Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB HÅRPLEJE OG/ELLER HUDPLEJE FOR MIN. 119KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Dear Beard
Dear Beard
Dear Beard
Viser 5 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Stylingprodukter
Hårserum
Skæg
Skægolier
Skægpleje
Hårpleje
Shampoo
Indhold
Parabenefri
Silikonefri
Sulfatfri
Produktegenskaber
Afrensende
Fugt/ Blødhed
Mod Skæl
Køn
Til Mænd
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Dear Beard Shave Oil 50 ml
159,00 kr
109,00 kr
Dear Beard Multi Active Lotion 100 ml
159,00 kr
119,00 kr
Dear Beard H&B Wash 250 ml
99,00 kr
69,00 kr

Dear Beard

Naturlige og økologiske skægprodukter til daglig pleje og vedligeholdelse.

Made in Italy

DEAR BEARD er et produkt af Maxima Cosmetics, som blev grundlagt i 2003 i Verona, Italien. Grundlæggerne brugte deres mangeårige erfaring til at kreere produkter til det professionelle marked og saloner rundt om i verdenen.
DEAR BEARD af blandt de mange 100% made in Italy-produkter. Alle ingredienserne kommer udelukkende fra Italien og fra den italienske natur.

Kendetegnene

Elegance...som henfører til det fine og smagfulde.
Stil...med tanke på helhed og særlige præg.
Troværdighed...gennem åbenhed og ærlighed.

DEAR BEARD eksklusiv
Produkterne er alle helt UDEN parabener, paraffin, farvestoffer, samt SLES og SLS, som er sulfatbaserede stoffer, der ofte kan være hudirriterende.

DEAR BEARD inklusiv
Produkterne er fyldt med naturlige og økologiske planteekstrater, samt æteriske olier, der på hver sin måde går ind og styrker, såvel fysisk, som psykisk velvære.

Værdierne

Det er dét indeni, der skaber dét udenom.
Meningen er at være i dialog med naturen og derved bliver udviklingen af de naturlige produkter vigtigere, end selve indkomsten.
For at kunne lykkes søger virksomheden konstant inspiration i de behov og tendenser, der dukker op...samtidig med de bestræber sig på at være konsekvente og tro mod deres naturlige værdier.
Naturen er kilden til inspirationen.

Skæg...nu og da

Idag er det igen meget trendy, at mændene lader skægget stå og plejer det med udvalgte produkter og metoder, som "in the old Barbershop". Du kan kigge meget langt tilbage i tiden og erfare, at skægpleje på ingen måde er noget nyt og moderne fænomen.
De gamle egyptere så faktisk skægget, som et symbol på status og magt.
Barberingen var ikke kun et hygejnisk ritual - det var også en religiøs forpligtelse.
De babyloniske og assyriske mænd krøllede faktisk deres skæg med en opvarmet tang for at se mere velplejede og magtfulde ud. De vedligeholdte skægget med velduftende olier og pyntede, ved særlige lejligheder, skægget med guld og sølv støv.

DEAR BEARDs fem gode råd om skæg

1 - Tålmodighed...giv dit skæg tid og lov til at vokse ud. På den måde bliver det tættere og flottere.
2 - Vitaminer skal der til og ligesom alt andet hår på vores hoved eller krop, så påvirkes skægget også af vores livsstil og kost. Sund kost er klart den bedste vej til et sundt skæg. Herved får du de vitaminer, der skal til for at stimulere produktionen af hudfedtet, holde huden hydreret og specielt folinsyren er med til at fremme både vækst og genopbygning af blandt andet hår/skæg. Folinsyre er ekstra høj i bælgfrugter, grønne grøntsager og lever.
3 - Mere Biotin, da det har en afgørende betydning for blandt andet kroppens dannelse af hud, hår og negle. Du får Biotin fra for eksempel blomkål, bønner, gulerødder, banan, fisk, æggeblommer, korn m.m.
4 - Hudpleje er vigtig. Huden skal være sund for at hårvæksten fremmes. Brug gerne exfolierende ansigtsprodukter en gang om ugen, således de døde hudceller fjernes og stimuleringen af ny hårvækst øges. Husk at afslutte med en god fugtgivende ansigtscreme.
5 - Slap dog af...Det er vigtigt at begrænse stress-perioder, da de påvirker din krop og psyke negativt...hvilket igen har en negativ indflydelse på din hår- og skægvækst.

NiceHair.dk og DEAR BEARD

Selvom det efterhånden er en landskendt joke, at grundlæggeren af Nicehair.dk er skaldet, så ved han nok alligevel en hel del om kvalitetsprodukter til peje og vedligeholdelse af hår og skæg - Netop derfor sælger vi naturligvis også DEAR BEARDs fantastiske produkter hos Nicehair.dk

DEAR BEARD - A Beard of Beauty...is a Beard of Joy

Loading...