Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Issey Miyake
Issey Miyake
Issey Miyake
Viser 36 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Hårfjerning
Aftershave Lotion
Dufte
Deo Spray
Deo Stick
Eau De Parfume
Eau De Toilette
Roll-On
Hudtype
Alle Hudtyper
Indhold
Alkoholfri
Vegansk
Produktegenskaber
Beroligende
Størrelse
Rejsestørrelse
Køn
Til Kvinder
Til Mænd
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Issey Miyake L'eau D'issey EDT 50 ml
Vejl. pris 740,00 kr
366,00 kr
Issey Miyake L'eau D'issey EDT 25 ml
Vejl. pris 510,00 kr
459,00 kr

Issey Miyake

Issey Miyake er uddannet grafisk designer fra Tama Art University i Tokyo. Oprindeligt er han selv fra Hiroshima, hvor han blev født d. 22.april 1938.

Issey Miyake arbejdede, efter endt uddannelse, som modedesigner i både Paris og New York, men valgte i 1970 at vende tilbage til Tokyo og startede her Miyake Design Studio. Herfra lavede han ekstraordinær og sofistikeret mode til kvinder.

Det er kendetegnende for Miyakes modetøj, at han kombinerer det matematiske, det strukturede og de tekniske færdigheder i sin mode. Hans arbejde sammensmelter videnskab og mode, der forener de to i en harmoniserende symfoni ved hjælp af sine usædvanlige materialevalg.
Steve Jobs signaturbeklædning...den sorte rullekravebluse...var designet af Issey Miyake. Faktisk lavede han omkring 100 stk. til ham.

Issey Miyake parfumer

I 1992 begyndte Issey Miyake også at producere dufte i samarbejde med Beauté Prestige International, som er en del af Shiseido.

Shiseido er en japansk hårpleje- og kosmetikproducent, der er en af de ældste af sin slags i verden. Virksomheden blev nemlig grundlagt i 1872 og er derfor mere end 140 år gammel.

Samtidig er virksomheden den største kosmetikproducent i Japan og den 4. største i verden. Virksomheden donerede 785.000 pund, samt dagligdags fornødenheder i forbindelse med Tzunamien i 2011.

Sheiseido betyder noget så smukt, som "sæt pris på jordens kvaliteter, idet de nærer nyt liv og frembringer betydelige værdier"!

Issey Miyake gik på pension i 1997, men holder dog forsat tilsyn med topledelsen i virksomheden. Issey Miyake har i sin storslåede karriere blandt andet opnået at få tildelt en af de mest prestigefyldte kunstpriser i verden... Praemium Imperiale...som er en fornem kunstpris, der uddeles af Japans Kejserlige familie. En stor ære, der uddeles for uovertruffen kunst og i Miyakes tilfælde, fik han prisen i kategorien "skulptur".

Nicehair.dk har valgt at sælge nogle af Issey Miyakes vidunderlige parfumer til både kvinder og mænd...

Issey Miyakes parfumer til mænd

De tre herredufte er alle designet af Jacque Cavallier. De udspringer alle af den samme original, L´eau D´issey Pour Homme...der er Bleue, Intense og sport:

 • Bleue: Spicy, citrusagtig og woody aromatisk...til manden, der har kontrol over tingene.
  Vinderen af FiFi Award Best Packaging Mens Prestige 2005.
 • Intense: Intens, maskulin og forførende...til manden, der er i kontakt med sig selv.
 • Sport: Frisk, lækker mousserende citrus og sporty energi...til manden, der elsker fysisk aktivitet og følesen af at stå på isbjergets top.

Issey Miyakes parfumer til kvinder

De tre kvindedufte er designet af tre forskellige personer og hører heller ikke til den samme original..men de dufter alle fantastisk.

 • Issye Miyake Edt. A Scent: Minimalistisk, enkel og klar.
  Designet af Daphne Bugey og inspireret af de japanske bjerge.
 • Issey Miyake L´Eau D´issey Absolue EPD: Woman: Lys, intens og varm.
  Designet af Olivier Cresp og udspringer af den originale Issey Miyake.
 • Issey Miake Pleats Please EDT Woman: Optimistisk, energisk, sød og romantisk.
  Designet af Aurelien Guichard og er inspireret af Miyakes plisserede materialer.
  Navnet betyder "Parfumen, der bevæger dig".

Issey Miyakes dufte er lige så verdenskendte, som manden selv...

Citat Miyake - "Design er ikke for filosofien...det er for livet!"

Loading...