vælg en skånsom neglelakfjerner.
  • Vask hænderne og tør dem grundigt.
  • Fil til med en god neglefil og trim dem med negleklipperen.
  • Skub neglebåndene ned.
  • Påfør underlak/basecoat. Essie har forskellige underlakker, du kan vælge imellem. Underlak er til for at pleje neglene og sikre dem mod misfarvninger. Lad tørre.
  • Påfør første lag neglelak fra Essie. Lad tørre.
  • Påfør eventuelt andet lag eller lav dine mønstre. Lad tørre.
  • Påfør overlak/topcoat. Her kan du også vælge Essies egne varianter. Overlak er til for at forlænge den farvede laks levetid.
  • Lad lakken tørre helt.

Uanset farve og neglepleje-rutine har NiceHair det store udvalg af Essie neglelak, underlak og overlak, som kan hjælpe dig til at give dine negle liv, glæde, elegance og personlighed.

Loading...