Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

22% PÅ 10 LUKSUS BRANDS VED KØB FOR MIN. 199KR (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger
Viser 13 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Ansigtspleje
Dagcreme
Dufte
Eau De Parfume
Eau De Toilette
Hudtype
Alle Hudtyper
Produktegenskaber
Fugt
Køn
Til Kvinder
Til Mænd
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

Det velkendte Tommy Hilfiger tilbyder et bredt sortiment af parfumer samt hudpleje- og skønhedsprodukter til både mænd og kvinder. Med stor succes på det internationale marked har Tommy Hilfiger nemlig begivet sig ud i eksklusive produkter af højeste kvalitet til enhver anledning og smag.

Udforsk det brede udvalg, som vi hos NiceHair tilbyder, der blandt andet inkluderer:

  • Parfumer
  • Fugtighedscreme
  • Deodoranter
  • Ansigtsvask

Alle produkterne har det til fælles, at de består af nøje udvalgte ingredienser, da kun det bedste er godt nok for Tommy Hilfigers høje standarder. Supplér dine Tommy Hilfiger produkter med vores udvalg af hudplejeprodukter, og opnå den ultimative følelse af luksus.

Tommy Hilfiger produkter til både ham og hende

Du er måske bekendt med Tommy Hilfiger som tøjmærke og kan hurtigt gengive det velkendte røde, hvide og blå logo. Dog er den amerikanske gigant meget mere end blot dette, da mærket i årtier har udvidet horisonten. De tilbyder dermed også lækre parfumer samt hudplejeprodukter til mænd såvel som kvinder.

Gå på opdagelse i det kendte mærkes væld af ikoniske parfumer hos NiceHair, som byder på et velduftende sortiment til enhver anledning. Det store udvalg gør, at du er garanteret at finde en duft, som falder i din smag. Tommy Hilfigers parfumer er nemlig af kompromisløs kvalitet og har i årtier været et af de foretrukne mærker hos både mænd og kvinder.

Tommy Hilfiger parfumer modtager altid stor ros af kunderne, hvorfor du er garanteret en frisk og fantastisk duft. Kort sagt eksperimenterer Tommy Hilfiger med et hav af forskellige dufte og kan bryste sig med at være et af kundernes favoritmærker.

Find lækre dufte til enhver smag

Tommy Hilfiger har gennem årenes løb lanceret en lang række af duftserier, som alle har stor succes hos forbrugerne. Med inspirationskilder som vilde blomstermarker og regnfyldte skove er mærkets parfumer altid modige og friske. Når Tommy Hilfiger blander aromaer såsom magnolia, æble og mynte, resulterer det derfor i dufte, som forfører næsen. Sanserne bliver altså vækket til live i Tommy Hilfigers adskillige duftserier, hvor både det mørke og mystiske, samt sødt og autentisk, bliver afprøvet.

Alle er Tommy Hilfiger duftserierne et vidnesbyrd om, hvordan mærket formår at føre produkter til enhver lejlighed og smag. Det anerkendte mærkes sortiment spænder bredt, og du kan hos NiceHair læse mere om de specifikke varer, som vi fører. Forkæl dine sanser med en Tommy Hilfiger parfume, og fornem duften af luksus.

Der findes både dufte til den stilsikre kvinde og den maskuline mand. Tommy Hilfiger formår med sit dybdegående kendskab til parfumeverdenen at ramme dufte, som den brede befolkning værdsætter og elsker. Du går derfor aldrig helt galt i byen med en Tommy Hilfiger parfume: Uanset om du er på udkig efter dufte til hverdagsbrug, eller til når det skal være lidt specielt, er der en parfume til dig.

Find din favoritduft

De forfriskende og eksklusive duftkombinationer går op i en højere enhed, når de tilføres den unikke Tommy Hilfiger finish. Dufte som formår at tiltrække opmærksomheden fra enhver, som passerer og får færten af dig. Det er nemlig i Tommy Hilfigers natur at efterlade et indtryk, hvilket kommer til udtryk i de velduftende produkter. Vil du imponere omverdenen med din uimodståelighed, gør du klogt i at vælge en Tommy Hilfiger parfume.

Den altid tilstedeværende stilbevidsthed skinner desuden igennem i parfumeflaskernes stilrene design, som sammen med den lækre duft nærmest gør mærkets parfumer til en hel oplevelse i sig selv. Du bliver med andre ord ikke skuffet, når du vælger en Tommy Hilfiger parfume. Lad din personlighed komme til udtryk gennem en velduftende og stilet duft ved at tage et kig på NiceHairs store sortiment af parfumer.

Et luksuriøst og stilbevidst sortiment gennem årtier

Uanset produkttype gør Tommy Hilfiger en dyd ud af at levere det bedste af det bedste, da mærkets produkter henvender sig til den kvalitetsbevidste forbruger. Med succes over hele verden er der ikke den kunde, med respekt for sig selv, som ikke kender til Tommy Hilfiger, hvilket afspejler lige netop, hvor anerkendt mærket er.

Siden Tommy Hilfiger i New Yorks 1970 startede op, har premium og luksuriøse produkter været på agendaen. Meget er sket på de mere end fem årtier på markedet, men uændret er værdierne, som Tommy Hilfiger gang på gang leverer i produktserierne. At det berømte mærke har været dominerende i både tøj- og parfumeverdenen i et halvt århundrede, giver genklang i den kontinuerlige popularitet, kollektion efter kollektion oplever.

Hos NiceHair værdsætter vi høj kvalitet og stilbevidsthed, hvorfor du kan købe en række af Tommy Hilfigers produkter i vores webshop. Præcis som, at mærket bestræber sig på at være bedst, er kun det bedste godt nok til vores kunder.

Loading...