Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 2-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

MIN. 25% PÅ HELE SHOPPEN | SE VORES AKTUELLE TIMETILBUD HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Abercrombie & Fitch
Abercrombie & Fitch
Viser 30 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Kropspleje
Bodylotion
Dufte
Deo Stick
Eau De Parfume
Eau De Toilette
Hudtype
Alle Hudtyper
Produktegenskaber
Fugt
Køn
Til Kvinder
Til Mænd
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
BLACK 26 %
BLACK 26 %
BLACK 26 %
BLACK 26 %
BLACK 26 %
BLACK 26 %
BLACK 26 %
BLACK 26 %
BLACK 26 %
BLACK 26 %
BLACK 26 %
BLACK 26 %

Abercrombie & Fitch…Forfriskende dufte til ham og hende.

Brandet, Abercrombie & Fitch, har designet tøj i mere end 100 år og er kendt for at være et klassisk, casual livstils-brand, der er synonymt med god smag og høj kvalitet. Brandet, der har sans for detaljer indenfor luksuriøst kunsthåndværk, lægger desuden også navn til en række skønne duftserier, der oser af ungdom, frisind og forførelse.

Amerikansk brand:

Abercrombie & Fitch startede i New York I 1892, og siden har virksomheden og stilen løbende udviklet sig. Oprindeligt var virksomheden førsteklasse leverandør af sportstøj og udstyr til jagt og fiskeri. Efterhånden, som årene gik, blev sortimentet udvidet til også at omfatte modetøj og utallige duftserier til såvel mænd, som kvinder. Overordnet set er brandet kendetegnet ved et ungdommeligt udtryk, der vises i sexede reklamer. Abercrombie & Fitch har en intention om at få alle til at føle sig godt tilpas, selvsikre og stressfrie…præcis, som starten på en lang god weekend. Samtidig bestræber de sig på at skabe samhørighed mellem kunder, medarbejdere, samarbejdspartnere og samfundet.

Social ansvarlighed:

Abercrombie & Fitch støtter flere gode formål. Hvert kvartal udvælger de, hvilke nye lokale og regionale hjælpeorganisationer, de skal støtte. Virksomheden støtter desuden op om Serious Fun Childrens Network, som er grundlagt af skuespilleren Paul Newman. Programmet er udviklet til at fremme uafhængighed, modstandsdygtighed og personlig vækst, samt herigennem at hjælpe børnene til at leve et oplevelsesrigt liv, hvor de kan se ud over deres eventuelle medicinske tilstande. Et andet eksempel på social ansvarlighed er ”A&F Challange”, som er en årlig indsamlingsbegivenhed, der har til formål at indsamle penge til Ohio State University Medical Centers Program for Health. Projektet har fokus på kræft hos kvinder, samt forebyggelse, diagnostisering og behandling af inflammatorisk tarmsygdom.

En duft af succes:

Når der er tale om duftserier, så forstår Abercrombie & Fitch at sætte noterne sammen, så de forfører sanserne. Abercrombie & Fitch ved at dufte betyder ligeså meget, som din personlige stil i forhold til tøj, accessories, og styling.

Duftene til kvinderne kan beskrives med følgende tre ord…

  • Feminin.
  • Selvsikker.
  • Smuk.

Deres parfumer, der strækker sig fra blomsterflor til frugtplantager, fanger ånden i din personlighed og din stil, samt medvirker til, at din tilstedeværelse vil blive bemærket og værdsat. Herreduftene står i maskulin kontrast til de feminine dufte. Trods kontrasten harmonerer de to dog virkelig godt med hinanden.

Tre ting, der bedst beskriver Abercrombie & Fitch dufte til mænd, er…

  • Fræk attitude.
  • Sexede kroppe.
  • Sporty stil.

Mændenes signaturdufte er et sikkert valg hver gang. Der er ingen tvivl om, at de rå og maskuline duftnoter med garanti vil føre en del komplimenter med sig.

A&F hos NH:

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Nicehair.dk byder velkommen til alt, der er med til at underbygge og opbygge dit personlige velvære og din personlige stil. Vi er begejstrede for Abercrombie & Fitch, der på en og samme tid udstråler ungdommelighed og livskraft. Deres duftserier kan i den grad være med til at give dig et personligt visitkort, der bliver husket. Du finder Abercrombie & Fitch duftene og andre lækre dufte hos Nicehair.dk. på følgende links…

Parfumer til kvinder Parfumer til mænd

Abercrombie & Fitch - Comfortable, Confident, Stressfree - together!

Loading...