Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Boucheron

Boucheron

Viser 22 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Dufte
Aftershave
Deo Stick
Eau De Parfume
Eau De Toilette
Køn
Til Kvinder
Til Mænd
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering
Boucheron Place Vendome For Her EDP 50 ml
Din pris 495,00 kr
Boucheron Place Vendome For Her EDP 100 ml
Din pris 750,00 kr
Boucheron Place Vendome For Her EDT 50 ml
Din pris 415,00 kr
Boucheron Place Vendome For Her EDT 30 ml
Din pris 330,00 kr
Boucheron Quatre For Her EDP 100 ml
Din pris 775,00 kr
Boucheron Quatre For Him EDT 100 ml
Din pris 710,00 kr
Boucheron Quatre For Him EDT 50 ml
Din pris 465,00 kr
Boucheron Quatre For Him EDT 30 ml
Din pris 325,00 kr
Boucheron For Her EDP 100 ml
Din pris 820,00 kr
Boucheron For Her EDP 50 ml
Din pris 575,00 kr
Boucheron For Her EDT 100 ml
Din pris 745,00 kr
Boucheron For Her EDT 50 ml
Din pris 495,00 kr
Boucheron Pour Homme For Him EDT 100 ml
Din pris 615,00 kr
Boucheron Pour Homme For Him EDT 50 ml
Vejl. pris 410,00 kr
Din pris 398,00 kr
Boucheron Quatre En Rose EDP Women 30 ml
Din pris 375,00 kr
Boucheron Quatre En Rose EDP Women 50 ml
Din pris 525,00 kr
Boucheron Quatre En Rose EDP Women 100 ml
Din pris 750,00 kr
Boucheron Quatre For Her EDP 30 ml
Din pris 390,00 kr
Boucheron Quatre For Her EDP 50 ml
Din pris 540,00 kr

Boucheron

Høj kvalitet og perfektion hele vejen ind til kernen. Præget af eksklusiv kvalitet og håndlavede kostbarheder, som ure og juveler af høj karat, er mærket Boucheron stadig indbegrebet af ren luksus, selv århundreder senere. I 1858 grundlagde Frederic Boucheron firmaet, som nu til dags ikke kun står for smykker, men også for eksklusive duftkreationer, som repræsenterer sand luksus.

Boucheron parfumer er som en dyrebare juveler, der giver en fornemmelse af en bemærkelsesværdigt smuk og generøs selvstændig kvinde, hvilket gør parfumerne både klassiske og tidsløse. Duftenes glamourøse og smukke flakoner er inspireret af de ekstravagante ringe og juveler fra Boucherons smykke kollektioner, samt Bucherons butikker og ursamlinger.

Boucheron kreere dufte til de stilsikre, elegante og klassiske mænd og kvinder med sans for kvalitet. De har flere forskellige duft serier, der hver og en er unikke på deres måde og hvor der ikke er gået på kompromis med noget.

Boucheron åbnede op for duftuniverset i 1988 hvor der blev lanceret den første juvelduft, formet som en smuk, elegant og dyrebar Boucheron fingering. En krystalring omfattet af gyldne ringe og en intens blå top, der leder tanken hen på den smukkeste safir. Boucheron For Her er en klassisk og tidløs, sensuel orientalsk blomsterduft med bl.a. forfriskende mandarin og orangeblomst, forførende ylang ylang, jasmin og tuberose, sensuel og fløjlsagtig vanilje, amber og sandeltræ. En unik, eksklusiv og tidsløs duft, til den uafhængig kvinde.

Boucheron Pour Homme For Him blev lanceret i 1989 og er smykkehusets første herreduft. Ligesom med husets andre dufte er inspirationen til duften hentet fra Boucherons smukke kollektioner af smykker og ure. Duften er klassisk og tidløs med bl.a. bergamotte, basilikum, koriander, ylang ylang, vetiver, pathouli, sandeltræ, mos og musk. En elegant duft med en universel og tidløs charme, til den stilfulde mand.

Senere lancerede Boucheron blandt andet denne moderne serie med navnet Quatre, der er en fortolkning af Maison Boucherons ikoniske ring.

Boucheron Quatre For Her er til hende i serien Quatre Femme accentuerer en moderne kvindes stil, som er bevidst om sine styrker og forstår at udnytte dem. En strålende og elegant blomstret frugtagtig Eau de Parfum. Duften er et udtryk for en subtil balance af modernitet og arv, innovation og tradition, rock og chic. Bitter Orange, Jasmine og Golden Woods sublimerer duften. Som bærer af denne karakteristiske duft udstråler du selvsikkerhed og modernitet på højt plan.

Boucheron Quatre For Him er en herreduft moderne og elegant i sit udtryk. En kostbar juvel, skinnende og smuk. Duften er tidløs, frisk og maskulin med bergamotte, lime, lavendel, geranium, patchouli. En eksklusiv og maskulin duft, til den moderne mand.

Loading...