Blax Hårelastikker - Sort 4 mm (8 stk)
-43%

Blax Hårelastikker - Sort 4 mm (8 stk)

(7 Bedømmelser)
Vejl. pris 69,00 kr
Din pris 39,00 kr
På lager - Leveringstid, 1-3 dage

Med BLAX hårelastikker kan du sætte håret dag efter dag uden elastikken bliver slap. BLAX er skånsom mod håret og sørger for at håret sidder perfekt hele dagen. Velegnet til både børn og voksne. BLAX er lavet i genanvendeligt plastic i et stykke, uden metal som ødelægger håret. Der findes mange kopier af BLAX elastikker, men kun en ægte.

Farve: Sort
Størrelse: 4 mm
Antal: 8 stk

Holder i evigheder

BLAX® er fremstillet af et smidigt, genbrugsmateriale i plast med suveræne egenskaber. De usynlige hårelastikker beholder den samme elasticitet måned efter måned, svømmetur efter svømmetur. BLAX® bliver aldrig løse og slappe i varmen eller sprøde af kulde. Fordi de er transparente, ses de hverken i håret, eller når du taber dem. Det er den eneste grund til at købe nye! Hver kuvertpakning indeholder otte hår elastikker.

Frisørernes favorit
BLAX® er skånsomme mod håret. De sidder sikkert, hvor man sætter dem og glider ud – uden at filtre, hive, nive eller trække et eneste hårstrå med. De kan bruges til enhver håropsætning, da de næsten er usynlige. De enestående egenskaber gør, at BLAX® hører hjemme hos de professionelle og kan købes hos førende frisører.

Bare én er ægte
Når et produkt er genialt, dukker kopierne op, og BLAX® er blevet efterlignet i al uendelighed. Ingen kopi kommer dog i nærheden af BLAX® kvalitet. Nogen er for små og for stramme – de går i stykker eller mister elasticiteten efter en enkelt gang. Andre knækker ved selv den mindste belastning, for eksempel når de trækkes ud af vådt hår. Der er et hav af kopier, men kun en BLAX®.

Hvilket hår passer til BLAX®?
Har du først prøvet BLAX®, vil du aldrig bruge nogen anden hårelastik. Skånsomme BLAX® er et must for dig, som har tyndt og fint hår og og for dig, der har hestehale eller sætter håret op hver dag. Elastikken er uundværlig for dig, som svømmer og træner dig svedig. Ingen, der er hårsensitiv - barn eller voksen – kan klare sig uden. BLAX® forvandler en daglig pine til en skøn oplevelse

Brand: Blax

Anmeldelser

By

Gode til tyndt hår

Jeg har rigtig tyndt og fint hår, og her fungerer Blax virkelig godt. De holder min hestehale på plads uden at ødelægge håret.
By

Ødelagt første gang

Disse elastikker blev ødelagt første gang jeg skulle have dem i håret, jeg har ikke tykt hår - så jeg synes virkelig det er utrolig ringe. Jeg ved ikke om det bare har været mig, som var uheldig.. Men slet ikke tilfredsstillende.
By

Verdens bedste elastikker

Slider ikke på håret, går aldrig i stykker, super diskrete i håret. Hvad kan man mere forlange?
By

Super elastikker

Jeg har rigtig stort og tungt hår, og har altid før haft problemer med, at elastikkerne glider ud af mit hår, eller at de meget hurtigt bliver 'slappe'.

Blax holder mit hår oppe, uden at glide ud. De niver ikke (i min ellers meget sarte hovedbund) og er helt fantastiske!
By

Prøv!!!

Jeg hørte om den fra en veninde, og hun anbefalede dem meget! Jeg har tungt, meget langt hår, og hold da op!!! Jeg sætter det bare i, og tænker først på det når det skal ud igen om aftenen :) kan helt sikkert anbefales herfra;)
By

Fantastisk holdbarhed

Bruger aldrig andet end Blax nu, og bliver helt irriteret, hvis jeg er nødt til at bruge andre, fordi jeg ikke lige er i nærheden af mine Blax. Får aldrig hovedpine mere af højt opsat hår, fordi elastikken bliver, hvor den skal og holder ensartet i alt håret og ikke kun det yderste lag ;)
By

Super gode elastikker.

Jeg har meget yndt hår, og skal normalt slå en elastik om håret en 4-5-6 gange, og det gør hurtigt at elastikken bliver slap.
Ved BLAX behver jeg ikke andet en to gange rundt om mit ellers tynde hår, og så sidder det der bare resten af dagen. Super godt køb!

Indsend bedømmelseKundeservice
Ring til os på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

I alt
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt