Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE DE VILDE DAGSTILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Âme Pure
Âme Pure
Âme Pure
Viser 2 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Farve
Mat (Matterende)
Ansigtspleje
Dagcreme
Natcreme
Renseprodukter
Rensegel
Hudtype
Alle Hudtyper
Fedtet Hud
Kombineret Hud
Sart/ Sensitiv Hud
Uren Hud
Indhold
Parabenefri
Parfumefri
Phthalatfri
Silikonefri
Sulfatfri
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Beroligende
Fugt
Irritation/Kløe
Kølende
Mat (Matterende)
Poreminimerende
Regenererende
Rynker/ Fine Linjer
Rødme
Køn
Til Kvinder
Til Mænd
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Âme Pure

Âme Pure - Luksuriøs anti-age hudpleje.

Døjer du med diverse hudproblemer på enten din krop eller i dit ansigt? Med hudpleje-brandet, Âme Pure, får du mulighed for at komme disse problemer til livs. Âme Pure tilbyder nemlig eksklusive og kliniskdokumenterede hudbehandlinger, som du selv kan udføre – du skal blot bruge en CIT-roller. Tag et kig på NiceHairs udvalg af de gode produkter, der kan give din hud en fornyet glød. Og fik vi sagt, at brandet udelukkende anvender aktive og naturlige ingredienser?

Lad Âme Pure rulle

Grundpillen i Âme Pures produkter er deres ansigts- og kropsrollers, som, i kombination med Âme Pure hudplejeprodukter, kan afhjælpe forskellige hududfordringer i både ansigtet og på kroppen. Âme Pures rollers laver nemlig små, mikroskopiske huller i huden, som får huden til at tro, at den er blevet skadet. Men det er selvfølgelig ikke tilfældet i virkeligheden.

Ved at tro, at huden har lidt skade, sætter huden nemlig selv gang i en naturlig helingsproces, som giver et ekstra skud af væksthormoner, der blandt andet sætter skub i kollagen- og elastinproduktionen. Samtidig øger denne helingsproces også hudens optagelse af aktive ingredienser. På den måde er Âme Pures rollers med til at give huden en mere jævn og ny struktur. Hos NiceHair finder du selvfølgelig de populære rollers til både mænd og kvinder.

Âme pure: Giver dig din glød igen

Âme Pure har bygget deres virksomhed op omkring at hjælpe andre til en sundere og mere ungdommelig hud samt fornyet glød. Af den grund er alle Âme Pures produkter produceret ud fra intensiv forskning, indgående viden og stor erfaring indenfor anti-age kosmetik og tilbehør.

Produkterne fra Âme Pure indeholder derfor også ekstra høje koncentrationer af naturlige ingredienser og aktive hudplejeformler, som mærket har udviklet i samarbejde med de dygtigste og mest avancerede laboratorier i Europa. Alle Âme Pure-produkterne har derfor en kvalitet og tryghedsfaktor på højeste niveau, der er tilpasset EU Cosmetic GMP-standarder. Det er din garanti for, at du får en ansigtsbehandling af bedste kvalitet.

Få en ren sjæl med Âme Pure

Âme Pure betyder ’ren sjæl’ på fransk – og man kan i dén grad sige, at brandet lever op til navnet på flere måder. Med Âme Pure får du blandt andet:

 • 100 procent naturlige ingredienser
 • Ingen skadelige stoffer
 • ”Crueltyfree” produkter
 • Veganske produkter
 • Ingen samarbejdspartner som dyretester
 • Allergivenlige produkter
 • E-mærkede produkter
 • En producent, der er ’Gold Winner’ af Pure Beauty Awards 2018

Peels so good

Âme Pures CIT-rollers giver ansigtet og kroppen en behandling, der kaldes for ’microneedling’. Behandlingen har været brugt i en årrække af professionelle dermatologer og plastikkirurger, da det er en form for hudplejebehandling, som heler og udbedrer skader i huden – som eksempelvis ar, acne og lignende. Med en CIT-roller gennemgår huden nemlig en fornyelsesproces, som forbedrer dens grundlæggende struktur.

For at resultatet skal blive godt, skal CIT-rollers dog altid anvendes i kombination med Âme Pure gel. Gelen trænger nemlig dybt ind i huden, via de mikroskopiske kanaler rolleren har lavet, hvor de højaktive ingredienser arbejder intensivt med skaderne. Samtidig giver gelen også en kølende og lindrende effekt på den behandlede og røde hud. Det kan man kalde et peelende win-win.

Prøv CIT til ansigtet

Du kan nemt, og med fordel, bruge Âme Pures CIT-rollers i ansigtet. Behandlingen kan nemlig bidrage til en mere jævn og blød hud samt udjævne eventuelle linjer og rynker. Samtidig sørger CIT-rolleren for at mindske porre og udbedre ar-dannelser efter eksempelvis akne og andre hudsygdomme.

Uanset om du er mand eller kvinde kan du derfor bruge Âme Pures CIT-rollers, som blandt andet også bidrager til en bedre absorbering af diverse ansigtsprodukter. Derudover øger rolleren også kollagenproduktionen op til 10 gange efter blot én behandling, stimulerer cellefornyelsen, behandler urenheder og giver - i sidste ende - en sundere og mere ungdommelig hud. Så uanset dit køn, din hudtype og hudtone kan du prøve Âme Pures CIT-rollers.

Prøv CIT til kroppen

Du kan også prøve Âme Pures CIT-rollers til hele kroppen. Her går ’microneedling’-behandlingen ind og reducerer appelsinhud, nedtoner strækmærker og ar samt bidrager til større elasticitet og modstandskraft i huden. Derudover vil kroppen også få tilført mere fugt og få en betydelig opstramning efter blot første møde med rolleren.

Vil du gerne have solide resultater? Så anbefaler Âme Pure selv, at du anvender rolleren i en to-måneders-kur, hvor behandlingerne foretages tre til fire gange hver anden uge. Og gentager du behandlingen 16 gange over to måneder, så har du mulighed for at øge effekten yderligere. Dog skal du undlade overforbrug, da din hud skal have lov til at restituere.

For at opnå det allerbedste resultat med CIT Rollers, skal du huske at passe på din hud. Det betyder, at du blandt andet skal rense din hud inden anvendelse og nøje følge den detaljerede brugsanvisning på både roller og gel. Og så bør du holde dig til Âme Pures egne special-udviklede produkter, da brandet kun på denne måde kan garantere resultaterne.

Find en roller, der passer til dig

Det er ikke helt ligegyldig, hvilken længde CIT-rolleren har. Der er nemlig forskellige længder til de forskellige hududfordringer.

Længde på 0.5 millimeter bør anvendes til:

 • Forstørrede porer
 • Hudorme
 • Pigmentpletter
 • Små ar
 • Akne-ar
 • Linjer og rynker

Længde på 0.75 millimeter bør anvendes til:

 • Ar på kroppen
 • Opstramning af kropshuden
 • Appelsinhud -Strækmærker

Længde på 1 millimeter bør udelukkende anvendes på kroppen.

Få en bedre hud med Nicehair

Du finder naturligvis Âme Pures effektive CIT-rollers og diverse tilpassede hudplejeprodukter hos NiceHair. Og det kan du bruge til noget, uanset om du har hudproblemer eller ej. Âme Pure tilbyder nemlig også andre klinisk dokumenterede produkter – blandt andet det 100 procent naturlige vippeserum, der giver dig lange forførende vipper samt smukke og tætte bryn på blot få uger.

Har du brug for noget helt andet? Så kan du også taget et kig på vores mange kvalitetsmærker. Her er blandt andet et væld af brands, der beskæftiger sig med både hudpleje og peeling.

Loading...