Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Levering 2-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE DAGENS VILDE TILBUD MED OP TIL 30% | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Neroli Bigarade

Viser 12 produkter

Nero li Bigarade…fugtgivende hudpleje specielt velegnet til tør hud.

Vores hud kan i kortere eller længere perioder virke mere tør, mere rynket og mere udtrættet. Huden nærmest skriger efter fugt, som kan være med til at genoprette hudens balance, så den fremstår sundere og med en finere glød. Neroli Bigarade produktserie er, som sendt fra himlen til en tør og trist hud.

Nøglen af guld:

Decléor betyder guldnøgle…og det har helt sikkert sin berettigelse. Decléor har, om nogen, fundet nøglen til hudplejens hemmelige dør. I mere end 40 år har virksomheden været førende på skønhedsmarkedet på grund af sine serier af troværdig, innovativ og aromaterapeutisk hudpleje. De reneste og mest givende ingredienser fra naturens eget skatkammer blandet med udsøgte essentielle olier viser, at Decléor har en virkelig god forståelse for, at skønhed og velvære er to sider af samme sag.

Neroli:

Neroli Bigarade serien hed tidligere ”Hydra Floral”, men eftersom produkterne er baseret på essentiel Neroli olie, så gav det mere mening for Decléor at ændre navnet.

Neroli har en positiv indvirkning på din blodcirkulation, da den eksempelvis naturligt kan gå ind og rense dit blod. Samtidig har Neroli en beroligende effekt på nervesystemet, hvilket virker dæmpende over for angst, nervøsitet og depressive tilstande. Neroli har nemlig en anelse hypnotisk effekt, der forbedrer søvnen og virker, som naturlig bedøvelse.

Af andre fordele kan blandt andet nævnes…

  • Huden får et fugtboost, der varer i op til 24 timer.
  • Kan anvendes til alle hudtyper.
  • Specialudviklet til tør hud.
  • Beskytter mod frie radikaler via tilførsel af antioxidanter.
  • Trænger dybt ind i huden, så de aktive indholdsstoffer kan arbejde indefra også.
  • Din hud får fornyet glød, bliver sundere og forfrisket.
  • Du får en unik sensorisk oplevelse gennem aromaterapien.

Decléor hos Nicehair:

Hos Nicehair.dk har vi opdaget Decléor´s virkningsfulde produkter. Vi synes, det giver god mening, at produkterne bidrager til en sund sjæl i et sundt legeme.

Decléor Neroli Bigarade - SkinBodyMind

Loading...