Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE VORES FANTASTISKE TILBUD PÅ BRANDS SOM OLE HENRIKSEN, MAC... | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Abercrombie & Fitch
Abercrombie & Fitch
Viser 41 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Kropspleje
Bodywash
Dufte
Eau De Parfume
Eau De Toilette
Køn
Til Kvinder
Til Mænd
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Abercrombie & Fitch

Abercrombie & Fitch

Lad dig forføre af de ultrapopulære parfumer fra Abercrombie and Fitch. Her er både søde noter, maskuline undertoner og et væld af friske dufte, som vil tiltale mænd såvel som kvinder. Tag et kig på siden, og find din favorit fragrans i dag. Så er ingen længere i tvivl om, når du træder ind i rummet.

Abercrombie & Fitch: Forfriskende dufte til ham og hende

Brandet, Abercrombie & Fitch, har designet tøj i mere end 100 år og er kendt for at være et klassisk, casual livstils-brand, der er synonymt med god smag og høj kvalitet. Brandet, der har sans for detaljer indenfor luksuriøst kunsthåndværk, lægger desuden også navn til en række skønne duftserier, der oser af ungdom, frisind og forførelse.

Gå på opdagelse blandt havens frugter og bær - som syrligt æble, sød solbær og sansefuld melon - samt et væld af blomsterdufte, der kombinerer både viol, jasmin og magnolia. Du kan også finde krydret kardemomme, stærk peber og røget læder. Alle duftene fra Abercrombie & Fitch kombinerer fantastiske dufte, der spænder over en bred pallette af sanseindtryk. Find din favorit her på siden, eller forkæl din kæreste, ven eller forælder med en ny, fantastisk fragrans.

Duft til et etableret, amerikansk brand

Abercrombie & Fitch startede i New York I 1892, og siden har virksomheden og stilen løbende udviklet sig. Oprindeligt var virksomheden førsteklasses leverandør af sportstøj og udstyr til jagt og fiskeri. Men efterhånden som årene gik, blev sortimentet udvidet til også at omfatte modetøj og utallige duftserier til mænd såvel som kvinder. Denne vareændring har blandt andet også gjort, at brandet nu er kendetegnet ved et ungdommeligt udtryk, der også tiltaler yngre mænd og kvinder.

Trods den unge fanskare har Abercrombie & Fitch dog en intention om, at få alle til at føle sig godt tilpas, selvsikre og stressfrie – uanset alder og køn. Netop derfor kan du også finde et væld af forskellige dufte, der hver især henvender sig til forskellige kundetyper. Prøv derfor at gå på udkig i udvalget af dufte fra Abercrombie & Fitch hos NiceHair – du vil med garanti finde noget, der tiltaler din duftesans.

Abercrombie & Fitch’ feminine dufte

Når der er tale om duftserier, så forstår Abercrombie and Fitch at sætte noterne sammen, så de forfører sanserne. Abercrombie & Fitch ved nemlig, at dufte betyder lige så meget som din personlige stil i forhold til tøj, accessories, og styling. Derfor finder du også et væld af duftserier til kvinder, som centrerer sig om:

  • Femininitet
  • Selvsikkerhed
  • Skønhed

Abercrombie & Fitch’ parfumer, der strækker sig fra blomsterflor til frugtplantager, fanger ånden i din personlighed og din stil samt medvirker til, at din tilstedeværelse vil blive bemærket og værdsat. Derfor indeholder alle parfumer også kendetegnende duftnuancer, som de fleste ikke kan få nok af.

Maskuline dufte fra Abercrombie & Fitch

Herreduftene fra Abercrombie & Fitch står i maskulin kontrast til de feminine dufte – og alligevel harmonerer de to duftserier virkelig godt med hinanden. Duftserierne til mænd fra Abercrombie & Fitch er derfor bastante fragranser, der alle konnoterer:

  • Fræk attitude
  • Vovede manerer
  • Sporty interesser

Mændenes signaturdufte er derfor et sikkert valg - hver gang og til enhver. De rå og maskuline duftnoter vil nemlig efterlade et særpræget sanseindtryk, som har god mulighed for at føre en del komplimenter med sig.

En duft af social ansvarlighed

Du kan med god samvittighed købe en parfume her fra siden og sprøjte den på dine håndled og bag ørene. Abercrombie & Fitch støtter nemlig flere gode formål hvert eneste år. Hvert kvartal udvælger brandet nye lokale og regionale hjælpeorganisationer, de skal støtte. Derudover støtter virksomheden også op om ’Serious Fun Childrens Network’, der er grundlagt af skuespilleren Paul Newman, og som har til formål at fremme uafhængighed, modstandsdygtighed og personlig vækst.

På den måde kan din parfume blandt andet hjælpe adskillige børn med at leve et oplevelsesrigt liv, hvor de kan se ud over deres egne medicinske tilstande. Et andet eksempel på social ansvarlighed er virksomhedens egen ”A&F Challenge”, som er en årlig indsamlingsbegivenhed, der har til formål at samle penge ind til Ohio State University Medical Centers Program for Health. Projektet har fokus på kræft hos kvinder samt forebyggelse, diagnosticering og behandling af inflammatoriske tarmsygdomme.

Abercrombie & Fitch hos NiceHair

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at NiceHair byder dig velkommen til en verden af skønne parfumer og et væld af skønhedsmærker, der er med til at underbygge og opbygge dit personlige velvære og stil. Netop derfor er vi også ekstra begejstrede for Abercrombie & Fitch’ produkter i vores sortiment.

I udvalget her på siden kan du nemlig gå på opdagelse blandt fantastiske dufte, der plejer dit velvære og, på samme tid, udstråler ungdommelighed og livskraft. Af den grund kan deres duftserier være med til at give dig et personligt visitkort, der bliver husket. Vil du gerne snuse rundt mellem andre dufte? Så har vi også en hel duftkategori til kvinder og ligeledes til mænd, der blandt andet præsenterer fantastiske nuancer fra Clean, Versace og Hugo Boss.

Loading...