Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB UDVALGTE DUFT BRANDS FOR MIN. 299KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Blax
Blax
Blax
Viser 6 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Farve
Brun
Lyserød (Pink)
Sort
Tilbehør
Hårelastikker
Øvrige Accessories
Køn
Til Kvinder
Til Teens
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Blax

Blax hårelastikker - Kvalitets hårelastikker

Er du træt af elastikker der hurtigt og nemt går i stykker eller er du træt af elastikker der hiver en masse hår ud? Så skal du prøve Blax hår elastiker. Blax lover selv at de er fremstillet af et genbrugsmateriale med suveræne egenskaber; næsten usynlige og og bliver aldrig løse og slappe.

Blax er blevet nævnt i flere magasiner som eksempelvis Costume, Femina, Eurowoman og Elle som værende en af de bedste hår elastikker der er skabt. Blax elastikkernes utrolige gode kvalitet er markedsføring for produktet i sig selv og der er senere hen blevet skabt mange kopier af denne lækre elastik. Hos NiceHair.dk kan du købe blax elastiker helt og aldeles ægte. Vi har købt stort ind så vi kan sælge dem til dig billigere end normal pris. I en pakke blax får du 8 stk elastikker og du kan se vores sortiment af farver på blax elastikkerne ovenstående.

Spar penge på blax hos NiceHair.dk - Vi har selvfølgelig Blax hårelastikker til de bedste priser. Blax elastikkerne er nogle af de mest populære produkter på NiceHair.dk og de har været vist i godmorgen Danmark. Så hvis du skal have nogle rigtige gode hårelastikker skal du prøve Blax. Husk vores fragtpriser starter ved kun 29 kr, så du skal ikke købe mange pakker før du har sparet adskillige kroner ved at købe dine blax elastiker hos NiceHair.dk - Køber du sammen med andre ting og kommer op på en samlet ordreværdi på 499 kr får du helt gratis leveret din pakke.

Køb dine blax hår elastikker med det samme og smid dine gamle elastikker ud inden de ødelægger dit hår.

Loading...