Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

22% PÅ NÆSTEN ALT VED KØB OVER 119KR.* (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage digital kommunikation fra Nicehair

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
delilah Cosmetics
delilah Cosmetics
delilah Cosmetics
Viser 17 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Farve
Brun
Lyserød (Pink)
Mat (Matterende)
Rosa
Rød
Shimmer
Ansigtsmakeup
Concealer
Øjenmakeup
Eyeliner
Læber
Lipgloss
Lipliner
Læbestift
Makeup Pensler
Blush Børste
Concealer Pensel
Highlighter Pensel
Læbepensel
Pudderbørste
Øjenskyggepensel
Indhold
Parabenefri
Vegansk
Produktegenskaber
Cremet
Fast
Flydende
Høj Dækkeevne
Mat (Matterende)
Vandfast
Køn
Til Kvinder
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

delilah Cosmetics

delilah Cosmetics er en ny, engelsk og komplet kollektion af virkelig luksuriøs makeup. Produkterne er super simple at anvende, og nem at elske. Som skønhedsverdenen ser ud nu, hvor den er besat af tendenser og komplicerede termer, og hvor utallige brands kræver din opmærksomhed, er delilah helt anderledes. delilah er nemlig meget diskret, underspillet og med selvtilliden til at tale sagte i stedet for at råbe.

Navnet Delilah betyder forførende eller fortryllende, og er nok mest kendt fra kvinden, som brugte sin skønhed til at fortrylle Samson. delilah står for skønhed, styrke og selvværd. Serien er meget enkel, og er tilpasset i luksuriøse farver, som både er nemme at anvende og nemme at bære. Indvendigt er formlerne yderst luksuriøse og sanselige at røre ved, og udvendigt er de holdt i smukke muldvarpegrå og rosaguld nuancer, og dette er med til at give produkterne et meget eksklusivt look.

Historien bag

Teamet bag delilah består af Rupert Kingston, Hannah Nicholson og Juliet White, og selve ideén til delilah blev født af venskab, en passion for kosmetik, samt et ønske om at hjælpe kvinder i alle aldre til at føle sig attraktive og se smukke ud. Rupert har arbejdet i branchen i mange år, og har som makeup-artist og kreativ direktør, udviklet talrige prisvindende kosmetikprodukter. Hannah har en lang karriere bag sig som indkøbsansvarlig af kosmetik med speciale i produktudvikling, og har derigennem arbejdet sammen med verdens mest prestigefyldte kosmetikproducenter. Juliet er fotograf, og hendes arbejde har blandt andet været vist i The New York Times og Rolling Stone, og hun har tilført delilah sin ekspertise indenfor billedsprog, design og grafik.

Teamet bag delilah havde et ønske om et britisk, professionelt retail kosmetik brand, og derfor har de lagt alt deres erfaring og ekspertise i delilah. Inspirationen er fundet i en lang række elementer, der er indbegrebet af britisk tradition. Lige fra Britannia Metal, som er et tin farvet semi ædelt metal, som har givet inspiration til delilahs emballage. Derudover har de brugt rosa guld, som blev introduceret af Henry d. 7. Og endelig er delialh logoet den smukke lyserøde Delilah rose, som er et sandt ikon for britisk skønhed.

delilahs principper

Alle produkterne fra delilah er uden parabener, og dette var en nem beslutning for teamet bag, da de mener at kosmetik ikke behøver at indeholde parabener. Så uden at gå på kompromis med performance, tilbyder delilah sikre og effektive produkter. På nær mascaraen, er alle delilahs produkter dermatologisk eller oftamologisk testet, og ingen af produkterne er testet på dyr.

delilah blev skabt for at kunne tilbyde kunderne noget, som de ikke var vant til, og som de aldrig havde haft før; nemlig et professionelt britisk retail brand, hvor forhandlerne har den tryghed, at de samarbejder med et professionelt team, som har mange års erfaring indenfor skønhedsindustrien.

Luksuriøst og Inspirerende

delilah bruger kun materialer af mærkbar høj kvalitet, og alle elementer i produkterne er nøje udvalgt til at være smukke, se smukke ud og føles smukke på huden. Formlerne er utroligt nemme at påføre og de føles virkelig luksuriøse på huden. Kvinden Delilah var i sandhed den perfekte forførerske, og hun var ikke i tvivl om hendens skønhed, og om hvor attraktiv hun var. Denne følelse er ført videre til delilahs produkter, og vil hjælpe kvinden, som bruger produkterne, til at føle sig smuk og attraktiv.

Vi elsker det

Hos Nicehair.dk er vi vilde med delilah. Vi elsker det smukke ydre, men især også produkterne med deres lækre design, hvor navner delilah er printet ind i selve produktet - det er virkelig en fed detalje. Vi er meget stolte over at kunne præsentere dette skønne mærke, og vi er sikre på, at vores kunder tager lige så godt imod det, som vi har gjort.

Loading...