Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 18% PÅ 8 LUKSUSMÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger
Viser 1 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Kropspleje
Bodylotion
Dufte
Eau De Toilette
Køn
Til Kvinder
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

manden bag successen

Den verdenskendte amerikanske modedesigner, Thomas Jacob Hilfiger, er bedre kendt, som Tommy Hilfiger. Han blev født i Elmira, New York, i 1951. Her voksede han op i en irsk, katolsk familie, som barn nummer to ud af ni børn i alt.

Tommy vidste i en forholdsvis tidlig alder, at han gerne ville arbejde indenfor modeindustrien og han åbnede, som ganske ung en serie af modebutikker. Den første med det karakteristiske navn: "Folkets Plads".

I 1984 investerede mode-iværksætteren Mohan Murjani i den unge designer og hermed blev det for alvor optakten til en fantastisk karriere for Tommy Hilfiger.
Karrieren tog et skridt op af rangstigen, da han i 1995 modtog prisen, som "Årets Mr. Fashion Designer". Denne pris fik han blandt andet for sin formidable evne til at følge sine kunders ønsker og behov, samt sit skarpe øje for, hvad der rørte sig i de amerikanske gader.

I de efterfølgende år slog Tommy Hilfiger virkelig sit talent fast - ikke bare i Amerika, men blandt andet også i Europa. Overalt så man hans karakteristiske klassiske amerikanske fritidstøj, hans smarte boliginteriør og hans velduftende parfumer. Tommy var blevet en stjerne på designer-himlen.
I 2006 solgte han sit selskab til Apax Partners, som er et invisteringsfirma. Fire år senere solgte de det videre til Phillips-Van Heusen Corp., som udover en række andre amerikanske modefirmaer, også ejer Calvin Klein.

Hilfiger er desuden også kendt for at bruge meget af sin fritid og sine penge på den caripiske ø, Mustique.

Hos NiceHair.dk sælger vi to af Tommy Hilfigers populære dufte

1) Loud for Her, som udsprang sig af Tommy Hilfigers største inspirationskilde - Musikken.
Ting Tings lavede, i forbindelse med lanceringen i Berlin, sangen "We´re not the same".
Noterne i duften er:

  • Litchi, måske bedre kendt, som kærlighedsfrugten. Der med sine søde blomsteragtige duft virker forførende.
  • Rose, som siges at være harmoniserende og dæmpende for sorg, stress og uro.
  • Patchouli, som menes at give jordforbindelse og styrke.

Parfumen, som er inspireret af ungdom, musik og film bliver præsenteret i flakoner i form af pink vinylplader med sølvfarvet skrulåg, der ligner stereo drejeknapper.

2) Tommy Man - er en eau de toilette til mænd. Duften er forfriskende og krydret. Den er en skøn blanding af Tangy, Citrus, Tranebær, Blågræs, Spearmint og Lavendel - efterfulgt af en forførende duft af æbletærte med kanel.

Denne parfume henvender sig til den sporty teenager på 13 til den mere modne aktive mand på 50.

Af de forskelige planter i duftblandingen, kan nævnes, at Lavendel virker beroligende, stressdæmpende og afslappende. Hvorimod Citrusduften bringer noget humør, energi og fokus med sig. Når modsætninger mødes og supplerer hinanden godt, så går tingene ofte op i en højere enhed.

Tommy Hilfiger - "Klassikere med et twist".

Loading...