Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
DAFNI
DAFNI
DAFNI
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

DAFNI

„Er du frustreret over den evindelige kamp med dine umedgørlige lokker, hvor du i sidste ende er nødsaget til at sætte håret op i en hestehale eller knold? Er du træt af det traditionelle, tidskrævende glattejern, hvor du skal rede håret godt igennem før brug? Den tid er forbi, for DAFNI har udviklet en revolutionerende og innovativ "hot brush", som gør livet en anelse nemmere, hvis du gerne vil have glat og medgørligt hår i en fart. Her kommer nemlig en 2-i-1-børste, som både glatter og reder håret samtidig – sig goddag til vores nye bedste ven, DAFNI Hair Straightening Ceramic Brush.“

Historien om DAFNI

Hos NiceHair.dk finder du også den funktionelle og revolutionerende 2-i-1 børste fra det anerkendte mærke, DAFNI. Eventyret om DAFNI begyndte i en kælder, hvor en familiefar opfandt og udviklede en "hot brush" til sin datter – en målrettet, ambitiøs kvinde, som, grundet tidsmangel, selv var nødsaget til at finde en løsning på en katastrofal hårklipning. Det forbløffende ved historien er, at faderens opfindelse virkede; Resultatet var langt fra perfekt, men effekten og fordelen ved 2-i-1-børsten var klar. Det tog opfinderen og datteren yderligere 2 års forskning og gennemgang, før de havde udviklet den funktionelle, udglattende hårbørste (med en unik keramisk overflade), som vi kender i dag. Og det var med stolthed, at DAFNI Hair Straightening Ceramic Brush blev opkaldt efter familiens yngste teenagedatter, Dafni – børsten er nemlig markedsført og målrettet til den unge generation, hvor den passer perfekt til en hektisk hverdag og livsstil.

Ready, Straight, Go

Der er mange fordele forbundet med at bruge dette vidunder af en glattebørste, og det er derfor ikke uden grund, at DAFNI Hair Straightening Ceramic Brush er blevet så stor en succes på verdensplan. Den er nemlig både brugervenlig, tidsbesparende og skånsom. Brugervenlig fordi, børsten er intuitiv og simpel at anvende – helt enkelt, det eneste du skal tænke på, er at rede håret. Tidsbesparende fordi, børstens revolutionerende teknologi og keramiske overflade sikrer, at du kan glatte dit hår på ganske få minutter. Skånsom fordi, børsten er udviklet med en konstant temperatur omkring 185 grader, hvilket er den anbefalede temperatur for hårstyling.

Anvendelse

Hos NiceHair.dk anbefaler vi følgende fremgangsmåde for at opnå det absolut bedste resultat med DAFNI Hair Straightening Ceramic Brush:

  • Red håret godt igennem med en almindelig hårbørste.
  • Anvend efterfølgende DAFNI Hair Straightening Ceramic Brush i det udredte hår.
  • Sørg for at håret fordeles godt imellem børstens pigge og kommer helt ind til børstens bund.
  • Kør børsten langsomt igennem håret fra rod til spids. Hold samtidig igen med den anden hånd.
  • Fortsæt igennem hele håret på både ydre- og indersiden.

Glattebørsten fra DAFNI er en enkel måde, hvorpå du kan få skønhed ind i en hektisk hverdag. Det er ligegyldigt, om du har bølget, krøllet eller kruset hår, for denne vidunderlige glattebørste vil hurtigt, nemt og skånsomt give dig et helt igennem lækkert og naturligt look i verdensklasse. Hos NiceHair.dk er vi slet ikke I tvivl – DAFNI Hair Straightening Ceramic Brush bliver en naturlig del af din dag, hver dag. Du kan se og læse mere om glattebørsten fra DAFNI ovenfor. Rigtig god fornøjelse.

Loading...