Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

VILDE 99 KR. TILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

Ny hos nicehair
*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

You can read more about our processing of your personal data, including the logic behind profiling and targeting our communications, in our [Privatlivspolitik].

Your consent can be withdrawn at any time by using the unsubscribe link in our communications. You can also withdraw your consent by contacting us at ordre@nicehair.dk. However, please be aware that you will automatically be unsubscribed from the NiceHair & Me customer club if you withdraw your consent.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Klik her for at modtage en ny email

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Parfume

Viser 47 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Dufte
Deo Stick
Eau De Parfume
Eau De Toilette
Indhold
Vegansk
Køn
Til Kvinder
Til Mænd
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Clean Perfume Classic Skin EDP 60 ml
Vejl. pris 600,00 kr
377,00 kr
Clean Perfume Classic Rain EDP 30 ml
Vejl. pris 399,00 kr
300,00 kr
Clean Perfume Classic Simply Clean EDP 60 ml
Vejl. pris 600,00 kr
399,00 kr
Clean Perfume Classic Warm Cotton EDP 60 ml
Vejl. pris 600,00 kr
420,00 kr
Clean Perfume Classic Flower Fresh EDP 30 ml
Vejl. pris 399,00 kr
309,00 kr
Clean Perfume Classic Rain EDP 60 ml
Vejl. pris 600,00 kr
515,00 kr
Clean Perfume Classic Simply Clean EDP 30 ml
Vejl. pris 399,00 kr
280,00 kr
Clean Perfume Classic Skin EDP 30 ml
Vejl. pris 400,00 kr
280,00 kr
Clean Perfume Classic Flower Fresh EDP 60 ml
Vejl. pris 600,00 kr
399,00 kr
Clean Perfume Classic Fresh Linens EDP 60 ml
Vejl. pris 600,00 kr
400,00 kr
Clean Perfume Classic Fresh Laundry EDP 30 ml
Vejl. pris 399,00 kr
339,00 kr
Clean Perfume Classic Warm Cotton EDP 30 ml
Vejl. pris 400,00 kr
339,00 kr
Clean Perfume Classic Fresh Linens EDP 30 ml
Vejl. pris 399,00 kr
300,00 kr

Klassiske dufte hos CLEAN

Lyder det for godt til at være sandt, at en parabenefri, cruelty-free og velkomponeret duft findes? De klassiske, eftertragtede og populære parfumer fra CLEAN kan blive dine. Hos Nicehair støder du på CLEAN produkter i højeste og ypperste kvalitet. Du finder parfumer og dufte til både kvinder og mænd, der har et brændende og stort ønske om ekstra selvforkælelse i de travle hverdage og begivenhedsrige weekender.

Lad CLEAN parfume blive en del af din rutine

Kender du den følelse af, at dagen på arbejdspladsen har trukket tænder ud? Eller måske har din studiedag været hård at komme igennem? Så kan et roligt, behageligt og afslappende bad være som en drøm. Sandheden er dog, at vi oftest lever et liv i overhalingsbanen. Det kan derfor betragtes som en tidsrøver, og en disciplin vi ikke har overskud til hver dag.

Med enkelte tryk på en CLEAN parfumeflaske kan du sprøjte kroppen ind i en duft fyldt med rene, friske og lækre ingredienser. Parfumen kan tages med i tasken, så du altid har mulighed for at tilføje ekstra duft i løbet af dagen. Når den først bliver en del af din dagligdag, så vil du ikke kunne undvære den.

Lær CLEAN parfume at kende hos Nicehair

CLEAN parfume er en af de første produkter, der i denne branche har haft ekstra fokus på bæredygtighed, økologi og miljøvenlighed. Det var et varemærke, og er det stadig. De producerer ud fra at gøre produkterne skånsomme overfor mennesket og miljøet.

CLEAN parfume har til opgave at indfange de små og store glæder, minder og tanker i livet. Hvis duften omfavner din krop, så bliver oplevelserne en kende bedre. Det er væsentligt, at du vælger parfume, der er baseret på den helt optimale ingrediensliste. Der er store forskelle på, om produkterne indeholder skadelige eller ikke-skadelige stoffer. CLEAN parfumens forskellige duftserier skader ikke, men gavner.

Du er i højsædet, når det gælder CLEAN parfumerne. Det er dufte, der skal kunne kaste positive glimt ind i din hverdag. De har skabt nyskabende parfumer siden 2003. Der er stort fokus på kerneværdier såsom:

 • Simpelhed
 • Tiltro
 • Bevidsthed
 • Gennemsigtighed
 • Kvalitet

Der bruges kun de væsentligste ingredienser i parfumen, så der ikke er spild eller misbrug af dyrebart indhold. CLEAN skal være med til at skabe en enkel og ukompliceret dag for dig - en dag der er fyldt med dufte, du formentlig vil associere med friskhed og rene noter.

Vælg forskellige CLEAN duftvarianter her

Der findes forskellige CLEAN produkter. Det er vigtigt, at du har varierende muligheder, når du skal tilføre lidt ekstra duft til tilværelsen. Der er flere faktorer, der er grunden til, at du kan adskille disse versioner. I CLEAN parfumerne er det især duftnoterne, der er af forskellige karakterer.

Du kan støde på varianter, der kan bruges til forskellige formål. Vi har alle sammen vores præferencer, når det kommer til duft. Det kan være meget individuelt, hvad vi synes dufter himmelsk og knap så godt. Se hvilke produktserier, du blandt andet kan finde hos os:

 • Rain
 • Skin
 • Warm Cotton
 • Clean
 • Shower Fresh
 • Fresh Laundry

CLEAN er skabt af Randi Shinder, som har haft for øje at skabe en duftserie, der er indbegrebet af skønhed. Hun har produceret denne produktserie, der skulle skabe følelsen af stunder, som vi holder tæt på hjertet. Produktnavnene er nøje udvalgte, så du associerer det med gode minder.

De rene, simple og fine dufte vil ende med at blive en del af din identitet. En duft kan betragtes som en berøring: Hvis der opstår gnister, så glemmer du den aldrig helt. Det er blandt andet en af de følelser, som CLEAN produkterne kan give videre til dig.

Udforsk Nicehair for velduftende parfumer

Det er ikke kun CLEAN parfume, der formår at være velfungerende til både mænd og kvinder. Hos Nicehair har du rig mulighed for at finde parfumer, der kan bruges til enhver anledning og smag. Du kan have forskellige behov, hvilket vi har sørget for, at du kan opfylde ved at besøge os.

Der findes forskellige CLEAN parfume tilbud, der kan give dig muligheden for at opleve luksuriøse, eksklusive og elegante dufte til en fornuftig pris. Hvis du allerede selv har prøvet parfumerne fra CLEAN, så kan du glæde dine nærmeste med et CLEAN parfume sæt i gave. Der er et stort potentiale i parfumerne hos os.

Du kan også besøge et bredt sortiment af hudpleje, hårpleje og makeup produkter. Det vil sige, at du hos os kan få hele pakken til at skabe det udtryk, som du drømmer om. Der er intet galt i, at ville føle sig godt tilpas i sin egen krop. Det kan vores produkter hjælpe dig med.

Loading...