Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 14%
Gratis fragt!

Issey Miyake L'eau D'issey Pour Homme Gift Set (Limited Edition)

480,00 kr
412,80 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Issey Miyake L'eau D'issey Pour Homme Gift Set (Limited Edition) er en fantastisk gaveæske, der arter sig til enhver lejlighed. Æsken indeholder både en parfume og en shower gel, der efterlader dig med en elegant, maskulin og uimodståelig duft. Forkæl dig selv eller en du holder af, med en uundværlig æske, der får dine omgivelser til at juble.

Sættet indeholder:

  • 1 stk. Issey Miyake L'eau D'issey Pour Homme EDT 75 ml
  • 1 stk. Issey Miyake L'eau D'issey Pour Homme Shower Gel 100 ml

Issey Miyake L'eau D'issey Pour Homme EDT 75 ml: er en krydret, forfriskende og tidsløs duft til den elegante og maskuline mand. Denne herre serie blev lanceret, med tanken om at skabe en duft der passer til enhver lejlighed, og det må man sige Issey Miyake er nået godt i mål med. Denne forfærende Eau de Toilette er med noter fra blandt andet syrlige citrus frugter som citron, appelsin og lime, blomstrende noter fra henholdsvis citron græs, fængslende salvie, rig safran, geranium og liljer. Sidst men ikke mindst rundes denne harmoniske duft af med noter fra krydret muskat nød, varmt rav, luksuriøs moskus, forskellige træsorter, samt fantastiske vetiver. En helt og holdent uimodståelig duft, der fremkalder følelsen af frihed og sindsro.

Issey Miyake L'eau D'issey Pour Homme Shower Gel 100 ml: er en vidunderlig shower gel, der holder din hud frisk og velduftende hele dagen. Denne lækre sæbe har samme fantastisk duft som Issey Miyake L'eau D'issey Pour Homme EDT, så du kan give et samlet indtryk, og begrænse de mange dufte der kan opstå iform af creme, tøj, parfume, deo og hårprodukter. Derudover giver den også en lækker badeoplevelse, da den stråler af harmoni og fremkalder en følelse af frihed og sindsro. Forkæl din krop med en duft der starter fra du træder under bruseren til du træder ud af døren.

Find mere fra dette mærke:
Loading...