Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

20% PÅ SKØNNE MÆRKER SOM HISMILE, BEAUTE PACIFIQUE... | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Cocoa Brown
Cocoa Brown
Cocoa Brown
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Cocoa Brown

Cocoa Brown - Lækre selvbruner-produkter.

Ønsker du en skøn solbrun kulør UDEN at være i solen eller solariet, så kan Cocoa Brown være en god løsning. Instruktionerne er overskuelige og produkterne er let-anvendelige. Selvbruner indeholder DHA, der er et sukkerstof, som reagerer på aminosyrerne i hudens øverste lag. Huden brunes og farven holder omkring 5 dage. Herefter afstødes hudcellerne og farven aftager.

Velkommen til Den røde Løber:

Irske Marissa Carter er udvikleren af Cocoa Brown produkterne, som i dag har kultstatus rundt om i den store verden.
Helt fra barnsben har Marissa lært, at man kan nå langt i livet med hårdt arbejde, målrettet vilje og en god portion venlighed. Økonomisk var det umiddelbart ikke muligt for Marissa at komme på Beauty College, men heldigvis for hende…og os andre…valgte The Galligan Beauty College at sponsorere hende. Takket være dette sponsorat og to fabelagtige kvinder, formåede Marissa at bestå sin eksamen, som skønhedsterapeut med stor ros.
Hun underviste i skønhedsterapi et par år, hvorefter hun startede sin egen skønhedssalon i 2006 i et lejet vaskehus. Marissa rejste til Philadelphia for at blive certificeret inden for kemisk kosmetik og hud-histologi. Efterhånden, som tingene tog fart re-lokaliserede og ekspanderede virksomheden.
I 2012 havde Marissa skabt en succesfuld forretning af flere førende og prisvindende skønhedssaloner i Irland. I marts samme år fødte Marissa sin søn og Cocoa Brown blev umiddelbart født lige efter. Marissa havde haft en selvbruningsopdagelse, der satte skub i udviklingen af Cocoa Brown. Selvbrunere skal normalt virke natten over, hvilket også var tilfældet med den Marissa havde brugt. Hun vågnede også med en flot gylden tan…det samme gjorde hendes baby, fordi selvbruneren havde smittet af på ham i løbet af natten. Marissa samlede et team af eksperter inden for kemisk kosmetik og sammen skabte de verdens første 1 HOUR tan. Cocoa Brown blev Marissa Carters billet til blandt andet Oscar-uddelingens røde løber.

Forberedelse:

For at få det bedst mulige brunings-resultat er det vigtigt at være på forkant med de forskellige faldgruber, der kan give ujævn farve…

 • Sørg for at skrubbe din krop og ansigt godt med en peeling eller skrubbehandske for at fjerne de døde hudceller dagene inden brug af selvbruner.
 • Fil eventuelt tørre hæle og giv dem godt med fugt.
 • Mæt din hud med en god fugtighedscreme flere dage inden selvbruning. Tørre pletter suger mere og giver derfor ujævn farve.
 • Voks og barbering bør senest foretages 24 timer før behandling med selvbruner.
 • Din hud skal være helt ren og tør, inden du påfører selvbruner.
 • Smør eventuelt hårgrænsen med lidt fugtighedscreme, således lyst og gråt hår ikke misfarves.
 • For det mest naturlige resultat er det betydningsfuldt at vælge en farve, der matcher din oprindelige hudtone.

Påføring:

Det er almindelig kendt, at selvbrunere kan give striber, hvis ikke du er påpasselig med korrekt påføring. Det er derfor en god idé at anvende en applikator, som for eksempel en handske eller denne. Nogle vil helst påføre med cirkulære bevægelser, mens andre synes, det fungerer bedst med lodrette strøg. Læs brugsanvisningen grundigt og påfør herefter eksempelvis selvbruneren i etaper…

 1. Start med underbenene og arbejd dig ned mod fødderne. Kom godt ind mellem tæerne. Tør gerne tånegle og neglerødder af, så de ikke får pletter.
 2. Fortsæt op ad lårene.
 3. Dernæst tager du underkroppen og overkroppen.
 4. Nogle stopper ved halsen, mens andre foretrækker at tage ansigtet med for at undgå farveforskel ved halsen. Vær opmærksom ved hårgrænsen og tør brynene efter med en vatpind.
 5. Herefter tager du underarmene og overarmene. Først på ydersiden og så på indersiden. Huden på indersiden og i armhulerne er ofte lysere, så du kan med fordel blande selvbruneren op med lidt fugtighedscreme, så bliver resultatet mere naturligt. Husk dog at skifte applikator efterfølgende.
 6. Tør eventuelt knæ og albuer med en let fugtig vaskeklud til sidst for at forebygge rander og plamager.
 7. Giv hæle og håndled en smule mere selvbruner.
 8. Inden du smører dine hænder, skal du vaske dem grundigt specielt i håndfladerne, så du ikke ender op med farvede håndflader. Tør hænderne godt og smør dem gerne med lidt fugtighedscreme og tilsæt så selvbruner hertil. Aftør håndfladerne med en renseserviet til sidst.

Brug lange jævne strøg med moderat mængde selvbruner, da det er lettere at styre og fordele ensartet. Vær samtidig opmærksom på, at rummet, du er i, ikke er for fugtigt, da dette kan påvirke resultatet negativt. Hvis du ønsker en mere intens farve, kan du opbygge farven ved at påføre endnu et lag efter 10 minutters tørring.

Afslutningsvis:

Når selvbruneren er ensartet fordelt, skal du sørge for at lufttørre uden at være i kontakt med tekstiler. Det anbefales, at du ikke tager tøjet på før efter en time, men det er muligt at iføre sig løst bomuldstøj efter 20 minutters tid. Vær opmærksom på afsmitning kan forekomme. Undgå at svede, savle eller spilde vand, da væske skaber ucharmerende skjolder. Husk de følgende dage at holde huden fugtet med en god creme. Ønskes vedligeholdelse af farven, bør proceduren gentages ca. hver 7. dag. Og lad endelig vær med at skrubbe huden, når du bader. Farven sidder jo kun på det yderste hud lag. Du kan i øvrigt tage et bad uden sæbe, når du har opnået den ønskede farve. VÆR OPMÆRKSOM PÅ…at selvbruner ikke beskytter din hud mod den rigtige sols UV stråler, så snupper du en dag på solsengen, så tag solcremen med!!!

FORTRYDELSESRET!!!

Skulle skaden ske og du, af forskellige årsager, ender op med for eksempel plamager, farvede håndflader, for mørk farve eller bare vil fjerne de sidste rester af gammel selvbruner…så ”bare bare bare tag det roligt”…Cocoa Brown har naturligvis udviklet en helt igennem fabelagtig [Selftan Eraser], så du på under 15 minutter kan fjerne selvbruner fra de ønskede områder.

Fordele:

Cocoa Brown har flere nævneværdige fordele…

 • Parabenefri og veganske.
 • Skånsomme mod huden.
 • Hurtigt absorberende og virkende.
 • Letanvendelige.
 • Giver en smuk kulør.
 • Holder op til 7 dage.

Cocoa Brown og Nicehair:

Hos Nicehair.dk er vi ret tilfredse med at kunne tilbyde dig et godt udvalg af Melissa Carters skønne Cocoa Brown. Der er ingen tvivl om, at selftanning er kommet for at blive og at Cocoa Brown er blandt eliten med deres produkter. Specielt 1 HOUR tan og SELFTAN ERASER er vanvittigt populære, da de er innovative, virkningsfulde, samt tids- og frustrations-besparende.

Cocoa Brown - Be Well, Be kind, Be beautiful.

Loading...