Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Levering 2-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ MAKEUP & HÅRPLEJE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Boucheron
Boucheron
Viser 16 produkter

Boucheron

Boucheron

Høj kvalitet og perfektion hele vejen ind til kernen. Præget af eksklusiv kvalitet og håndlavede kostbarheder, som ure og juveler af høj karat, er mærket Boucheron stadig indbegrebet af ren luksus, selv århundreder senere. I 1858 grundlagde Frederic Boucheron firmaet, som nu til dags ikke kun står for smykker, men også for eksklusive duftkreationer, som repræsenterer sand luksus.

Boucheron parfumer er som en dyrebare juveler, der giver en fornemmelse af en bemærkelsesværdigt smuk og generøs selvstændig kvinde, hvilket gør parfumerne både klassiske og tidsløse. Duftenes glamourøse og smukke flakoner er inspireret af de ekstravagante ringe og juveler fra Boucherons smykke kollektioner, samt Bucherons butikker og ursamlinger.

Boucheron kreere dufte til de stilsikre, elegante og klassiske mænd og kvinder med sans for kvalitet. De har flere forskellige duft serier, der hver og en er unikke på deres måde og hvor der ikke er gået på kompromis med noget.

Boucheron åbnede op for duftuniverset i 1988 hvor der blev lanceret den første juvelduft, formet som en smuk, elegant og dyrebar Boucheron fingering. En krystalring omfattet af gyldne ringe og en intens blå top, der leder tanken hen på den smukkeste safir. Boucheron For Her er en klassisk og tidløs, sensuel orientalsk blomsterduft med bl.a. forfriskende mandarin og orangeblomst, forførende ylang ylang, jasmin og tuberose, sensuel og fløjlsagtig vanilje, amber og sandeltræ. En unik, eksklusiv og tidsløs duft, til den uafhængig kvinde.

Boucheron Pour Homme For Him blev lanceret i 1989 og er smykkehusets første herreduft. Ligesom med husets andre dufte er inspirationen til duften hentet fra Boucherons smukke kollektioner af smykker og ure. Duften er klassisk og tidløs med bl.a. bergamotte, basilikum, koriander, ylang ylang, vetiver, pathouli, sandeltræ, mos og musk. En elegant duft med en universel og tidløs charme, til den stilfulde mand.

Senere lancerede Boucheron blandt andet denne moderne serie med navnet Quatre, der er en fortolkning af Maison Boucherons ikoniske ring.

Boucheron Quatre For Her er til hende i serien Quatre Femme accentuerer en moderne kvindes stil, som er bevidst om sine styrker og forstår at udnytte dem. En strålende og elegant blomstret frugtagtig Eau de Parfum. Duften er et udtryk for en subtil balance af modernitet og arv, innovation og tradition, rock og chic. Bitter Orange, Jasmine og Golden Woods sublimerer duften. Som bærer af denne karakteristiske duft udstråler du selvsikkerhed og modernitet på højt plan.

Boucheron Quatre For Him er en herreduft moderne og elegant i sit udtryk. En kostbar juvel, skinnende og smuk. Duften er tidløs, frisk og maskulin med bergamotte, lime, lavendel, geranium, patchouli. En eksklusiv og maskulin duft, til den moderne mand.

Loading...